2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kimseciklerde yok sanırım.
kızlarrrrr evleneli 1 ayı geçti ama ben (çok afedersiniz) sürekli bir kabızlık halindeyim
önceden böyle bir sorunum yoktu, dönem dönem olsa da beni bu kadar rahatsız etmezdi.
öncelikle düzensizliğe bağlıyorum bu sorunu, nerdeyse 1 haftadır evdeyim, normal hayata geçtim diyebilirim
ondan önce sürekli seyahat, farklı yerde kalmalar falan sanırım onunda etkisi olduğunu düşünüyorum

bide şunu sormak istiyorum size, düğünden 1 hafta önce de doğum kontrol hapına başladım
onun da bir etkisi varmıdır bu konuda, tecrübeli olanların yorumunu bekliyorum.
hapın prospektüsünü attığım için, yan etkilerini okuyamıyorum.

yani afedersiniz durum o kadar vahim ki, cinsellikten hiç bir zevk alamadım, sanki tam o sırada beni sıkıştırıyor gibi.
offff çok muzdaribim bu konudan, sizden başka kimseyle paylaşamam.

önerilerinizi bekliyorum :2:

ya canım aslında bu durumun onlardan kaynaklandığını da düşünüyorum, bu da beni onlardan uzaklaştırıyor.. sürekli onlarla birlilkte hareket etmeliymişiz gibi bir tavır söz konusu... eşim de söyledi dün bunu, sizle biz çok farklıyız, siz kendi kendinize yaşamaya alışmışsınız, biz de her zaman cümbür cemaat olmaya diye.. hani bi sinemaya giderken kardeşimi de alalım demesine sinir oluyorum, seviyorum saygılıyım da desem de inanmıyorum diyor.. sana bişey söylediklerinde hemen suratını asabiliyosun sana ters geliyosa diyo... ama başka türlü kendimi ifade edemem ki, beni tanımış olmazlar diye düşünüyorum... eşim de sürekli beraber olma arzusunda, dün de ilk konuşma "sinemaya gidelim" deyip "aaa iyi olur gidelim" demem ve kardeşimi de alırız demesiyle benim suratımın asılması, ve bir önceki gün kardeşinin söylediği bir lafa bozulmamı söylememle başladı.... kardeşimi sinemaya çağıralım dememle dünki olayı nası bağdaştırdın, içinde hep büyütüyosun onların hareketlerini demek ki bi konuları olunca suratın asılıyo dedi...
aslında haklı... bi yere annemlerle gidelim dediği zaman, buna alışmalarından, sürekli bi yerlere götürtme isteklerinden korktuğum için tepki gösteriyorum... kv kullanmaya hazır, kp de öyle.. biri zor yürüyor biri nerdeyse hiç görmüyor.. (biri evin içinde hiç oturmaz biri de işe gidip geliyo ama..) o yüzden bizi şuraya götür, ctesi şuraya gidelim,pazar buraya gidelim...sürekli böyle... ctesi düğüne gittik akşam onlarla, pazar babası bi akraba hastanedeymiş oraya gidelim ziyarete dedi, annemlerin geleceğini duyunca otobüsle gitmiş.. gidebiliyor yani.. düşünen yok ki bunların tek tatil günleri bu günler, bulaşmayalım demiyorlar... bunu demedikleri için her konuları açıldığından alışacaklar korkusuyla ben de tepki gösteriyorum... ama eşim çok üzülüyor buna, o ayrı... ama o üzülmesin diye de kendimden taviz mi vermeliyim, sadece o istediği için yapmalı mıyım... :44::44:
:

internette arat bir de istersen prospektüsü oluyo genelde bazı ilaçlar yapabiliyo yan etki ama zamanla etkiler gidiyo. bir doktora görün bence kronik olmadan canım..Bitki çaylarına da bir göz at istersen hangisi iyi geliyor diye.

