- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
bence bir süre ailesi hakkında konuşma şekerim. inan çok işe yarıyor. bu önyargıların kırılması için biraz sukunet şarttut kendini, ama tek bir laf bile söyleme bi süre. tabii ki insan haksızlıga uğruyor, susmak zorunda değilmiş gibi hissedior; ama senin eşinde bir önyargı mevcut. bunu kırabilmen için işlerin öyle olmadığını göstermen lazım, doğru yöne yönlenmesini, olayları dogru algılayabilmesini sağlaman gerekiyor şekerim. bu işler de hep bize düşüyor tabii ki eşin de o zaman geri adım atar, seni seviyor sonucta
selam kızlar merhaba,
Bende aranıza yeni katılıyorum. 5.aylık evliyim. Geçen gün yazmıştım İzmirden olan varmı diye ama hala cevap gelmed.Benimde haftasonum güzel geçti.Haftaya yıllık izne ayrılıcam 5 gün. Onun hevesiyle pazartesi sendromunu atlattım sayılır :)
Ben bugün yorgun ve yoğunum
Soğuk bir hava hakim , kapalı kapılar ardında büyük patronların görüşmeleri var
merhaba hoşgeldinizmirden değilim ama denizlidenim yıllık izin mi ne güzel evinde olacaksın
wuuu sert rüzgarlar mı esiyor :26:
kendisi de dedi ki dün seni bu 6 ay içinde aileme sevdirdim sevdirdim, ama ters bişeyler olursa bi ömür gider.. aynı şekilde ailemi sana bu 6 ay içinde sevdirdim sevdirdim,sevemezsen bu bi ömür böyle gider dedi.. hani anası için "şunu dedi bunu dedi, hep seni tutuo" fln demeleri bence bu düşüncesi yüzündenmiş anladım... kv öyle demese de demiş gbi davranması bu düşüncesi yüzünden... ama dün çok daha kötüydü...
sana özelden yazıodum bi sorun oldu, birazdan gönderirim...
hoşbulduk canımm denizlimi ne güzel benımde kuzenım var denizlide sık sık gelıp gidiyoruz inşalaah görüşmek tanışmak nasip olur ilkaycım. Yıllık izinde evde olucam ama Haftaiçide İstanbula gidicez eşimle nasipse :) güzel tatil benı bekliyor:) Bu arada ismim sibel :)
Evet , kimsenin canı yanmasa bari
Birşey olmasa bile onları görünce çok kasılıyorum
Ayda bir geliyorlar neyseki
Hiiii- Hooooo eşim haftaya gündüze geçiyyyooooorrrrr..
inşallah canımistanbula gitmeniz güzelde bence istanbulda gezmek için kötü zamanlama buz gibidir orası .. şaka bi yana değişiklik de dinlendiriyor insanı
benımkı bu hatfa gecede offffHiiii- Hooooo eşim haftaya gündüze geçiyyyooooorrrrr..
Bıkma durumuna gelmiştim artık geceleri korkmaktan uyku nedir bilmez oldum resmen bu ilaç gibi gelecek..
aayy canım benim yaa çok mutlu oldum artık beraber uyuyacaksınız
senin bir süre bir yerin ağrımasın bence
Haklısın bence de zaten evli miyiz değil miyiz anlayamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?