2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

not defterim ve ben tariflerini bekliyoruz tatlım

aklıma facebookta bi paylaşım geldi iki resim var biri kadın kanserken diğeri erkek gripken.. görülmeye değer bir karikatür :)

Şimdiden Doğum günün kutlu olsun canım...

annemin yemek takımı eskidi, ona güzel bir tane almak istiyorum kızlarr. çok güzel bi süpriz olur. hediye olarak evine gönderticem, üsütüne de eşimle ismimizi yazıp seni çok seviyoruz anneee yazmak istiyorum. yine duygulandım

güzel olur canım fiyatlar düşmeye başlamıştır ..

ayyy bunlar çok güzelll! bernardo'dan dimi bunlar da? çok sugarr!

evet bernardo tatlım kahvaltı takımını aldım birde yemek takımını özellikle sabahları içimi açıyor bu kelebekler benim pembe kaşık ve çatala eşim ilk zaman alışamadı ama alışmak zorunda kaldı

not defterim ve ben tariflerini bekliyoruz tatlım

AYNI TARİF OLDUĞU İÇİN YAZMIYORUM NETTEN KOPYALIYORUM HİÇBİR FARKI YOK

eşimin halası aşçı gibi maşallah yemek konusunda damak tadını çok ii biliyor

HAVUÇLU ÇORBA
Malzemeler:
7 su bardağı tavuk suyu (yoksa normal su içine de bulyon bir adet )
1 çay bardağı arpa şehriye
1 adet büyük boy havuç
2 yemek kaşığı sıvıyağ
2 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta sarısı
Üstüne: 1 yemek kaşığı tereyağ ve 1 çay kaşığı pulbiber (istenirse:)

Yapılışı:

Sıvıyağı tencereye alalım.havuçları rendeleyip tencereye alalım ve 1-2 dk.kavuralım.Arpa şehriyeleri de ilave edip tavuk suyunu dökelim.Şehriyeler ve havuçlar yumuşayıncaya kadar kaynatalım.
Ayrı bir kaba yoğurdu ve yumurta sarısını alıp çırpalım.Kaynayan çorbanın suyundan 1-2 kaşık ilave edip karıştıralım ve yavaş yavaş çorbaya dökelim.Sürekli karıştıralım.

bunun aynısını havuç yerine kabak kullanarak da deneyin üzerine dere otu muhteşem bir tat oluyor dün yaptım içtik bayıldık işim 2 tabak içti dolu dolu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…