evet bernardo tatlımkahvaltı takımını aldım birde yemek takımını özellikle sabahları içimi açıyor bu kelebekler benim pembe kaşık ve çatala eşim ilk zaman alışamadı ama alışmak zorunda kaldı
AYNI TARİF OLDUĞU İÇİN YAZMIYORUM NETTEN KOPYALIYORUM HİÇBİR FARKI YOK
eşimin halası aşçı gibi maşallah yemek konusunda damak tadını çok ii biliyor
HAVUÇLU ÇORBA
Malzemeler:
7 su bardağı tavuk suyu (yoksa normal su içine de bulyon bir adet )
1 çay bardağı arpa şehriye
1 adet büyük boy havuç
2 yemek kaşığı sıvıyağ
2 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta sarısı
Üstüne: 1 yemek kaşığı tereyağ ve 1 çay kaşığı pulbiber (istenirse:)
Yapılışı:
Sıvıyağı tencereye alalım.havuçları rendeleyip tencereye alalım ve 1-2 dk.kavuralım.Arpa şehriyeleri de ilave edip tavuk suyunu dökelim.Şehriyeler ve havuçlar yumuşayıncaya kadar kaynatalım.
Ayrı bir kaba yoğurdu ve yumurta sarısını alıp çırpalım.Kaynayan çorbanın suyundan 1-2 kaşık ilave edip karıştıralım ve yavaş yavaş çorbaya dökelim.Sürekli karıştıralım.
bunun aynısını havuç yerine kabak kullanarak da deneyin üzerine dere otu muhteşem bir tat oluyor dün yaptım içtik bayıldık işim 2 tabak içti dolu dolu
akşam ben de yapıcam evde bir sürü havuç vardı çok iyi oldu bu tarif.
kızlar bu da benim yemek takımımEki Görüntüle 547907
bende bernardodan baharatlık takımlarımı günlük çatal bıçak takımımı aldım
o zamn kırmızı çatal bıçak takımlarından alayım dedim ama bulaşık makinesinde kullanılmıyor deyince vazgeçtim
sen koyuyormusun makine ilkayy
kabak yemeyen kocama bu çorbayla çaktırmadan yedirebilirim belkiteşekkürler canım
sade ve şık tatlımben misafir takımımı pek sevmiyorum sert bir görüntüsü var bence, annemin zevki
Eki Görüntüle 547908
vay vay saray sofralarına layık.
evet bernardo tatlımkahvaltı takımını aldım birde yemek takımını özellikle sabahları içimi açıyor bu kelebekler benim pembe kaşık ve çatala eşim ilk zaman alışamadı ama alışmak zorunda kaldı
kızlar bu da benim yemek takımımEki Görüntüle 547907
benim hoşuma gitti açıkcası takımların, hatta gördüğüm de vaayy dedimmsev onları hemeenn ilkayy, lütfenn
Takımlarınız çok şık kızlar ya güle güle kullanın çok beğendim ben benim yemek takımım eski modellerden( çok beğenmiyorum ama şimdilik alamam malesef kahvaltı seti de almadım ben sona bıraktım onları acilleri önce aldım ama artık düğünden sonra yavaş yavaş alırım yetişemiyorum cünkü....
1 havuçla 5-6 tabak çorba çıkıyor
terbiyeli olması havuç tadını güzelleştiriyor hoş bir tad çıkıyor ortaya
eşin yemek seçermi çileklipasta
beğenmene sevindim tatlımben daha yumuşak birşeyler istemiştim salonumu gördün tıpkı öyle sade ama annem " bu değil, bu hiç değil, bu sıradan" dedi beğendiklerime
kabaklı çorba mı olur hiç yakışmazki öle sulu sulu demişti kabak yemeğini çok seven ben
ama o terbiyeli haliyle çok hoş bi tadı oldu
dene bence
beğenmene sevindim tatlımben daha yumuşak birşeyler istemiştim salonumu gördün tıpkı öyle sade ama annem " bu değil, bu hiç değil, bu sıradan" dedi beğendiklerime
çok güzeldii
ilkay allah iyiliğini çatladım gülmekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?