- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
canım benim ayrılık zor gerçekten...bir yıldan fazla bekleyen biri olarak..:26:
ama bir an önce yapsın da bitsin...sonra büyük bir hasretle kavuşursunuz birbirinize...
canım benim teşekkür ederim dünde dediğin gibi kavuşması güzel olacak dimi
deli misiinn eve gelir gelmez ağlayabilrisin bile sevinçten. eve resmen huzur geliyor, ferahlık geliyor. çok farklı onlar çookk, kocalarımızı Allah başımızdan eksik etmesin. duygulandım
ben ağlarım, eşim de bana kızar :26: yarın sabah erken gelir inşallah da işe gitmeden görürüm onu
tatlım yaa üzüldüm duruma ama yen, bir hayata başladık hepimiz bunların hepsi uyum probleminden kaynaklanıyor ve gün geçtikçe düzelecek. Kv ler ne yazık ki bir beklenti içinde oluyorlar her daim bu yadsınamaz sonuçta yıllardır hayatlarının tek kadınları oldukları oğullarının bambaşka bir hayatı oluyor buna olgunlukla cevap vermek malesef biraz güç. Ben karşılıklı olarak birbirimizin huyuna gitmemiz gerektiğini düşünüyorum yoksa hayat çekilmez. iki taraflı bir anlayış şart yoksa hayat hep senin annen benim annem çekişmesiyle sürer gider. biraz duygularınız siniriniz yatışsın eminim orta noktayı bulacaksınız.
bıktım ilkay yaa..
walla..
akşam bi yere gidecektik divan sohbeti böyle...
ordan çıkalım (annesigilin de tanıdığı) bir adamın cocugu hastaneye yatmış kalkmış oraya gidelim geçmiş olsuna dedi.. gidelim dedim.. annemi de ara da akşam oraya gidelim de, dedi.. güzelce dedim ki, seninle beraber gezmek isterim ikimiz bir aile olduk, beraber gitsek nasıl olur dedim... köpürdü... ben ne kadar düşüncesiz bi insanmışım, onun annesi yürüyemiyomuş, taksiye mi binip gidecekmiş, tabi ki de baraber gezecekmişiz, çoğu yere beraber gitmek zorundaymışız, bizim altımzda araba varken onlar taksiye mi binsinlermiş... ben nasıl ev kadınıymış nasıl anne adayıymışım, kucaklayıcı olmak yerine bencil davranıyormuşum, insan yerine koymuyormuşum... ben de sen de beni hayvan yerine koyuyosun, bu kadar bağırarak dedim. sen bağırrıtıyosun bilmem ne... gitmiyoruz hiçbiyere eve geliyosun servise binip... beklicem burda seni dedim, bi servise binme, eve bi geç gel, o zaman görürsün kıyameti...
bıktım dedim lafın arasında, ooo 1 ayda bıktın öyle mi... daha neler neler yaa..
serin hatta baya baya soğuk bir istanbul sabahından
günaydınlaaaar size güzeller
serin hatta baya baya soğuk bir istanbul sabahından
günaydınlaaaar size güzeller
günaydın şekerrr! napıyorsun, yoksun bayadır?
iki gündür özel işlerim için dışarıdaydım eve geçtim erkenden
hep bi koşuşturmayla geçti bu hafta .. derkeeen hafta bitiyor cumartesi doğumgünüm eşimin hatırladığına dair
sinyalleri alıyorum ama ne yapacak merak ediyorum evliyiz ve ilk doğumgünüm
soğuk mu :26: 17 derece olacakmış dedi gömlek ve ceketini giydi gitti uyuz adamüşüyecek oralarda
deli misiinn eve gelir gelmez ağlayabilrisin bile sevinçten. eve resmen huzur geliyor, ferahlık geliyor. çok farklı onlar çookk, kocalarımızı Allah başımızdan eksik etmesin. duygulandım
iki gündür özel işlerim için dışarıdaydım eve geçtim erkenden
hep bi koşuşturmayla geçti bu hafta .. derkeeen hafta bitiyor cumartesi doğumgünüm eşimin hatırladığına dair
sinyalleri alıyorum ama ne yapacak merak ediyorum evliyiz ve ilk doğumgünüm
heyy bende tam sana mesaj atacaktım ama 10 dakika kuralı yüzünden atamadımnerelerdesin sen
wwuuhuuuuuböyle özel günlerde sürprizler yapan bir kocan mı var tatlım
iş için geldiyse bina içinde olacaktır.. içeriler iyi sıkıntı etme, ama dışarsı soğuk biraz..
merak etme üşümem dediyse üşümez.. üşüse de bişey olmaz, yağmurlu bir sabah.. o yüzden serin bayaa.. ama merak et diye değil eşini şaşırt diye söyledim..
başımızdan eksik etmesin, bi de akıl fikir versin...
tatlım aradım az önce dediğin gibi .. üşümüyorum dedi ama üşüyor belli .. napalım ben yapmak istediğimi yaptım ve dün onu uyardım, kendi kararını verdi ve bugün üşüyor .. bi dahaki sefere beni dinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?