2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Nişanlıyken metrobüste gidiyoruz, evlenmemize de 4 ay 2 hafta kalmıştı...
Bende bol gömlek tayt giymiştim o gün, eşimle de hararetli hararetli konuşuyoruz.
Metrobüste tıklım tıklım, eşim arkamda duruyor, önümde de çarşaflı bir kadın oturuyordu...
Eşimle dedik "yaaa zaman nasıl geçiyor, 4 ay 2 hafta kaldı, hayırlısı ile bu zamanı da atlattık mı tamamdır"
Eşimde dedi "en zor zamanlara geliyoruz aslında, inşallah sıkıntısız geçer" falan filan biz etrafla da ilgilenmiyoruz.

Önümdeki kadın bir den bana döndü, ama öncesinde ben eşime kadını göstermiştim "baksana nasıl uyuyor" diye fısıldamıştık.
Duymamıştı zaten uyuyodu. Ama nasılsa sohbetimizi duymuş sanırım. Kadın dedi "ay pardon ben sizi fark etmedim daha önce"
bizde ne oluyor diye şaşırdık, kendisi oturduğu yerden az ilerde oturan bir kadını dürttü ve dedi ki
"pardon kalkar mısınız, bayan hamile yer verin... "

Biz şoka girdik kalabalık bir de, ve aynı zamanda dürttü kadın da arka tarafımda.
Bi de o zaman ne göbek var bende ne bişi, kadın 4 ay 2 hafta muhabbetinden çıkarttı bunu sanırım...
Diğer dürttüğü kadın kalktı tabii mecbur, ama lafını da söyledi yani...
"Tamamda hanfendi, bana diyene kadar siz niye kalkmıyorsunuz... ayıptır yani" dedi.
Sonra da bana döndü "çok pardon hanfendi, ben sizi görmedim arkanız dönüktü, buyrun siz geçin buraya"
Ben ne diyeceğimi sapıttım, bir gülme geldi zor tuttum kendimi.. Millete derdini de nasıl anlatacaksın ki...
Zaten karıştı ortalık, sesimi çıkartmadım, ben ve eşim dudaklarımızı ısırıyoruz gülmemek için...

Ay ne gündü vallahi...

kadın artık uykusunun arasında duyduğu kadarıyla uydurmuşş :) kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

souvvenir ama bu çok komik diyalogunuz da gerçekten o yönden bakarsak gayette uyuyor hamileliğe

Ama bende bir hamilelik potansiyeli var ya da kocam bana çok ilgi alaka gösteriyor anlamadım.
Mbüse bindik yine gidiyoruz, bir kadın oturuyor tam demirlerin oradaki koltuklarda.
Eşimde arkamdan bana sarıldı düşmeyeyim diye ben tutunamıyorum yine tıklım tıklım.
Kadın bir bana baktı, bir eşimin elinin olduğu karnıma, sonra bi daha bana baktı.
Bişey diyecek diyemiyor, sonunda çıkarttı baklayı "gelin siz böyle" diye...
Yer verdi sonra da dedi "ben fark edemedim kusura bakmayın" dedi...
o 2 durak sonra indi Allah'tan ben daha sonra indim eşimle ama inince ne güldük...

İnsanlar bir alem, hayır desen bir dert, demesen bir dert...
Dumur olup kalıyosun böyle durumlarda...

çırpı değilim ben 155 boyundayım 54-55 arasında gidip geliyorum .. eşimde 176 boyunda oda 75-76 arasında gidip geliyor bi denge durumu var da en kısa zamanda dengeleri bozup 50 kilo olmalıyım

aynı boydamışız... ama sen daha uzun görünüyorsun canımm

Benim boyum 1,69 kilom 53

Eşimin boyu 1,71 kilosu 67 idi şimdi 71 filan sanırım

adamı besliyorsun tabi ballarla böreklerle..hem görsel hem lezzetsel şölen yaşatıyorsun...hangi erkek kilo almazmış şaşarım...

( yırtarım dağları denizlere sığmam taşarım gibi oldu ).

adamı besliyorsun tabi ballarla böreklerle..hem görsel hem lezzetsel şölen yaşatıyorsun...hangi erkek kilo almazmış şaşarım...

( yırtarım dağları denizlere sığmam taşarım gibi oldu ).

Teşekkür ederim Elimden geldiğince yapıyorum, beraber yiyoruz ama kiloyu tek başına alıyo

Bir de yeni evliyiz ya herkes ooo yenge sana iyi bakıyo muhabbeti yapıyo, kayınvalidem filanda birazda kendine bak diyo ( kilo al diyo yani bana )..

ilk zamanlar var o biliyorum gelinimizden..

maşallah canım maşallah...can boğzdan gelir derler...çölçülü ve kararında yedikten sonra
beslenmek çok önemli gerçekten..Allah hem muhabbetinizi, hem sofranızın bereketini-lezzetini arttırsın...

Amiiiin çok teşekkür ederim , Allah cümlemizin kalbine göre versin inşallah

kaç kilosun canım? yukarılarda yazdıysan kaçırdım sanırım :26: kilo verilir ya ayrıca

kilo mu yazmadım..yok canım 70 kiloyum ben..biraz iri kemikli ve kaslı bir yapım var..gören pek aa bu kız 70 demez ama bel ve basen eee tabi ki göğüs maşallah yani..

o bahsettiğim ( eğer gördüysen yazmıştım ) hormon tedavimi başlatabilsem belki de çalışmaalrımın sıonucunu alır, en
azından son yıllarda aldığım kilolarımı verebilrim..:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…