2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ben 5 dakika da hazırlanırım , saçım dümdüz olduğundan taramaya bile gerek kalmaz bazen hemen üstümü giyinirim , çıkarız..

Haftasonu da 12 ye kadar da yatmaz sorun değil devam bile ederim.. Yemek mi uyku mu deseler.. Uyku derim çünkü Eşim öyle değil eskiden beri erken kalkarmış, evin içinde dört dönüyo, sıkıntı basıyomuş, müziği son ses açıyo ( uyanayım diye ) , çok acıkıyo

ben de uyku derim kesin ama Allahtan eşim erken kalkıp da müzik açmıyo, keyfime göre kalkıyorum o nasılsa uyuyo oluyo
bi de ilkayın dediği gibi h.içi kahvaltı yapamayınca h.sonu resmen uzuuuunca oturuyoruz kahvaltı sofrasında... h.sonu bisürü iş yapmak gerekirken atıl geçiyo biraz.. ama neyse alışıcam, öyle kandırıyorum kendimi

Ben de şimdi siz yazınca düşündüm ben uykucu muyum değil miyim diye..karar verdim ki ruh halime göre değişiyo

merhabalar.. günde 150 mg toplamda

bende de aynı sorun var canım ondan sordum 6 senedir rahatsızlanmıyorum ama.şuan hamile olduğumdan dozu baya düşürdüler zaten...bebişe bir zararı yokmuş ama ondan içim rahat :)))) hamile kalmayı planladığımı söyleseydim bırakma sürecini deniceklerdi ama ekimde umudum yokken hamile olunca bırakamadım... umarım en kısa sürede bırakırız şu ilaçları ...

ben uykusuzum ama biraz birşeyler okumam gerekiyor onu yapıyorum şuan

kızlaar uykusuz mu kaldınız ne oldi sizee?

evet ben de uykusuzum... h.sonu çok iyiydi, pazar akşam yine sürtüştük bu sefer baya uzun sürdü bağırışmalar fln.. üstüne bi de barışma faslı sürdü.. yemek bile yememiştik, barışıp kalkıp bi de yemek yedik.. gece de sürekli uyandım, inledim fln uykumda tartışmanın dozu yüksekti kaldıramadım bu sefer.. eşim de gece uyandı sürekli benle ilgilendi fln.. garipti yaa..

Geçmiş olsun benim de 4 senedir fln yok. lam..tal kullanıyorum..gebelik sürecinde hafif bir ilaç olduğunu söylüyorlar.. Benim şimdilik niyetim yok bebişe ama kazara olursa bilmem tabi :))

konu yine mi aynı tatlım?

Geçmiş olsun benim de 4 senedir fln yok. lam..tal kullanıyorum..gebelik sürecinde hafif bir ilaç olduğunu söylüyorlar.. Benim şimdilik niyetim yok bebişe ama kazara olursa bilmem tabi :))

senin ilacın zararrı yok canım haberin olsun..çünkü doktorum bana sölemişti takip edildi ve bir sorun olmadı hamilelikte diye.bende keppra kullanıyorum... olurda hamile olursan genede doktor kontrolünden geçersin belki doz düşüklüğü yaparlar ...çoğu doktor 2 sene sorun olmayınca ilacı kesiyor ama eeg lerde sorun çıkınca kesemiyorlar ne olur ne olmaz diye... benimki kesecekti işte hormonlarda değişiklik oluyor kesersem sana birşey olursa bebişin kalbi durur dedi.ondan sürekli doktor kontrolündeyim. yarım yarım 3 öğün alıyorum 1 ay sonra sadece yarım tane alıcam günde yavaş yavaş doz düşürülüyor... test yaptırıcam perinataloji diye bir bölüm var nöroloji doktorum söyledi orada testler yapılacak işte... içim rahat zarar vermediğini düşünüyorum...verseydi büyük ihtimal çoktan düşük yapardım umarım herşey güzel olur :))))

halletmenize sevindim canım ama üzmeyin birbirinizi haklı ya da haksız olmak önemli olmasın sizin için mutlu olmak önemli olsun.. Bunlar insanda birikiyo sonra hastalık olarak çıkıyo.. üzme kendini..

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.. Benim de günlük yaşantımda sorun yok ama eeg ler düzensiz bir iyi bir kötü o yüzden kesemiyoruz ilacı.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.. Benim de günlük yaşantımda sorun yok ama eeg ler düzensiz bir iyi bir kötü o yüzden kesemiyoruz ilacı.

aminnn canım aminnn :))) ALLAH a emanet .... ya zaten bakan şaka yapıyosun diyor inanmıyolar ki bana ama var işte... sakin geçireceksin ya yaşamı sinir yok stres yok öle yaniii...ALLAH tan eşim çok yardımcı oluyor da sorun olmuyor..öffffffffffffff diyorum bazen sus geliyolar bana sağdan sağdan tartışma başlamadan bitiyor ahahhaahaha

neyse kızlar ben kaçar uykum geldi bebiş uyku veriyor gözlerim kapanıyor görüşürüz kendinize iii bakınnn :)))))

konu yine mi aynı tatlım?

ben gereksiz bi zamanda görümcemin söylediği bişeyin saçmalığından bahsettim. aslında hata bende de vardı, o şekilde dile getirmemeliydim ama eşim de abarttı bu kez.. hatasını anladı ama işte baya yorucuydu...

halletmenize sevindim canım ama üzmeyin birbirinizi haklı ya da haksız olmak önemli olmasın sizin için mutlu olmak önemli olsun.. Bunlar insanda birikiyo sonra hastalık olarak çıkıyo.. üzme kendini..

haklısın canım, tahammül sınırlarım iyice incelmiş onu anladım ben de.. vurdumduymaz olmak ne kadar zor ama insan olmak zorunda bence..

bence bir süre ailesi hakkında konuşma şekerim. inan çok işe yarıyor. bu önyargıların kırılması için biraz sukunet şart tut kendini, ama tek bir laf bile söyleme bi süre. tabii ki insan haksızlıga uğruyor, susmak zorunda değilmiş gibi hissedior; ama senin eşinde bir önyargı mevcut. bunu kırabilmen için işlerin öyle olmadığını göstermen lazım, doğru yöne yönlenmesini, olayları dogru algılayabilmesini sağlaman gerekiyor şekerim. bu işler de hep bize düşüyor tabii ki eşin de o zaman geri adım atar, seni seviyor sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…