2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bende bernardodan baharatlık takımlarımı günlük çatal bıçak takımımı aldım

o zamn kırmızı çatal bıçak takımlarından alayım dedim ama bulaşık makinesinde kullanılmıyor deyince vazgeçtim

sen koyuyormusun makine ilkayy

akşam ben de yapıcam evde bir sürü havuç vardı çok iyi oldu bu tarif.

kabak yemeyen kocama bu çorbayla çaktırmadan yedirebilirim belki teşekkürler canım

bana öyle birşey söylemediler canım, kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım, tabii şimdilik

kızlar bu da benim yemek takımımEki Görüntüle 547907

Takımlarınız çok şık kızlar ya güle güle kullanın çok beğendim ben benim yemek takımım eski modellerden( çok beğenmiyorum ama şimdilik alamam malesef kahvaltı seti de almadım ben sona bıraktım onları acilleri önce aldım ama artık düğünden sonra yavaş yavaş alırım yetişemiyorum cünkü....

benim hoşuma gitti açıkcası takımların, hatta gördüğüm de vaayy dedimm sev onları hemeenn ilkayy, lütfenn

beğenmene sevindim tatlım ben daha yumuşak birşeyler istemiştim salonumu gördün tıpkı öyle sade ama annem " bu değil, bu hiç değil, bu sıradan" dedi beğendiklerime

ben senin takımını çok beğendimm hiç de eski değil modeli bencee:26:

kabaklı çorba mı olur hiç yakışmazki öle sulu sulu demişti kabak yemeğini çok seven ben

ama o terbiyeli haliyle çok hoş bi tadı oldu

dene bence

içinde ne var diye sorduğunda söyleyecek bir cevabım olmalı ama onu ne yapacağız :44:

bunlarda benim minik kelebeklerim hem kahvaltıda hem akşam yemeklerimizde

Eki Görüntüle 547903

sabah insanın uykusunu açıyor renk kartelası gibi tabaklar

bende kahvaltı takımımı çok seviyorum

arkadaşlarımı ağırlaıdğımdada servis tabaklarını kullanmıştım

masa renkli olsun diye

Eklentiler

• $Kutahya-Porselen-Kahvalti-Takimlari-Buyuk.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…