Haftasonu dinlencez diye daha çok mu yoruldunuz kızlarr sesiniz sedanız çıkmıyorrrr

çalışan kızlar daha iyi yazıyor valla
asıl benim işim bitmiyor hafta içi
bugün ilk hamur mayalama girişiminde bulundum, bakalım nasıl olcak
becerebilirsem eğer sıkma börek yapcam (ayy kızlar canınız çekmesin)
bende varsa yoksa yemek anlatıyorum
yemekçi gelin diyecekler bana yakında

finger,

ilacın bir yan etkisi de olabilir, yaşamındaki değişimde olabilir, yada evin içinde fazla hareket edemiyor olmanda olabilir canım .. ne kadar temizlik yapsan da her gün yapmıyorsundur sonuçta :26:

suratını asmak yerine bunu açık bir şekilde ailesiyle konuşsanız tatlım :26: önce eşinle bu konuda ortak bir karara varıp sonra da ailesiyle paylaşsanız, çünkü surat asıp oturmak bir yetişkin tavrı değil .. biliyorum karşındakiler bundan anlıyor gibi geliyor sana ama gördüğün üzere bir işe yaramıyor.. kimse üzerine alınıp taleplerini geri çekmiyor ..

finger,

ilacın bir yan etkisi de olabilir, yaşamındaki değişimde olabilir, yada evin içinde fazla hareket edemiyor olmanda olabilir canım .. ne kadar temizlik yapsan da her gün yapmıyorsundur sonuçta :26:

evet çok haklısın bunların hepsi bir sebep.
ya aslında kaloriferlerimiz yanmaya başlasın daha düzenli bir hayat geçicem
eşimi işe gönderirken kalkıyorum onun kahvaltısını hazırlıyorum geri yatıyorum soğuk olduğu için.
bu hafta içi başlarsa inşallah, bende onu gönderdikten sonra diyorum egzersiz dvd lerim var, onlarla düzenli çalışayım
bide bugünden itibaren nesfit 14 programına başladım, daha az yiyorum, daha çok sıvı tüketmeye çalışıyorum.
hava soğuk olunca kendimi de huzurlu hissetmiyorum.
off ne kadar çok nedenim varmış

bolca sıvı tüket canım .. bende evdeyken çok az hareket edip, sürekli atıştıran biriyim yani biriydim .. o zaman böyle sıkıntılar olabiliyor .. soğuk zaten herşeyi etkiliyor

cnım merhaba.öncelikle geçmş olsun bende ewleneli 5 ay oldu.benimde ilk aylarmda aynı bu sorunum wardı.bende hç zewk almıyordum ıliski ışkence gbiydı.bende ılk 2 ay faln hap kullandm ama bktm olmadı.kılo yapıo faln braktm hemen.senin ki rahatszlık dğl korkma sakn.alışana kadar bu durum oluyo malesf ama alışnca guzel geceler senı bekliyo olucak umarım

ya ben bu ilacı yıllar önce hormon tedavimde de kullanmıştım ve bir yan etkisini görmemiştim kilo vs. gibi
şimdi de aslında rahatsız edici bir yanı yok gibi ama bu kabızlık beni sinir ediyor :)
senin de dediğin gibi bazen işkenceye dönüşüyor valla, hiç birşey anlamıyorum.

he bırde kullandğn ılacn yan etkisi olablr.bence ılacnı alp bir eczaneye danşmanda fayda wardr.

ya canım eşim de o tiyniyette.. gitmeliyim yapmalıyım, onlar bana muhtaç, elbette ki yapıcam onlar annem babam böyle bi zihniyette... onlar ne derse eyvallah.. yani oturup ailesiyle biz çalışıyoruz haftasonlarımız bizim olsun, oraya buraya gidelim demeyin diye kibar bi şekilde bile söylesem (ki bu konuda yalnız olurum cünkü, eşimse asla ailesiyle böyle konuşmamı istemez..) kötü gelin olurum onların gözünde.. bi akrabalarının karısı adamın akrabalarıyla görüşmek istemiyor diye kötünün kötüsü olmuş...saygısız, kimseye hoşgeldin demez vs deniyo hep.. bu şekilde boşanmaya gitmiş.. belki kadın da yanlışlık yapmıştır, ama zihniyeti anlaman açısından söylüyorum.. belki de kadın bu kadar sıkı fıkılıktan şikayetçiydi benim gibi.. ama bunun onlardaki yansımasına bak... böyleler.. oturup onlara sürekli bizden biyere gidelim,onu beraber yapalım,şuraya cümbür cemaat gidelim demeyin, biz çalışıyoruz, h.içimiz dolu her işimiz haftasonuna kalıyor sürekli ordan oraya sürüklemeyin diyemem, yani bi kere eşim arkamda değil ki bu konuda..

