2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

gdogan'a katılıyorum .. senin en ufak bir itirazında annenleri istemediğini varsayıyor bunu bu şekilde kabul edip savunmaya başlıyor daha da kötüsü saldırmaya başlıyor laflarıyla yani çokta güzel yaklaşmışsın bu açık ..

Kızlar gitmeden akşama ne yemeğiniz var fikir verin bana( yemeğim yok, birtek mercimek çorbam var acaba fırında kremalı pattes mi yapsam, en pratik o pişer heralde... yanına da salata yaparım...eve gidince yemek yapmaya sinir oluyorum ya bu akşam yarınki yemeğimi hazırlıcam stres olmasınn...

Koala'cım eşin çok agresif bir insan herhalde benim nişanlımda öyle bir şeyi o kadar uzatıyorki çığlık atıp yeterr diye bağırasım geliyor.... Sen hep alttan alıyorsun ama bazen de gerçekten susmak gerekiyor canım yaa...

az önce tlf ettim hadi neyse dedim, ben konuşayım da eve gidince bağırışma olmasın evimizde düşüncesiyle..
aradım daha çıkmamış yola, uzatmayalım diye aradım dedim.
"sen benim lafımın üstüne laf söyleyeceksin, benim lafımı (çok afedersiniz) k.ç altına alacaksın sonra da uzatmayalım diyeceksin, öyle mi, bu kadar basit mi,bin servise git evine" dedi..
"iyi madem uzatalım ozaman" dedim kapattım tlfnu..

Yemek konusu sinir bozucu olabiliyor yorgunken..

Benim çorbam bile yok ne yapsam bilmiyorum

Yoğurtlu makarna , çorba, salata olabilir

En pratik bunlar geldi alıma bilmiyorum Bana kalsa börek atarım fırına ama eşim son dönemler kilo aldığından akşamları hamur işi yiyemezmiş artık

evet patates yap tatlım tam bi menüye gerek olmadığını düşünüyorum ben eşimde öyle bazen bi ana yemekle geçiriyoruz akşamı bazende çorbasından pilavına herşey oluyor .. bugünde böyle oluversin biz kv'e gideceğiz yemeğe .. ordanda arkadaşlara gideceğiz

ben cıkıyorum bebişkolarr. koalacım sen de biraz sakinleşmeye calış kuzum, biraz durulun bence öpüldünüzz.

evet tatlım biraz sakinleş ve eve git seni almaya gelirse gelir gelmezse de onlar gider görürler ..

evet tatlım biraz sakinleş ve eve git seni almaya gelirse gelir gelmezse de onlar gider görürler ..

hiç gidilmeyecek zaten...
ona karşı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
bu kadar bağırmanın, bu kadar hakaretvari konuşmanın sonraasında.. yine eşeklik bendeki aradım uzamasın diye.. yine aynı şey...

canım ya keşke hemen adım atmasaydın, ben zamanında bu hatayı çok yaptım, iş düzeleceğine daha da sarpa sarıyordu bizde de hata yapıp birde özür diliyorsun derdi benim aksi kocacım, o yüzden şimdi hiçbirzaman hemen adım atmam, beklerim bi sakinleşirim çünkü böyle zmanlarda konuşamıyoruz biz onu farkettim, sende zamanla eşini daha iyi tanıyacaksın ona göre davranacaksın, ve daha az kırgınlıkla atlatacaksınız inşallah..

İlkay o patatesi eşin beğendiyse bi tarif daha var , muhtemelen bunu da sever

Ben bilmiyordum , denedim çok beğendim.. ( İlk duyduğumda hem makarna hem patates birlikte gitmez ki diye düşünsem de )

Patatesleri küçük küp küp doğrayıp kızartıyoruz, borcama koyuyoruz

Makarnayı haşlayıp ( mümkünse kısa düdük makarna ) üzerine ekliyoruz

Yoğurdu akışkan olması için sulandırıp çırpıyoruz ve üstüne döküyoruz

Küçük bir tavada da sıvıyağ ile salçayı kavuruyoruz , salçanın top top olmayıp daha akışkan bir alması için azıcıkta su ekliyoruz

Yoğurdun üstüne döküp afiyetle yiyoruz

evet bırak artık bu barışçı olmayı tatlım .. bırak bi süre o sana kızgın olsun, kırılmış üzülmüş olsun ..

ama bugünkü kavganızda ben ikinizde de birer önyargı gördüm .. sen "bak yine beraber gidiyoruz, zaten hep böyle" diye bi alarma geçmiş tek gidelim demişsin .. ama güzel bir dil kullanmışsın .. bence bu akşam birlikte gitmeniz çok normaldi .. eşinde "bak yine itiraz etti, bu kadında acıma yok, anamı sevmiyor, ona kötülük yapmak istiyor" alarmına geçmiş .. ama bu duygularını ağır bi dille ifade etmiş ve sonuç kavga:26: üzüldüm senin adına

Harika bir kalori bombası

mmmmmmmmmmm kader eşimi bilmem ama ben bayılırım buna

yavaştan bende toparlanayım artık.... Yarın güzel bir günle görüşmek üzere,, koalacaım inşallah yarın sabah güzel haberlerle gelirsin bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…