- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
koala bende pazar sabahı patates mücveri yaptım ama benimki bu kadar tutunmadı patateslerimneyi eksik koydum bilemedim.. tat olarak çok beğendim ama tam tutmadığı için tavada çevirmekte zorlandım ve biraz dağıttım
Koala çok güzel görünüyorlar, sen baya hamarat hatunsun :))
Allah kolaylık versin tatlım yaabende okurken staj için saat 5.30 da kalktığım zamanlar olmuştu şimdi 08.30 da uyanıyorum 09.00 da işte oluyorum
Allah hayırlısı ile elinize almayı nasip etsin..Rabbim tüm bebek bekleyenlerin de yardımcısı olsun..
canım yaa 1 yumurta 3 tane de çok büyük olmayan patates karabiber tuz ektim sadece... iyice karıştırıp tavaya yaydım, ve altı kısık üzerinde de şu yağ sıçratmaz tellerden koyarak baya bi bekledim alt tarafı tam pişince bi tabak kapattım üzerine tavanın hoop ters çevirdim, bi süre de diğer tarafı bekledim oldu da bitti maşallah... biraz beklemek gerekiyor tamamen tutunması için.. benimki de birazcık tuzluydu ama napalım güzel bi tarif, bi daha dene derim
Eylüll yazık ama sana yaaaa :26:
Ben 08:15 te kalkıyorum kahvaltı etmeden çıkmıyorum kesinlikle malum epilepsi.. 9:00 da işteyim.
Eylüll yazık ama sana yaaaa :26:
Ben 08:15 te kalkıyorum kahvaltı etmeden çıkmıyorum kesinlikle malum epilepsi.. 9:00 da işteyim.
saati kur, en uzak yere koy canım...5 dk ara ile çalsın zar da zarrrr..
sonra kalkarsın zaten..evim işim arası 1 saatten fazla benimde..mecburen kalkıyorum..:26: 05.45 uyandığım saat
06.10 en geç kalktığım saat..
bişi sorcam canım epilepsi yazmışsın ilaç ne kadar alıyorsun günde?
Çileklipasta çorba nasıl oldu ?
merak ettim
bu akşam havuçlu yapacağım yine bennözledim
KIzçeler günaydınnnn...
annem de loc olacaktı doğru bak hiç aklıma gelmemişşş
benimkinin tadı gayet yerindeydide şekli bozuktu .. aynı seninki gibi yaptım sadece 2 patates 1 yumurta vardıçevirirken başka bir tabakla çevirmek sonradan aklıma geldi, spatulayla çevirmeye çalıştım başlangıçta çünkü
Saat çalmıyor değil ki, saat çalıyor saat gibi eşim gelip uyandırıyor , nazlanıyormuşum ısrar edince adama kızıyormuşumBilinçli yapmıyorum
Aynı semtte çalıştığımızdan beraber gidip geliyoruz eşimle
Benim yüzümden o da geç kalıyor bazen
Çileklipasta çorba nasıl oldu ?
merak ettim
bu akşam havuçlu yapacağım yine bennözledim
ayy ne güzel, bi de eşim beni kaldırsahep ben onu kaldırıyorum, gerçi bu sabah öperek uyandırıldım pek güzelmiş
Yapı ile alakalı bir durum galiba.. Pazar günü bile erken kalkar eşimBense uyandırmasalar 12 ye kadar yatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?