kadın artık uykusunun arasında duyduğu kadarıyla uydurmuşş :) kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kadın artık uykusunun arasında duyduğu kadarıyla uydurmuşş :) kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
souvvenir ama bu çok komikdiyalogunuz da gerçekten o yönden bakarsak gayette uyuyor hamileliğe
Kadın uykusunda öyle tahmin etmiş sanırım "aaa 4 ay 2 hafta demek, hemen kaldırayım birini otursun zavallı"... .
çırpı değilimben 155 boyundayım 54-55 arasında gidip geliyorum .. eşimde 176 boyunda oda 75-76 arasında gidip geliyor bi denge durumu var da en kısa zamanda dengeleri bozup 50 kilo olmalıyım
Benim boyum 1,69 kilom 53
Eşimin boyu 1,71 kilosu 67 idi şimdi 71 filan sanırım
aynı boydamışız...ama sen daha uzun görünüyorsun canımm
adamı besliyorsun tabi ballarla böreklerle..hem görsel hem lezzetsel şölen yaşatıyorsun...hangi erkek kilo almazmış şaşarım...
( yırtarım dağları denizlere sığmam taşarım gibi oldu ).
Teşekkür ederim Elimden geldiğince yapıyorum, beraber yiyoruz ama kiloyu tek başına alıyo
Bir de yeni evliyiz ya herkes ooo yenge sana iyi bakıyo muhabbeti yapıyo, kayınvalidem filanda birazda kendine bak diyo ( kilo al diyo yani bana)..
ben de tombul bir bücürümmmm
benim kocam bildiğinnn ... tövbee yaa....yine krizlerdeyimmm
ilk zamanlar var o biliyorum gelinimizden..
maşallah canım maşallah...can boğzdan gelir derler...çölçülü ve kararında yedikten sonra
beslenmek çok önemli gerçekten..Allah hem muhabbetinizi, hem sofranızın bereketini-lezzetini arttırsın...
kaç kilosun canım? yukarılarda yazdıysan kaçırdım sanırım :26: kilo verilir ya ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?