2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kendisi de dedi ki dün seni bu 6 ay içinde aileme sevdirdim sevdirdim, ama ters bişeyler olursa bi ömür gider.. aynı şekilde ailemi sana bu 6 ay içinde sevdirdim sevdirdim,sevemezsen bu bi ömür böyle gider dedi.. hani anası için "şunu dedi bunu dedi, hep seni tutuo" fln demeleri bence bu düşüncesi yüzündenmiş anladım... kv öyle demese de demiş gbi davranması bu düşüncesi yüzünden... ama dün çok daha kötüydü...
sana özelden yazıodum bi sorun oldu, birazdan gönderirim...

selam kızlar merhaba,

Bende aranıza yeni katılıyorum. 5.aylık evliyim. Geçen gün yazmıştım İzmirden olan varmı diye ama hala cevap gelmed.Benimde haftasonum güzel geçti.Haftaya yıllık izne ayrılıcam 5 gün. Onun hevesiyle pazartesi sendromunu atlattım sayılır :)

Ben bugün yorgun ve yoğunum

Soğuk bir hava hakim , kapalı kapılar ardında büyük patronların görüşmeleri var

merhaba hoşgeldin izmirden değilim ama denizlidenim yıllık izin mi ne güzel evinde olacaksın

merhaba hoşgeldin izmirden değilim ama denizlidenim yıllık izin mi ne güzel evinde olacaksın

hoşbulduk canımm denizlimi ne güzel benımde kuzenım var denizlide sık sık gelıp gidiyoruz inşalaah görüşmek tanışmak nasip olur ilkaycım. Yıllık izinde evde olucam ama Haftaiçide İstanbula gidicez eşimle nasipse :) güzel tatil benı bekliyor:) Bu arada ismim sibel :)

senin onun ailesini sevmeme gibi bir sıkıntın yok bence tatlım .. eşin bunu ya bilmiyor yada bazı şeyleri karıştırıyor .. sen sadece sürekli onlarla görüşmek zorunda olmanıza karşısın .. geçerken uğramalara karşısın ..

inşallah canım istanbula gitmeniz güzelde bence istanbulda gezmek için kötü zamanlama buz gibidir orası .. şaka bi yana değişiklik de dinlendiriyor insanı

Evet , kimsenin canı yanmasa bari

Birşey olmasa bile onları görünce çok kasılıyorum

Ayda bir geliyorlar neyseki

haklısın patronların toplantıları kasıyor :26: hele ki daha önceden birilerinin canını yakmışlıkları varsa istem dışı geriliyor insan

inşallah canım istanbula gitmeniz güzelde bence istanbulda gezmek için kötü zamanlama buz gibidir orası .. şaka bi yana değişiklik de dinlendiriyor insanı

aslında evet kötü bir zaman ama olsun genede dediğin gibi değişik bir hava değişik bir yer görmüş olcaz güzxel olur inşallah

Bıkma durumuna gelmiştim artık geceleri korkmaktan uyku nedir bilmez oldum resmen bu ilaç gibi gelecek..

ben çıkıyorum kızlar .. bir görüşmem var .. ilk fırsatta geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…