- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
benim kocam bildiğinnn ... tövbee yaa....yine krizlerdeyimmm
kilo mu yazmadım..yok canım 70 kiloyum ben..biraz iri kemikli ve kaslı bir yapım var..gören pek aa bu kız 70 demez ama bel ve basen eee tabi ki göğüs maşallah yani..
o bahsettiğim ( eğer gördüysen yazmıştım ) hormon tedavimi başlatabilsem belki de çalışmaalrımın sıonucunu alır, en
azından son yıllarda aldığım kilolarımı verebilrim..:26:
inşallah başlatırsın en kısa zamanda tatlım :26: arkadaşımda ilaç kullanmaya başladı insülini dengelemek içinAllah şifa versin
ooooww bir isyeean durumunaptı kocan tatlım :26:
sağolasın canım benim..acaba faydası oluyor mu...? çok sıkıntılı bir süreç hormon tedavisi..ve pek çok şeyi etkiliyor vücutta..:26:
ben platese gidiyorum ama kaslarımı açıyor o da kilo verdirmiyor zaten..
bıktım ilkay yaa..
walla..
akşam bi yere gidecektik divan sohbeti böyle...
ordan çıkalım (annesigilin de tanıdığı) bir adamın cocugu hastaneye yatmış kalkmış oraya gidelim geçmiş olsuna dedi.. gidelim dedim.. annemi de ara da akşam oraya gidelim de, dedi.. güzelce dedim ki, seninle beraber gezmek isterim ikimiz bir aile olduk, beraber gitsek nasıl olur dedim... köpürdü... ben ne kadar düşüncesiz bi insanmışım, onun annesi yürüyemiyomuş, taksiye mi binip gidecekmiş, tabi ki de baraber gezecekmişiz, çoğu yere beraber gitmek zorundaymışız, bizim altımzda araba varken onlar taksiye mi binsinlermiş... ben nasıl ev kadınıymış nasıl anne adayıymışım, kucaklayıcı olmak yerine bencil davranıyormuşum, insan yerine koymuyormuşum... ben de sen de beni hayvan yerine koyuyosun, bu kadar bağırarak dedim. sen bağırrıtıyosun bilmem ne... gitmiyoruz hiçbiyere eve geliyosun servise binip... beklicem burda seni dedim, bi servise binme, eve bi geç gel, o zaman görürsün kıyameti...
bıktım dedim lafın arasında, ooo 1 ayda bıktın öyle mi... daha neler neler yaa..
bi süredir göremedim kilo verdi mi bilmiyorum canım .. diyete de başlamıştı aynı zamanda .. ilacın oldukça yan etkisini görmüştü ilk 3 hafta falan .. en son görüştüğümüzde daha iyiyim dedi :26: görüştüğümde seni de bilgilendiririm canım
annesi gelmek zorunda mı ki
watson da mı ne bir el eldiveni var..makyajı temizlemek için..sadece su ile temas ediyormuş..sonra gözden çıkarıyormuş diye duydum..gerçi ben dediğim
gibi makyaj çıkarıcı ardından sebametin bir jeli ve sonrasında nemlendirici kullanıyorum..ama dalini vücut şampuanım yaptım..
bıktım ilkay yaa..
walla..
ordan çıkalım (annesigilin de tanıdığı) bir adamın cocugu hastaneye yatmış kalkmış oraya gidelim geçmiş olsuna dedi.. gidelim dedim.. annemi de ara da akşam oraya gidelim de, dedi.. güzelce dedim ki, seninle beraber gezmek isterim ikimiz bir aile olduk, beraber gitsek nasıl olur dedim... köpürdü... ben ne kadar düşüncesiz bi insanmışım, onun annesi yürüyemiyomuş, taksiye mi binip gidecekmiş, tabi ki de baraber gezecekmişiz, çoğu yere beraber gitmek zorundaymışız, bizim altımzda araba varken onlar taksiye mi binsinlermiş... ben nasıl ev kadınıymış nasıl anne adayıymışım, kucaklayıcı olmak yerine bencil davranıyormuşum, insan yerine koymuyormuşum... ben de sen de beni hayvan yerine koyuyosun, bu kadar bağırarak dedim. sen bağırrıtıyosun bilmem ne... gitmiyoruz hiçbiyere eve geliyosun servise binip... beklicem burda seni dedim, bi servise binme, eve bi geç gel, o zaman görürsün kıyameti...
bıktım dedim lafın arasında, ooo 1 ayda bıktın öyle mi... daha neler neler yaa..
annesi gelmek zorunda mı ki
OOOOO canım sen aşmışsın olayı
bıktım ilkay yaa..
walla..
sorma sormaa...düzenli olşarak yapmaya çalışıyorum ama faydasını görüyorum gerçekten..
o geçmiş olsun'a gitmemiş, taksiyle mi gitsinmiş, ben nasıl düşüncesizmişim..
geçen senin eşine uyguladığın şekilde söyledim, ama benimkinde işlemedi!
neymiş onlar kardeşi hastalanınca ailece gelmişler..
tamm h.sonu annenlerle gidelim,uzun oturalım şimdi yarım saat geçerken uğrayalım dedim.
ne biçim insanmışım ben...
önce heves kırıyomuşum sonra önüne dünyaları sersem boşmuş...
o geçmiş olsun'a gitmemiş, taksiyle mi gitsinmiş, ben nasıl düşüncesizmişim..
geçen senin eşine uyguladığın şekilde söyledim, ama benimkinde işlemedi!
neymiş onlar kardeşi hastalanınca ailece gelmişler..
tamm h.sonu annenlerle gidelim,uzun oturalım şimdi yarım saat geçerken uğrayalım dedim.
ne biçim insanmışım ben...
önce heves kırıyomuşum sonra önüne dünyaları sersem boşmuş...
tatlım annesigilin tanıdığıysa, annesi de hastaneye gidip ziyaret etmek isteyecektir ve arabaları yoksa onu alıp öyle gitmeniz bana doğal geldi :26:ama senin görüşüne göre ters olabilir ve bunu kibarca sakince söylemişsin .. onun bu kadar köpürmesi, lafının nereye gideceğini düşünmeden konuşması işi taa senin anneliğine getirmesi çok saçma
Eşine bakılır ise annesi onlarla her yere gidebilir gibi konuşmuş....
eğer bu ailesiyle gidilmesi gereken bi yerse gerçekten de amenna. ama ailesi kendisi de gidebiliyorsa, seni üzmesi gerçekten olmamış. gerçi her halukarda senin bu güzel anlatımına bunu yapmaması lazımdı. canımsın benim ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?