tabii ki eşin arkanda olmadan böyle bir konuşma yapamazsın .. ama onlara bir süre surat asmadan görüşsen nasıl olur? ayşenurunda dediği gibi o önyargıyı üzerinden alman gerekiyor .. daha sonra yumuşak yumuşak eşini işlemen gerekiyor sanırım :26:

insan ilşkileri çok zor. bazen kendinden ödün vermen gerekebilir. ama bu ödünler kişinin özgürlüğünü kısıtlayacak tarzda olmamalı. arada oturmaya gitmeyi gelinler teklif edebilmeli belki de. bu gerçkten erkek gözünde bir çığırdır yaa buna kayıtsız kalmayacaktır kocan, emin ol şekerim

senin mantığın gibi h.içi 1 saat giderim, h..sonum bana kalır mantığı da olamıyor.. ben annemi ancak hsonu görebiliyorum,eşimse sanki annemler bize gelince annesigili de ziyaret etmesi gerektiği hissine kapılıyor yada bana öyle geliyo.. yada annemlere gidecekken muhakkak oraya uğrayıp gidiyoruz, bana bu garip geliyo...

h.içi onu görsem de h.sonu muhakkak uğrarız, ederiz, nolcak sanki oluyor.. eşime niye uğrayalım ki daha dün ordaydık desem acayip bozuluyor... kurban bayramında, bayram boyu beraberdik, malum bayram tatili salı bitti.. çarş bizi çağırdılar yine bi büyüklerden akraba geldi diye.. e dedim bayram boyu beraberdik zaten gitmesek dedim, kıyamet koptu... ne var sanki şurdan şurası diye..

o yüzden h.sonu nasılsa göreceğim diye h.içi gidesim gelmiyor... acaba politika uygulayıp bu hafta h.içi bigün gidelim desem, hani eşimdeki önyargı kırılsa.. ayşenurla böyle bişey düşündük...

ben bir haftadır eşime annenlere gidelim diye yalvarıyorum böyleleri de var ilk bakışta "delimisin adam istemiyor işte ne güzel" gibi görünse de, bu işin dönüp dolaşıp bana takılacağını biliyorum .. o yüzden eşime gidelim diyorum ama kendisi istemiyor .. pazar günü bir şey istediler onu alıp evlerine bıraktık böylece görüşmüş olduk kv lafı soktu gelmiyorsunuz diye .. bende oğluna söyle bunu dedim, o da " aaa X, bak ilkay ne diyor" dedi .. eşimde doğru söylüyor dedi .. bilemiyorum .. benim durumda tam tersi .. eşim ne benim ailemle ne de kendi ailesiyle vakit geçirmek istemiyor .. bu durumda kendi ailemi de sınırlı görmüş oluyor ondan bir talepte bulunamıyorum çünkü adam kendi ailesine de soğukannemlere haftada bir gidiyoruz ama zoraki gidiyor biraz.. akrabalarımı zaten görmüyorum .. çalışmasam güzdüzleri gider görür akşam ona gidelim demem hiç ama cumartesi bile çalışınca mecbur akşam görmek zorundayım .. eşimde akraba kavramı hiç yok .. bende dün açtım konuyu .. sen ailenle sıkı bir bağ kurmamış olabilirsin ama ben teyzemleri bile çok özledim,biz her hafta görüşürdük, şimdi her hafta kuzenlerimle görüşelim demiyorum ama en azından bir orta yol bulalım dedim tamam bakarız dedi .. benim ki hemen tamam demez ama istediğimi de görmezden gelmez sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…