2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

günaydın kızlar, benimki baş ağrılı bir sabah :120:
güne enerji dolu başlayanların enerjilerinin gün boyu devam etmesini diliyorum

walla ben de tıkınıyorum resmen acayip de rahatsız oldum şimdi, ne zamandır tartılmıyorum :26::26:

bu arada ne diycem size, dün eşimi kv aramış, sana bişey sorucam doğruyu söyleyeceksin, siz pazar günü kavga mı ettiniz demiş. eşim de yooo nerden çıkardın demiş, doğru söyle bana demiş o da.. eşim de yok kavga mavga etmedik nerden çıktı demiş. kadın rüyamda gördüm demiş zaten eşim hep derdi annem kötü bişey olduğu zaman, haberi olmadan sonraki gün onu görür rüyasında diye.. malum olmuş ellaamm..

Günaydın kızlar keyifsiz bir sabah... tembelliğimden ve uykuculuğumdan çok sıkıldım artık, evde birsürü yapmama gereken işler var ama ben akşam 11 de sızıp kalıyorum ya, yetişemiyorum hiç bir şeye işe , eve eşime... Hiç mi dinlenmeyeceğim ben....(( Bu kadar enerjiyi nerden bulacağım ki...

Elif hoş geldin

ben de çok severim yumuş yumuş açmalarıı ama rejimdeyim bu aralar da

O zaman senin yanında pek bahsetmeyeyim zeytinli açmanın bi hayli güzelliğinden filan

Günaydın ilkay geçmiş olsun :26:

Senin kayınvaliden ermiş sanırım....Aman dikkat et..!!

geçmiş olsun canım..:26: sabah uyandığımda bende de vardı ama şuan iyi gibi..
hep birlikte daha iyi olalım..

teşekkürler kuzum ya nişanlım gelmişti işten rapor almıştım kendimi 9gün nişanlıma rezerve ettim hiç giremedim nete:) sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor

aaa de miii..unuttum ben onu.. güzel geçmişe benziyor..

sağolasın canım iyi gidiyor,işler güçler...ev,şu bu derken koşturmaca her daim..

23.00 yatmak için güzel bir zaman aslında canım..sabah erken kalkıyorsun anladığım kadarıyla..nette bir süre bizle birlikte olduktan sonra
işe koyulsan ve günlük bir plan yapsan şu güzel havalarda biter sanıyrum..zira soğuk hava geliyor..:18: hem ne derler, erken kalkan yol alır..

canım ben de aynı şeyleri düşünüyorum hiçbir yere yetişemediğim zamanlarda, bi ara yıkamam gereken beyazlar bildiğin 1 hafta gecikmeli olarak yıkandı ve eşimin tam 8 gömleği vardı içinde.. adama bakmadığım, eve yetişemediğim, nası yapacağım nası alışacağım endişeleri alıp başını gitmşti.. ne kadar iş biriktirirsek o kadar sıkıntı ederiz kendimize.. o 8 gömleği ütüledim, 2 hafta rahatım şimdi.. ha iş sadece gömlek değil elbette, hergün yemek, pislenen evi temizle, çamaşır ütü.. enerji kalmıyor sen de haklısın.. ama bunu kendine stres sıkıntı etme. zamanla alışacağız ben hep "benim annem de çalışıyordu, o nası yetişiyodu" deyip rahatlatmaya çalışırım kendimi.. eşinden de yardım ve destek istemelisin, kesinlikle iş yapmamaya alıştırma.. yardım etsin sana.. zamanla alışacağız, rahatla biraz

günaydın can yaaaaaaaa ne oldu sana:44: Geçmiş olsun baş ağrını unut salla hayat çok güel ben bugün pembe gözlük taktım öyle bakıyorum

evet sizin yüzünüzden kavga ettik herzamanki gibi deseydi

evet canım şükür çok güzel geçti gezdik tozduk oyunlar oynadık süperdi...4senedir geliyor ama nişandan sonraki ilk gelişiydi hiçbirinde bunun tadını alamamıştım..Bu bambaşka bişe yaa.Tadı damağımda kaldı hemen önümüzdeki aya bilet bakıyoruz şimdi

Allah Allah

aman canım maşallahhh diyelim,Allah kavuştursun seni ve tüm hasret çekenleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…