biz ikimiz de öyleyiz, uyuyalım da uyuyalım ama h.içi ben ondan daha zor hazzırlanıyorum o yüzden erken kalkıyorum 10-15 dk önce eşimden.. ama bu hafta servis geç alacakmış beni, oyüzden o kalktığında ben daha uyukluodum
h.sonu da önce kalkar, kahvaltı fln hazırlarım.. hazırlık tam bitmeden uyandırmaya başlarım, anca kalkıyo beyfendi
ayşenur yeni departmandaki işine başladın mı tatlım? mesaj olarak soracaktım ama mesaj kutun doluymuş :26:
Ben 5 dakika da hazırlanırım , saçım dümdüz olduğundan taramaya bile gerek kalmaz bazenhemen üstümü giyinirim , çıkarız..
Haftasonu da 12 ye kadar da yatmaz sorun değil devam bile ederim.. Yemek mi uyku mu deseler.. Uyku derim çünküEşim öyle değil eskiden beri erken kalkarmış, evin içinde dört dönüyo, sıkıntı basıyomuş, müziği son ses açıyo ( uyanayım diye ) , çok acıkıyo
merhabalar.. günde 150 mg toplamda
kızlaar uykusuz mu kaldınız ne oldi sizee?
bende de aynı sorun var canım ondan sordum 6 senedir rahatsızlanmıyorum ama.şuan hamile olduğumdan dozu baya düşürdüler zaten...bebişe bir zararı yokmuş ama ondan içim rahat :)))) hamile kalmayı planladığımı söyleseydim bırakma sürecini deniceklerdi ama ekimde umudum yokken hamile olunca bırakamadım... umarım en kısa sürede bırakırız şu ilaçları ...
evet ben de uykusuzum... h.sonu çok iyiydi, pazar akşam yine sürtüştük bu sefer baya uzun sürdü bağırışmalar fln.. üstüne bi de barışma faslı sürdü.. yemek bile yememiştik, barışıp kalkıp bi de yemek yedik.. gece de sürekli uyandım, inledim fln uykumda tartışmanın dozu yüksekti kaldıramadım bu sefer.. eşim de gece uyandı sürekli benle ilgilendi fln.. garipti yaa..
Geçmiş olsun benim de 4 senedir fln yok. lam..tal kullanıyorum..gebelik sürecinde hafif bir ilaç olduğunu söylüyorlar.. Benim şimdilik niyetim yok bebişe ama kazara olursa bilmem tabi :))
evet ben de uykusuzum... h.sonu çok iyiydi, pazar akşam yine sürtüştük bu sefer baya uzun sürdü bağırışmalar fln.. üstüne bi de barışma faslı sürdü.. yemek bile yememiştik, barışıp kalkıp bi de yemek yedik.. gece de sürekli uyandım, inledim fln uykumda tartışmanın dozu yüksekti kaldıramadım bu sefer.. eşim de gece uyandı sürekli benle ilgilendi fln.. garipti yaa..
senin ilacın zararrı yok canım haberin olsun..çünkü doktorum bana sölemişti takip edildi ve bir sorun olmadı hamilelikte diye.bende keppra kullanıyorum... olurda hamile olursan genede doktor kontrolünden geçersin belki doz düşüklüğü yaparlar ...çoğu doktor 2 sene sorun olmayınca ilacı kesiyor ama eeg lerde sorun çıkınca kesemiyorlar ne olur ne olmaz diye... benimki kesecekti işte hormonlarda değişiklik oluyor kesersem sana birşey olursa bebişin kalbi durur dedi.ondan sürekli doktor kontrolündeyim. yarım yarım 3 öğün alıyorum 1 ay sonra sadece yarım tane alıcam günde yavaş yavaş doz düşürülüyor... test yaptırıcam perinataloji diye bir bölüm var nöroloji doktorum söyledi orada testler yapılacak işte... içim rahat zarar vermediğini düşünüyorum...verseydi büyük ihtimal çoktan düşük yapardım umarım herşey güzel olur :))))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.. Benim de günlük yaşantımda sorun yok ama eeg ler düzensiz bir iyi bir kötü o yüzden kesemiyoruz ilacı.
konu yine mi aynı tatlım?
halletmenize sevindim canım ama üzmeyin birbirinizi haklı ya da haksız olmak önemli olmasın sizin için mutlu olmak önemli olsun.. Bunlar insanda birikiyo sonra hastalık olarak çıkıyo.. üzme kendini..
ben gereksiz bi zamanda görümcemin söylediği bişeyin saçmalığından bahsettim. aslında hata bende de vardı, o şekilde dile getirmemeliydim ama eşim de abarttı bu kez.. hatasını anladı ama işte baya yorucuydu...
haklısın canım, tahammül sınırlarım iyice incelmiş onu anladım ben de.. vurdumduymaz olmak ne kadar zor ama insan olmak zorunda bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?