2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ay herkesinki farklı yahuu ben de gecende mesaj attım annemlere gidelim mi diye( kendi anneme) kocam da tam arıcakmış beni akşam annenlere gidelim mi ya diye hepimizde farklı bi kociş var geçende yanlış anlaşılmadan kavga ettik. ben kalkalım diyo sanıyorum annemlerdeyken, meğer niye kalkıyoruz oturalım azıcık daha diyormuş böyle damat her yerde bulunmaz cins

seninki en iyisiymiş tatlım

bi süre teklifi eşim etmeden ben etmeliyim, yani istemiyorum imajım kalkmalı.. o zaman h.sonu arkadaşlarına giderken bile beni oraya bırakma ihtiyacı kalkacaktır ortadan diye ümit ediyorum.. baya bi politika geliştirmeliyim sanırım..

umarım canım, yerim seni

ben de annemleri haftada 1 defa görebiliyorum sadece.. eşimin ailesiyle de biraz da bu yüzden sıkı fıkı olmak istemiyorum.. ne gerek var, ben nasıl hafta 1 görünce durabiliyosam eşim de durabilir diye düşünüyorum.. annem ve ablamı görsem yeter bana.. bi de dayım var istanbulda.. arada gelir gider, muhakkak görürüm o zaman eşim de çok sever onu... o kadar.. eşimin ailemin okadar istememesine rağmen tek bir saygısızlığını görmedim ben aileme karşı, hatta sevgi bile gösterir. h.sonu dayım geldiğinde demiş ki espriyel karışık "ii oldu kv kp uzak olman" demiş eşime annemlerden için.. eşim de "hayır dayıcım sizin gibi düşünmüyorum ben kimse evladını sokakta bulmamıştır, ben o niyette olmadım, uzak olalım demedim, burası kısmet oldu" demiş... babam böyle bakakalmış... sırf onun bu hareketleri için bile ailesine saygı göstermem gerek sanırım... o mutlu olsun da gerisi gelir inşallah...

seninki süperin ötesiymiş

benimki de yufka yürekli, aileme karşı bi gün sinirlenir mi diye çok korkuyorum :26: öyle bi durum olmuyor tabii aralarında; ama olmaz inşallah y a böyle iyi anlaşıyorlar

sinirlenmez tatlım sen adamın yufka yürekliliğini kullanmadığın sürece değişmez .. ve sen zaten bunu kullanmayacağın içinde hep böyle huzurlu mutlu yaşarsınız

bu Koala ne kadar tatlı bir kız ya! kocan dayına güzel konuşmuş tatlım gerçekten de eşinin ailene saygıda kusur etmemesi, sana yüklenmeleri gerektiği manasına gelmiyor ama sanki. sen de o kadar az gör kayınvalideni, bak ne kadar saygılısın

annem kadar az müdahale etsin de dediğin gibi saygılı olayım.. Allaha bin şükür ailemin bize ihtiyacı yok, oraya götür buraya getir durumları yok.. görümce çalışmaya başlasa iyi olacak..
elbette ki eşimin tavrı kv'm ve kp'imin bize baskı yapması, onu yapın bunu edin demesini gerektirmiyor ama ben de eşim nası kendisini aşıp da o kadar sıkıntıdan sonra aileme benim hatrıma gülüyorsa ben de onun hatrına yapabilirim belki...

mesaj kutunu temizleyiver komşuu

Benimki de azcık seninkine benziyor diyebilirim.. Kendi ailesi biraz dedikoduyu seviyor bir araya geldiğimizde hep başkalarından konuşuluyor ancak benim ailem kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz bu durumda eşimin hoşuna gittiğinden hep benim ailemle bir arada olmak istiyor her gün gelsinler her gün gidelim istiyor..

mesaj kutunu temizleyiver komşuu

temizledim komşuuu

aysenurunki süperdi seninki bildiğin balmış :86::86:

Aynen İlkay bende eşimi zorlamasam gitmez..

Kayınvalidem biliyor, benim oğlum soğuktur zaten diyor. Kendisi de çalıştığından anlayışlı..

Ancak aynı binada kaynanamın annesi var, eşimde ilk torun.. Eşimi o büyütmüş gibi birşey..

Ay parçamı ( eşime diyo ay parçası diye ) aldılar filan diyodu Sebep benmişim gibi davranıyordu hatta kayınvalidem de şahittir ben ısrar etmesem eşimin aklına gelmez..

Yani usül erkan bilmez, babası küçük bi iş kazası geçirmiş.. Görümcem bize geldiğinde haberdar olduk, önemli birşey değil dedi.. Bende gel kardeşini bırakalım hemde babana geçmiş olsun deriz dedim boşver dedi..

