2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

valla canım hepimizin derdi o, ben artık yoluna koydum yavaş yavaş. günlere böldüm işlerimi. dün mesela eve gidince ev süpürdüm, yemek yaptım, mutfağı topladım. haftasonu da dolapları falan düzeltmiştim, çamaşır yıkayıp, ütü yapmıştım. o zaman da mutfağı temizlemiştim yine. ama süpürmemiştim. dün de süpürdüm tam oldu. gün gün ayırıyorum işte şeker

Ben sanırım biraz tembelim ya( biriktiriyorum bazı şeyleri sonra da hiç yapasım gelmiyor, nebilim şu sıralar ders çalışmam gerekli ve çalışamıyorum onun da stresi var sanırım, eşim sağolsun yardım ediyor ama canı istediğinde, 3 haftadırr evi o silip süpürüyor, kendi ütülerini kendisi yapar, o yüzden ben kalkıp bişey istesem bu sefer ters tepicek biliyorum, o yüzden daha bişey istemiyorum... akşamları erken yatmama çözüm bulmam lazım..Ama eve gidince de sürekli iş yapınca sinirleniyorum, bende tv karşısında keyif yapmak istiyorum saatlerce (( bekarken ne rahattım ya ah annecim ahh...

Bende ilk zamanlar zorlandım ama sonra alıştım kızlar

Biraz programlı çalışma biraz da eş desteği şart

Biz de onlar gibi çalışıp yoruluyoruz sonuçta, e o zaman onlarda ev işlerine yardım etmeli

Hafta içi yemek ve ufak bi dağınıklığın toparlanması.. Hafta sonu büyük temizlik yapıyoruz genelde..

gdogan tatlım senin durumunu yaşadığım zamanlar oluyor bazen ama ben şunu gördüm kendimde pazar günü evle ilgili bir iş yapmaktansa hafta içi azar azar bütün işleri bitirmek beni daha bir mutlu ediyor .. bir akşam renkli ve siyahları yıkıyorum ikisininde programları kısa sürdüğü için .. diğer akşam beyazları .. 2 akşamda kapatıyorum bu çamaşır faslını .. cuma yada cumartesi mutlaka temizliği yapmak en iyisi çünkü pazar günü iş yapmak insanı motivasyonunu düşürüyor .. ütümü de bir akşam dizi izlerken yapıyorum .. nasıl bittiğini anlamıyorum

Senin kayınvaliden ermiş sanırım....Aman dikkat et..!!

bilmiyorum ermişlik mi nedir, bayramda bi kavga oldu, o zaman da demişti ben rüyamda gördüm diye.. kardeşi ölmüş yıllar önce, öldüğü günün gecesinde görmüş sonra da ölmüş kardeşi, biz eşimle evleneli az oldu ama tartışmamız çok oldu,geçen seferki bambaşkaydı çok büyüdü iş, kadın bunu görmüş... garip geldi bana..

evet sizin yüzünüzden kavga ettik herzamanki gibi deseydi

sakin olma modundayım ya şekerim unuttun mu
o bunu anlatınca ben de "bizi ne zaman yemeğe çağıracağını söyledi mi" dedim
"bizim aramızda öyle prosedür olmaz ki" dedi eşim de..
ben de "sence çağırmadan önceki akşam beni arasa, yarın bize yemeğe gelin dese ben de ona göre davransam,bu prosedür mü" dedim.. sustu.. e kek yapacaz ya

kadında bu tür rüya görme olayı vaar yaa cidden sonumuz hayra çıksın

aynen hepsi birarada kesinlikle olmaz,parça parça.. bugün yıka yarın ütüle, bugün süpür yarın sil.. ne bileyim anca yani..

dün akşam ben de yemekten sonra mutfağı toplarken düşündüm böyle ama şu açıdan, "zaten sabahtan akşama ayrıyız, bi de burda duruyorum o orda oturuyo, yine ayrı ayrı duruyoruz ne kötü" dedim.. maksadım keyif yapmaktan ziyade eşimle vakit geçirmekti.. bi çırpıda bitirdim işimi aldım çayı gittim yanına.. o 8 gömleği de oturma odasında ütülemiştim zaten eşimin yanında, tv karşısında...

günaydın can yaaaaaaaa ne oldu sana:44: Geçmiş olsun baş ağrını unut salla hayat çok güel ben bugün pembe gözlük taktım öyle bakıyorum

elif hoşgeldin canım güzel günler geçirmişsiniz çok sevindim senin adına, harika bir moral olmuş sana :13: baş ağrım kendini unutturmuyor ama geçiyor sanırım biraz

Akşam yemek yiyip mutfağı toparlamam zaten 9 a kadar sürüyor, sonrasında biraz iş yapsam saat 10 oluyor zaten, biraz daha erken çıkabileceğim bir işim olsa keşke, bir saat bile erken çıksam çok farkedecek... off neyse bugün böyle bunalımdayım biraz , akşama kadar geçer heralde...

Slm kızlar herkese günaydın 4 günün ardından kauştum sizlere sonunda

Ben hala iyileşmedim kızlar çünkü hiç dinlenmedim: ((

Cuma nikah işlemlerini hallettik veee evimizin ilk market alış verişini yaptık çok eğlenceliyli Kv' de görmeye gittim... Akşamına da kına vardı arkadaşımın tüm kurtlarımı döktüm tabi...

Cumartesi de düğün vardı tün evi temizledikten sonra düğüne yarın kaan kurtları da orada döktüm

Pazar da annemle yeni evimi temizledim ve çok şükür temizlik faslı bitti artık haftaya çeyiz yerleştireceğizzz....

Dün şirkette çok yoğundum bugün de çok yoğunum ama hiççç çalışasım yok ...

Bu arada yarın nikahım var kızlar

Siz ler nasılsınız okuyamadım yazdıklarınızı umarım her şey yolundadır....

Elif'cim hoşgeldin canım inlaşşah çok güzel geçmiştir...

Hayırlı olsun canım, stressiz , sıkıntısın bir şekilde geri kalan dönemini de atlatırsın inşallah... En heyecanlı bölümlere yaklaşıyorsun:))

canım sakin ol biraz, aynısını ben de hep düşünürüm 1 saat erken çıksam diye ama işimiz var çok şükür..
aynı durumdayım dün çaya oturduğumuzda saat 10a geliyordu ama ne yapabiliriz ki.. elimizde olanı en iyi kullanmalıyız.. sen de tv karşısında yap ütünü mesela, mutfaktayken eşini çağır yanına... hallederiz Allahın izniyle, rahatla

sen anlattıkça :118::118: bu moda girdim

Hayırlı olsun canım, stressiz , sıkıntısın bir şekilde geri kalan dönemini de atlatırsın inşallah... En heyecanlı bölümlere yaklaşıyorsun:))

Sağol canım inşallah dediğin gibi atlatırım ya gergin oluyorum bir de regl oldum ev temizlenirken nişanlımın burnundan getirdim de Allah tan anladı herhalde de anlayışla karşıladı...

Günaydın canım hoşgeldin..hayırlı uğurlu olsun..Mutlu yaşantınızın en mutlu başlangıcı olsun..

Kızlar dün akşam demirhindi şerbeti yaptım sultanahmette ramazanda içmiştik bir kere eşimle , çok beğenmiştik, haftasonu mısır çarşısından aldık demirhindi meyvesini, pestil haline getirilmiş halini ama, dün akşam kaynattım, sabahta süzdüm, çok ekşimsi bir tadı var, bizim içtiğimizden baya farklıydı umarım emeğime değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…