sana soğuk geldiyse giy tatlım, bu mevsimde herkes bünyesine göre giyiniyorben trenç giyiyorum hala .. geerçi ege istanbul kadar soğuk olmuyor .. ben bugün dizimin az üstünde bir etek giydim hemen totom üşüdü sabah evden araba yürüyünceye kadar
p.tesi sendromu pek yaşadığımı söyleyemeyeceğim...canım ne zaman isterse o zaman işe başlıyorum..
güzel bir h.sonu ardından güzel bir gün ama..
ilkaycım afiyet olsunn
Günaydın kızlar , nasılsınız...Haftasonlarınız nasıl geçti, cumartesi günü evde güzel bir yemekle kutladık 5. ayımızı:)) giyindim , süslendim makyaj yaptım, eşim çok beğendi.... Artık bidaha 10. ayımızda böyle bir kutlama yaparım:)) pzar günü de birkaç saat dışarı çıktık akşam da anneme gittik...haftasonu çok çabuk geçti çok..
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım.önceden bende buraya yazıyordum iclal olarak şimdi nick im değişti. bir süredir yazamıyorum memleketteydim evime geri döndüm hafta sonu... ilkay10 sen hatırlarsı n beni baya konuşmuştuk hatta aöf okuduğumu bebiş olsa zor olup olmicanı felan... haber vermek istedim hamileyimmemlekette öğrendim...
hamileliğimde 3 ay felan sıkıntılı geçicek ama sonra düzelicek inşallah :)))) umarım sende ve diğer kızlar da iisinizdir :)))
Günaydın kızlar , nasılsınız...Haftasonlarınız nasıl geçti, cumartesi günü evde güzel bir yemekle kutladık 5. ayımızı:)) giyindim , süslendim makyaj yaptım, eşim çok beğendi.... Artık bidaha 10. ayımızda böyle bir kutlama yaparım:)) pzar günü de birkaç saat dışarı çıktık akşam da anneme gittik...haftasonu çok çabuk geçti çok..
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım.önceden bende buraya yazıyordum iclal olarak şimdi nick im değişti. bir süredir yazamıyorum memleketteydim evime geri döndüm hafta sonu... ilkay10 sen hatırlarsı n beni baya konuşmuştuk hatta aöf okuduğumu bebiş olsa zor olup olmicanı felan... haber vermek istedim hamileyimmemlekette öğrendim...
hamileliğimde 3 ay felan sıkıntılı geçicek ama sonra düzelicek inşallah :)))) umarım sende ve diğer kızlar da iisinizdir :)))
görüşmem yok benimde sakin bugünüm ama çok uykum var gece uyumadım, pazar günü geç uyandığımızdan
günaydın şekerleeer aysenur nezdinde hepinize
buyrun size kahvaltılık niyetine h.sonundan bir kare
bir deee patates mücverimm
Eki Görüntüle 550446
günaydın şekerleeer aysenur nezdinde hepinize
buyrun size kahvaltılık niyetine h.sonundan bir karetavada pizzaa
Eki Görüntüle 550445
bir deee patates mücverimm
Eki Görüntüle 550446
nice 5. aylara, yıllara tatlımhaklısın haftasonu çok çabuk geçiyor .. bende cumartesi 5 buçukta evdeydim hemen yemek yaptım, yedik, yıkadım falan oturmadan temizliğe girdim temizlik bitti saat 9 da sinemaya gittik "uzun hikaye" ye ben beğendim ama eşim "eehh" dedi .. pazar günü de 12 sıralarında uyandık öyle ezanı okunuyordu kahvaltıdan sonra da arkadaşlarla koçtaşa gittik sonra yemek yedik sonrada onlara çaya gittik .. ve yine pazartesi oldu
hatırladım seniee ne güzel fazla aramadan bulmuşsunuz bebişinizi hayırlı olsun canım Allah sağsalim kucağınıza versin inşallah
Günaydın
Sayısını unuttuğum kadar metrobüs geldi ancak tıklım tıkış olduğunda binecek yer yoktu, yaklaşık yarım saat bekledikten sonra zar zor kapıya sıkışıp geldik geçte olsa..
Dayak yemiş gibi bir pazartesiye daha merhaba
oh maşallah ne kadar güzelll...
Allah ağzınızın tadını bozmasın.. bizim de ctesi evde geçti akşama kadar, akşam da düğün vardı kv'nin köylüsünün.. eh onları götürmek gerekince biz de gitmiş olduk
pazar da dayım gelmişti ist.dan, annemlerle kahvaltıya geldiler.. yoğun bi hsonuydu benimki de..
Allha sağ salim, sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasib etsin inşallah hayırlı bir evladınız olsun...
ben de çok uykusuzum yaa..
çok güzel bi haftasonundan didişmeli ve bu kez baya büyüyen bir tartışma ortamına akınca pazar akşamında ve o kadar ateşli bağırışmaların sonunda gecenin bi yarısı barışıp yatınca ve hala kavganın etkisi uykumda bile devam edince... delik deşik bir gece ve merhaba uykulu pazartesi sendromu!
evet aramadan buldum ama 3 . ay a kadar dikkat etmem lazım rahmim kalp şeklindeymiş yani çift rahim doktor zordur hamile kalmak dedi ama sende olmuş dedi ondan dolayı ayrı bir mutluyum ALLAH aratmadan verdi çok şükür :))))bu yüzden bir tarafta bebek var diğer taraf boşta ondan dolayı kanama oluyor arada ama sorun değil 3. 3.5 aydan sonra bebiş büyüyüp yerşelince ara ara olan kanama duracak inşallah...ev işi felan yasaklandı hep hiç bişi yapmıyorum ders çalışıyorum yada sıkıldığımızda dışarı çıkıyoz öyle yanii...
sen nasılsın nasıl gidiyor :)))
sabah erken çıkıyorum ben de trafiğe yakalanmamak adına..08.00 de buradaydım o yüzden..metrobüsler
ömür törpüsü gereçekten..:26:
o zaman fazla korunmadan bebek istemeniz iyi olmuş tatlım baksana hamile kalman zormuşçok dikkat et gerçekten de .. ne ev işi ne de başka birşey sen ve bebeğinden daha önemli değil
iyi benimde çok şükür, alıştık artık
Evet her zaman öyle ama bugün daha bi garipti 08:20 de en azından boş bi tane gönderiyorlardı bu kez o da gelmedi.. Gelenlerde de yer olmadığından kalabalık büyüdü gerildi kavgalar çıktı iyice
Uyanabilirsem bende biraz daha erken çıkmayı düşünüyorum artık, eşim erken kalkıyor da ben 5 dk. daha diye diye kalkamayanlardanım
evt vallahi ara verseydik belki çok uğraşacaktık çok şükür böle oldu...bişi yapmıyorum zaten cumartesi geldik memleketten.dün eşim saolsun evi tertemiz yaptıı
sizde düşünün bu arada bebiş çok güzel birşey özelliklede kalp atışlarını duymak...ağlamıştım ilk duyduğumda :)))))))))
inşallah seninde olur istediğin zaman canımm :))))
saati kur, en uzak yere koy canım...5 dk ara ile çalsın zar da zarrrr..
sonra kalkarsın zaten..evim işim arası 1 saatten fazla benimde..mecburen kalkıyorum..:26: 05.45 uyandığım saat
06.10 en geç kalktığım saat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?