2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

canım yaa 1 yumurta 3 tane de çok büyük olmayan patates karabiber tuz ektim sadece... iyice karıştırıp tavaya yaydım, ve altı kısık üzerinde de şu yağ sıçratmaz tellerden koyarak baya bi bekledim alt tarafı tam pişince bi tabak kapattım üzerine tavanın hoop ters çevirdim, bi süre de diğer tarafı bekledim oldu da bitti maşallah... biraz beklemek gerekiyor tamamen tutunması için.. benimki de birazcık tuzluydu ama napalım güzel bi tarif, bi daha dene derim

Koala çok güzel görünüyorlar, sen baya hamarat hatunsun :))

pratik tariflerimizi paylaşalım ki hepimiz faydalanalım değil mi ama, hamaratlık değil tarifler hep acele tarifler.. tembel işi

Allah kolaylık versin tatlım yaa bende okurken staj için saat 5.30 da kalktığım zamanlar olmuştu şimdi 08.30 da uyanıyorum 09.00 da işte oluyorum

sağol canım..
ben de her halde istanbul dışında yaşarsak ancak o zaman görcem o günleri..:26:

KIzçeler günaydınnnn...

annem de loc olacaktı doğru bak hiç aklıma gelmemişşş

Son düzenleme:
Eylüll yazık ama sana yaaaa :26:
Ben 08:15 te kalkıyorum kahvaltı etmeden çıkmıyorum kesinlikle malum epilepsi.. 9:00 da işteyim.

benimkinin tadı gayet yerindeydide şekli bozuktu .. aynı seninki gibi yaptım sadece 2 patates 1 yumurta vardı çevirirken başka bir tabakla çevirmek sonradan aklıma geldi, spatulayla çevirmeye çalıştım başlangıçta çünkü

ayşenur yeni departmandaki işine başladın mı tatlım? mesaj olarak soracaktım ama mesaj kutun doluymuş :26:

Koala eline sağlık canım cuma da benim izin günüm denicem bunu..Ben de dün akşam bi siteden tarif uyguladım yöresel bir çorba sıkıcık diye. pek güzel oldu. telefonun kablosunu unuttuğumdan ne yazık ki paylaşamıyorum..

Eylüll yazık ama sana yaaaa :26:
Ben 08:15 te kalkıyorum kahvaltı etmeden çıkmıyorum kesinlikle malum epilepsi.. 9:00 da işteyim.

çilekcim, istanbul da yaşayanların genel derdi maalesef..ben 5 dk geç çıksam bu sefer trafiğe takılıyorum..takılmamak içinde
erken geliyorum işe..senelerdir böyle alıştım artık.. güne erken başlıyorum..

souvvebırcım gelemedi bugün..:26:

ben ufaktan işe gömülüyorum kızlar..hoş sohbetler size...

Saat çalmıyor değil ki, saat çalıyor saat gibi eşim gelip uyandırıyor , nazlanıyormuşum ısrar edince adama kızıyormuşum Bilinçli yapmıyorum

Aynı semtte çalıştığımızdan beraber gidip geliyoruz eşimle

Benim yüzümden o da geç kalıyor bazen

Çileklipasta çorba nasıl oldu ?
merak ettim
bu akşam havuçlu yapacağım yine benn özledim

Havuçlu çorbayı biz eşimle çok beğendik hatta pek bereketliymiş 3 günde bitmedi :) Bir de dün sıkıcık diye bir çorba buldum yaptım öneririm..

KIzçeler günaydınnnn...

annem de loc olacaktı doğru bak hiç aklıma gelmemişşş

benim de almam lazım, salon halılarım bembeyaz.. koltuklarım desen hakeza öyle.. evde bulunsa iyi olur, inşallah işini görür canm

ooww spatulayla çevrilmez canım ondan olmuştur, cünkü biraz kalın bişey oluyo, tabi parçalanmıştır olsun tabakla çevir bidahakine görüntü de güzel olsun tadı zaten güzel

ayy ne güzel, bi de eşim beni kaldırsa hep ben onu kaldırıyorum, gerçi bu sabah öperek uyandırıldım pek güzelmiş

Çileklipasta çorba nasıl oldu ?
merak ettim
bu akşam havuçlu yapacağım yine benn özledim

akşama çorbam yoktu,mantar çorbası yapacağım ben de.. havuç da yok olsa çorbanı denerdim, neyse alınca inşallah aklımda :)

Yapı ile alakalı bir durum galiba.. Pazar günü bile erken kalkar eşim Bense uyandırmasalar 12 ye kadar yatarım

biz ikimiz de öyleyiz, uyuyalım da uyuyalım ama h.içi ben ondan daha zor hazzırlanıyorum o yüzden erken kalkıyorum 10-15 dk önce eşimden.. ama bu hafta servis geç alacakmış beni, oyüzden o kalktığında ben daha uyukluodum
h.sonu da önce kalkar, kahvaltı fln hazırlarım.. hazırlık tam bitmeden uyandırmaya başlarım, anca kalkıyo beyfendi

biz ikimizde uykucuyuz pazar gününün hiç bereketi olmaz o yüzden kahvaltıyı da baya uzun tutarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…