2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

canım benim ayrılık zor gerçekten...bir yıldan fazla bekleyen biri olarak..:26:

ama bir an önce yapsın da bitsin...sonra büyük bir hasretle kavuşursunuz birbirinize...

evet canım bir an önce gitsin gelsin sonra bir daha hiç ayrılmayız inşallah siz kavuşmuşsunuz ne güzel

canım benim teşekkür ederim dünde dediğin gibi kavuşması güzel olacak dimi

deli misiinn eve gelir gelmez ağlayabilrisin bile sevinçten. eve resmen huzur geliyor, ferahlık geliyor. çok farklı onlar çookk, kocalarımızı Allah başımızdan eksik etmesin. duygulandım

deli misiinn eve gelir gelmez ağlayabilrisin bile sevinçten. eve resmen huzur geliyor, ferahlık geliyor. çok farklı onlar çookk, kocalarımızı Allah başımızdan eksik etmesin. duygulandım

ben ağlarım, eşim de bana kızar :26: yarın sabah erken gelir inşallah da işe gitmeden görürüm onu

tatlım yaa üzüldüm duruma ama yen, bir hayata başladık hepimiz bunların hepsi uyum probleminden kaynaklanıyor ve gün geçtikçe düzelecek. Kv ler ne yazık ki bir beklenti içinde oluyorlar her daim bu yadsınamaz sonuçta yıllardır hayatlarının tek kadınları oldukları oğullarının bambaşka bir hayatı oluyor buna olgunlukla cevap vermek malesef biraz güç. Ben karşılıklı olarak birbirimizin huyuna gitmemiz gerektiğini düşünüyorum yoksa hayat çekilmez. iki taraflı bir anlayış şart yoksa hayat hep senin annen benim annem çekişmesiyle sürer gider. biraz duygularınız siniriniz yatışsın eminim orta noktayı bulacaksınız.

bense kötüyüm .. eşimsiz uyudum dün gece ankaraya gitti [/I][/QUOTE]
canım allah kavuştursun. beni düşün moralin düzelsin canım evlendik evleneli daha 4 kez beraber uyuduk.

günaydın şekerrr! napıyorsun, yoksun bayadır?

iki gündür özel işlerim için dışarıdaydım eve geçtim erkenden

hep bi koşuşturmayla geçti bu hafta .. derkeeen hafta bitiyor cumartesi doğumgünüm eşimin hatırladığına dair

sinyalleri alıyorum ama ne yapacak merak ediyorum evliyiz ve ilk doğumgünüm

wwuuhuuuuu böyle özel günlerde sürprizler yapan bir kocan mı var tatlım

soğuk mu :26: 17 derece olacakmış dedi gömlek ve ceketini giydi gitti uyuz adam üşüyecek oralarda

iş için geldiyse bina içinde olacaktır.. içeriler iyi sıkıntı etme, ama dışarsı soğuk biraz..
merak etme üşümem dediyse üşümez.. üşüse de bişey olmaz, yağmurlu bir sabah.. o yüzden serin bayaa.. ama merak et diye değil eşini şaşırt diye söyledim..

başımızdan eksik etmesin, bi de akıl fikir versin...

inşallah çok güzel geçer canım... bizim evliykenki ilk doğumgünlerimiz Ramazan'a denk gelecek yazın.. hele eşiminki h.sonu, kesin bi yerlere davetli oluruz

heyy bende tam sana mesaj atacaktım ama 10 dakika kuralı yüzünden atamadım nerelerdesin sen

aynen ayşeciğe dediğim gibi bi koşuşturma ki sorma ..

özledim burayı meraklandımda çokk ne yapıyorlar diye

buarada bu hafta ve geçen hafta denediğim iki çorba var arpa şehriyeli havuçlu çorba ve arpa şehriyeli kabaklı çorba

müthişti eşimle biz bayıldık ... eşimin halasından almıştı tarifi müthiş hem basit hem harika nettede var tarifi .. aklıma gelmişken söyliim deneyin benceee

wwuuhuuuuu böyle özel günlerde sürprizler yapan bir kocan mı var tatlım

geçen seneki doğumgünümde apandist ameliyatı olalı yeni olmasına rağmen

bana hediye alıp iş çıkışına gelmişti çok mutlu olmuştum es geçmediğine.. hasta olmasına rağmen düşünmüştü

bu senede imalarda bulunuyor öyle çook büyük süprizler beklemiyorum ama beni mutlu etmesini iyi biliyor diyelim

tatlım aradım az önce dediğin gibi .. üşümüyorum dedi ama üşüyor belli .. napalım ben yapmak istediğimi yaptım ve dün onu uyardım, kendi kararını verdi ve bugün üşüyor .. bi dahaki sefere beni dinler

benim kocam bir gün eğer sebze yemeğe karar verirse bu tarifleri ben de yaparım balkabaacım. et ver, pilav ver, tavuk ver anca onları yesin. ben ise ne severim patlıcanı, karnıbaharı, biberi, salatayııııı havuçlu çorbayı herhalde beni kaçırsalar, havuclu corba içersen geri veririz karını deseler, anca o zaman içer

tecrübe edinerek öğrenmek gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…