Son düzenleme:

benimkide öyle gidelim diyorum boşver diyor .. diyorum benden bilecekler, sana birşey söylerlerse X öyle istedi dersin dedi bende öyle yapıyorum artık ama sonuçta yeni evli olunca "benden ötürü" zannetiklerine eminim .. birde dedikoduyu seviyorlar neyse zamanla soğuk olanın oğlu olduğunu anlar diye düşünüyorum ..

Bu kadar olur

Anlıyorlar kesinlikle, geç te olsa.. Şimdi anneannesi bile farkında..

Ama bu farkındalık benden de kaynaklandı, çünkü laf sokuşturmalarına karşın birşey demiyordum.. Evde eşime dedim bak sen gelmiyorsun benden biliyorlar.. Dedi ki söyle hatta ben söylerim.. Ara ara derdi yoo ben gelmiyorum diye.. Sonra da yeri gelince ben anlatmaya başladım ona kalsa bugün şuraya gitcektik ama ben bi uğrayalım epeydir görüşmedim dedim de öyle geldik filan..

Şimdi hepsi farkında ama haksız yere bana laf dürttüğü için anneannesini sevmiyorum, tek bana değil herkese öyle çünkü.. Kayınvalidem bile ondan köşe bucak kaçıyor, bazen evde yok numarası yapıyormuş ya da bize kaçıp eliyor, anneanne yok mu diyoruz aman ben kafa dinlemeye geldim diyor

anneanne değişik bir tipmiş canım ben zaten susmuyorum, gelmediniz dediği anda eşimden dolayı olduğunu söylüyorum .. neyse benim kafama taktığım bir konu değil bu .. sadece benim aileme giderken de biraz gönülsüz gidiyor o üzüyor beni .. ama onuda anlıyorum sonuçta benim kadar bağlanmamış .. zamanla oda alışacak bende, daha yolun başındayız

Çok değişik hemde şimdi çok şükür bize sarmıyor.. Görümcem sözlendi, onun dünürlerine sarıyor Arada soruyorlar sabredin diyorum o öyle.. Tüm bina ondan yana dertli, beni de Allah korudu o binaya gitmekten zaten..

Eşim gönülsüz mü bilmiyorum gönülsüz olsa da bana belli etmez ama ben biraz daha annemle ablamlarla başbaşa kalmak adına ve onunda daha rahat etmesi için bazen ayrı takılmayı uygun buluyorum

Ben annemlere gitmek istiyorum ama ablamlar gelecek gündüz olduğundan eniştem yok diyorum.. O da annesine gidiyor, çocukluk arkadaşları vs. orda.. ( cumartesileri öğleden sonra mesela )

Onun dışında ablama ya da annemlere akşam gidersek beraber gideriz..

ilkay & kader çifti...
eşlerinizin bu durumu iyi bence, yani bizimki böyle olunca öylesi daha iyi geliyor.. çünkü sizin istemediğiniz birşeyi yapmıyor da sizin yapalım dediğiniz ama olmasa da olur deidğiniz bişeye yok diyor.. belki aile bağı kuvvetli olması kendi ailelerimiz açısından da olumlu olabilir ama bizim yaşadıklarımıza bakılırsa o daha iyi mi ki :44::44:
ama bizim sizinki gibi anlayışlı, birbirimizi anlayan çiftler olmamıza kadar biraz zamana ihtiyacımız var gibime geliyor..
sabır ve politika geliştirme = evlilik...
.

belli oluyor eşimin gönülsüz gittiği fakat oraya gittiğimizde surat asmaz, aktiftir konuşur güler ama gitmeden önce ertelemeye çalışır ben ordan anlıyorum :44:

belli oluyor eşimin gönülsüz gittiği fakat oraya gittiğimizde surat asmaz, aktiftir konuşur güler ama gitmeden önce ertelemeye çalışır ben ordan anlıyorum :44:

Eşim gezmeyi ya da mubabbeti sever

Sadece kadınlar toplanıyorsa sıkılırım diye gelmez bazen, bu da benim işime gelir annem ve ablamlarla başbaşa oluruz

Ama onun dışında eniştem ya da babam varsa kendi der, gitmek istersen gidelim diye

Aile bağlarımız farklı, onlar çok soğuk ve menfaat ilişkileri çok var genel olarak.. Biz ise tam tersi çok bağlıyızdır, hemen toplanabilir bi sorun varsa çözebiliriz ve birbirimizden birşey esirgemeyiz..

O da farkında ve bizim aile yapımıza şaşırıyor , beğenmekle beraber..

bizde de durum aynı .. onun teyzeleri sürekli birbiriyle küser barışırlar.. kötü günde pek olmazlar .. iyi günde de sürekli bir eleştiri birbirlerine karşı .. bizde de tam tersi :26: eşiminde şaşırdığını biliyorum da beğendiğini hakkında bir fikrim yok, saygısını koruduğu sürece beğenmese de olur benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…