Gelmis yatiyor yatak odasinda..isigi actim,uzerimi degistirdim,kapiyi kapattim duymamasii imkansiz! Muhtemelen yeni gelmistir isten gec ckti cunku.. Yemek hazirlayip hazirlamamak konusunda kararsiz kaldim..
Canım ya sana öneride bulunmak isterdim ama içinden geleni yapmalısın bu konu ciddi yönlendirmek istemem...Ama yemeğin yine de hazır olsun...
Kızlar size bahsettiğim tarifi canım çekti, eve gelir gelmez yaptım
Fotoğrafını çektim sizler için
Eki Görüntüle 547699
Kızlar size bahsettiğim tarifi canım çekti, eve gelir gelmez yaptım
Fotoğrafını çektim sizler için
Eki Görüntüle 547699
hazırladım, yemek hazır dedim, bikaç defa söyledim hattaa..
yemicek misin dedim, çok uykum var zorlama beni yemicem dedi.
iyi uykular o zaman sana dedim, kapattım kapıyı çıktım..
Boşver canım hiç üzerine düşme ama sakince
konuşma durumunuz olursada kendini net ifade et
yaptığı yanlış bence eşinin...
harika görünüyor canım, bu ne aşk makarnanın üzerinde bile kalp var.. Allah bozmasınbize de nasib etsin...
ben 1 aylık evliyim en çok eşimin ailesine adapte olmakta zorluk çektim ve bi de kalabalık aileden gelmenin dezavantajlarını yaşadım 2 kişilik hayat baya zorladı
Pasta Tarifleri | Pasta Tarifi, yemek tarifleri, börek, Oktay Usta
Günaydın Kızlar ben hala iyileşemedim bugün de sesime vurdu yaa((
yeni gelin olmak güzel,yemek yapamamakta mesele değil...
bana göre,çalışmakta ehh işte sevmeyerekte olsa idare ediyorumm.
beni sıkan tek şey eşimin düğünden dolayı gerçekleşen borçları(((((((
Canım günaydın geçmiş olsun havalar dan tarçın çayları nane limon adaçayı biraz doping yap kendine
sabahları bal zencefil de bir tatlı kaşığı alabilirsin geçmiş olsun
sabır etmek gerekiyor ve ayağını yorgana göre uzatmak
Günaydın Kızlar ben hala iyileşemedim bugün de sesime vurdu yaa((
Günaydın canım sağolşu an masam da bal ve zencefil karışımlı ıhlamur cayım var ve hiç sevmememe rağmen dünden beri tüm bitki çaylarını tükettim...
günaydın kızlaarr! bircancım geçmiş olsun canımm! havalar iyice sogudu evet ya, korunmamız lazım. ben bugün iç yerine kupamı ve yeşil çayımı getirdim. hem sıcacık olur ısıtır, hemi de zayıflamama yardımcı oluurrr belki deee
günaydın kızlaarr! bircancım geçmiş olsun canımm! havalar iyice sogudu evet ya, korunmamız lazım. ben bugün iç yerine kupamı ve yeşil çayımı getirdim. hem sıcacık olur ısıtır, hemi de zayıflamama yardımcı oluurrr belki deee
günaydın kızlar ..
bircan geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede iyileşirsin .. doktora gittin mi? ben böyle uzun sürdüğünde doktora gidiyorum iğne, serum birşeyler yapın diyorum .. anca öyle toparlayabiliyorum ..
kader harika görünüyor patatesli makarnan
bense kötüyüm .. eşimsiz uyudum dün geceankaraya gitti
günaydın kızlar ..
bircan geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede iyileşirsin .. doktora gittin mi? ben böyle uzun sürdüğünde doktora gidiyorum iğne, serum birşeyler yapın diyorum .. anca öyle toparlayabiliyorum ..
kader harika görünüyor patatesli makarnan
bense kötüyüm .. eşimsiz uyudum dün geceankaraya gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?