- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
ilkay & kader çifti...
eşlerinizin bu durumu iyi bence, yani bizimki böyle olunca öylesi daha iyi geliyor.. çünkü sizin istemediğiniz birşeyi yapmıyor da sizin yapalım dediğiniz ama olmasa da olur deidğiniz bişeye yok diyor.. belki aile bağı kuvvetli olması kendi ailelerimiz açısından da olumlu olabilir ama bizim yaşadıklarımıza bakılırsa o daha iyi mi ki :44::44:
ama bizim sizinki gibi anlayışlı, birbirimizi anlayan çiftler olmamıza kadar biraz zamana ihtiyacımız var gibime geliyor..
sabır ve politika geliştirme = evlilik....
bizde de durum aynı .. onun teyzeleri sürekli birbiriyle küser barışırlar.. kötü günde pek olmazlar .. iyi günde de sürekli bir eleştiri birbirlerine karşı .. bizde de tam tersi :26: eşiminde şaşırdığını biliyorum da beğendiğini hakkında bir fikrim yok, saygısını koruduğu sürece beğenmese de olur benim için
O kadar benziyor ki durumları aynı aileye mi gelin gittik diyeceğimama eşim büyük torun ve ilk - tek gelin benim henüz..
Onun teyzeleri de öyle, biribirine maddi sebeplerde dolayı küslermiş.. Borç harç mı ne kalmış birinde.. Hangisinde onu bile bilmiyorumilgilendirmiyor çünkü beni..
Ama çocukları yaşıtımız sayılır, onlarla aramız iyi görüşüyoruz.. Bi teyzesi toplumdan muaf.. Hiç bi yere gelmez gitmez.. Ve bayramda bana dedi ki siz yaşıyo musunuz hiç görünmüyosunuzŞok oldum.. Dedim teyze bizde aynısını sizin için düşünüyorduk Sizin çocularla sık sık görüşüyoruz toplumda ama sizin yüzünüzü gören cennetlik Diğer küs olan teyzesi de ordaydı şaşırdı ve güldü ben öyle cevap verince ona, küs dediğim araları limoni yani gidip gelmezler ama bayramda kaynanam büyük diye mecburen bir aradalar orda işte..
kızlarr ben cıkıyorumm. kocama cok dua eder misiniz rica etsem? iş değiştirecek inşallah. haftasonu tatil olan bi yere geçmesi gerekiyor. lüffen bize dua edinizzgörüşmeleri güzel geçsin, ya da güzel bi iş bulsun hayırlısıyla
ha haa aynı yere mi gelin gittik gerçekten deeşim ilk torun değil ama ilk erkek torun .. bende ilk ve tek gelinim teyzelerininde oğulları var genellikle .. hepsinin arası bir düzeliyor bir bozuluyor neden oluyor bilmiyorum bende senin gibi düşünüyorum ve beni ilgilendirmez diyorum kv'yi gazlıyor bizimkiler onun farkındayım .. tek dertleri bizim düğün hazırlıklarımız, düğünümüz ve düğünden sonraki yaptıklarımız bana bir laf söylediklerinde espriyle karışık lafımı söylüyorum bende hepsinin oğlu var asıl hesaplaşmamız onlar evlenirken olacak
kızlarr ben cıkıyorumm. kocama cok dua eder misiniz rica etsem? iş değiştirecek inşallah. haftasonu tatil olan bi yere geçmesi gerekiyor. lüffen bize dua edinizzgörüşmeleri güzel geçsin, ya da güzel bi iş bulsun hayırlısıyla
günaydın kızlar,kolay bir gün diliyorum hepinize..
Günaydın kızlar .79:
Bugün şanslı günümdeyim galiba.. Hergün metrobüse kapıda zor binebilirken bugün oturabildik bile
Çay ve açma eşliğinde kk ya takılayım dedim keyfim yerinde :126:
kızlar alltta 3 üye görünüyor, 4 diyor diğer yandan ama..:44:
nasıl biri görünmüyor?
afiyetler olsun...
insan kendini ne mutlu hissediyor di mi..
benim otobüste boş sayılırdı...en azından ben rahattım..
ohh süper keyif vallaaçma yemeyeli çok zaman oldi
Bilmiyorum ama kırmızı üyeler varya , pro yani.. Onlar görünmez gezinebiliyorlar..
Teşekkür ederim
Evet
Sevindim senin adına da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?