günaydın kızlar ..
bircan geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede iyileşirsin .. doktora gittin mi? ben böyle uzun sürdüğünde doktora gidiyorum iğne, serum birşeyler yapın diyorum .. anca öyle toparlayabiliyorum ..
kader harika görünüyor patatesli makarnan
bense kötüyüm .. eşimsiz uyudum dün geceankaraya gitti
iLKAY GÜNAYDIN dün senmi yazmıştın filşm tavsiye vardı not defteri ?
Ellerine sağlık canım süpersin.....
kadercim, makarna çok güzel görünüyor..erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer
sözü tam da senden geçiyor..[/B]
Sağol canım doktora gitmedim ama bugün şirkete doktor geliyor ona görünücem ben normalde hiç grip olmam 3 senede bir tekrarlıyor böyle ondan uzun sürdü...
Eşin iş için mi gitti Ankaya'ya evde tek mi kaldın peki canım...
Ay kıyamam... Allah kavuştursun canım...günaydın kızlar ..
bircan geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede iyileşirsin .. doktora gittin mi? ben böyle uzun sürdüğünde doktora gidiyorum iğne, serum birşeyler yapın diyorum .. anca öyle toparlayabiliyorum ..
görün mutlaka tatlım bence düğün önü bir serum yada iğne yaptırsan daha çabuk toparlayabilirsin
iş için gitti, yarın sabah gelecek ama ben 2 gece onsuz uyumuş olacağım .. evde tek kaldım başka biryerde kalmak istemedim .. pijamasına sarılıp uyudumbelki bu kadar etkilemezdi ama nisanda askere de gidecek ya sanırım beni ordan vurdu bu gidiş, o yüzden kötü oldum .. yani ben böyle yorumluyorum, dün geceki salya sümük halimi
günaydın kızlar ..
görün mutlaka tatlım bence düğün önü bir serum yada iğne yaptırsan daha çabuk toparlayabilirsin
iş için gitti, yarın sabah gelecek ama ben 2 gece onsuz uyumuş olacağım .. evde tek kaldım başka biryerde kalmak istemedim .. pijamasına sarılıp uyudumbelki bu kadar etkilemezdi ama nisanda askere de gidecek ya sanırım beni ordan vurdu bu gidiş, o yüzden kötü oldum .. yani ben böyle yorumluyorum, dün geceki salya sümük halimi
Günaydın kızlar, hayırlı sabahlar olsun herkese...
Kader'cim döktürmüşsün yineee...
Ellerine sağlık çok güzel görünüyordu, eminim tadı da enfes olmuştur...
Ay kıyamam ya, zaman su gibi geçer inan bana...
Kısa dönem yapacak askerliğini değil mi?
evet kısa dönem yapacak, ama 2 gece bile zor geldi, o zaman ne olacak bilmiyorum hiç
oy kuzum ben sana kıyamammm! çok şekersin ya!
Kızlar size bahsettiğim tarifi canım çekti, eve gelir gelmez yaptım
Fotoğrafını çektim sizler için
Eki Görüntüle 547699
hazırladım, yemek hazır dedim, bikaç defa söyledim hattaa..
yemicek misin dedim, çok uykum var zorlama beni yemicem dedi.
iyi uykular o zaman sana dedim, kapattım kapıyı çıktım..
harika görünüyor canım, bu ne aşk makarnanın üzerinde bile kalp var.. Allah bozmasınbize de nasib etsin...
canım yaa kıyamam... düşünmememye çalış şimdiden o günleri..
Rabbim inşallah hemen atlatmanza yardımcı olsun..
Ankara çok soğuk ve yağmurlu bugün, bi tlf et de "üşüme" de eşine, şaşırsın
canım benim teşekkür ederim dünde dediğin gibi kavuşması güzel olacak dimi
Allah sabrını verir canım, hiç sıkma canını..
İnşallah rahat bir yerde sorunsuz bir askerlik yapar..
Sonucunda hayırlısı ile kavuşacaksınız, ayrılıktan ziyade bunu düşün, bir nebze olsun rahatlatır seni...
Canım benim üzülme bu kadar aklına getirme öyle hem yarın sabah gelecekmiş zaman çabuk geçiyor merak etme Askerliğide kısa dönem yapacak zaten o zamanda zaman geçer hem sen her zaman onun yanına gideceksin....
Kızlar bana müsade, işlerim var biraz onları halledeyim, sonra yine uğrarım.
Sizlere hoş sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?