Günaydın kızlar keyifsiz bir sabah... tembelliğimden ve uykuculuğumdan çok sıkıldım artık, evde birsürü yapmama gereken işler var ama ben akşam 11 de sızıp kalıyorum ya, yetişemiyorum hiç bir şeye işe , eve eşime... Hiç mi dinlenmeyeceğim ben....(( Bu kadar enerjiyi nerden bulacağım ki...
canım ben de aynı şeyleri düşünüyorum hiçbir yere yetişemediğim zamanlarda, bi ara yıkamam gereken beyazlar bildiğin 1 hafta gecikmeli olarak yıkandı ve eşimin tam 8 gömleği vardı içinde.. adama bakmadığım, eve yetişemediğim, nası yapacağım nası alışacağım endişeleri alıp başını gitmşti.. ne kadar iş biriktirirsek o kadar sıkıntı ederiz kendimize.. o 8 gömleği ütüledim, 2 hafta rahatım şimdi.. ha iş sadece gömlek değil elbette, hergün yemek, pislenen evi temizle, çamaşır ütü.. enerji kalmıyor sen de haklısın.. ama bunu kendine stres sıkıntı etme. zamanla alışacağız ben hep "benim annem de çalışıyordu, o nası yetişiyodu" deyip rahatlatmaya çalışırım kendimi.. eşinden de yardım ve destek istemelisin, kesinlikle iş yapmamaya alıştırma.. yardım etsin sana.. zamanla alışacağız, rahatla biraz
Senin kayınvaliden ermiş sanırım....Aman dikkat et..!!
evet sizin yüzünüzden kavga ettik herzamanki gibi deseydi
Allah Allah
valla canım hepimizin derdi o, ben artık yoluna koydum yavaş yavaş. günlere böldüm işlerimi. dün mesela eve gidince ev süpürdüm, yemek yaptım, mutfağı topladım. haftasonu da dolapları falan düzeltmiştim, çamaşır yıkayıp, ütü yapmıştım. o zaman da mutfağı temizlemiştim yine. ama süpürmemiştim. dün de süpürdüm tam oldu. gün gün ayırıyorum işte şeker
Ben sanırım biraz tembelim ya( biriktiriyorum bazı şeyleri sonra da hiç yapasım gelmiyor, nebilim şu sıralar ders çalışmam gerekli ve çalışamıyorum onun da stresi var sanırım, eşim sağolsun yardım ediyor ama canı istediğinde, 3 haftadırr evi o silip süpürüyor, kendi ütülerini kendisi yapar, o yüzden ben kalkıp bişey istesem bu sefer ters tepicek biliyorum, o yüzden daha bişey istemiyorum... akşamları erken yatmama çözüm bulmam lazım..Ama eve gidince de sürekli iş yapınca sinirleniyorum, bende tv karşısında keyif yapmak istiyorum saatlerce (( bekarken ne rahattım ya ah annecim ahh...
kadında bu tür rüya görme olayı vaar yaa ciddensonumuz hayra çıksın
günaydın can yaaaaaaaa ne oldu sana:44: Geçmiş olsun baş ağrını unut salla hayat çok güel ben bugün pembe gözlük taktım öyle bakıyorum
Günaydın ballı lokma tatlılarııııı
Bi daha tartışma durumu olursa, eşine deki annen görür rüyasında bak.. Tartışmayalım
Günaydın ballı lokma tatlılarııııı
iyi fikir
günaydın çilekli pasta..
Slm kızlar herkese günaydın 4 günün ardından kauştum sizlere sonunda
Ben hala iyileşmedim kızlar çünkü hiç dinlenmedim: ((
Cuma nikah işlemlerini hallettik veee evimizin ilk market alış verişini yaptık çok eğlenceliyliKv' de görmeye gittim... Akşamına da kına vardı arkadaşımın tüm kurtlarımı döktüm tabi...
Cumartesi de düğün vardı tün evi temizledikten sonra düğüne yarın kaan kurtları da orada döktüm
Pazar da annemle yeni evimi temizledim ve çok şükür temizlik faslı bitti artık haftaya çeyiz yerleştireceğizzz....
Dün şirkette çok yoğundum bugün de çok yoğunum ama hiççç çalışasım yok ...
Bu arada yarın nikahım var kızlar
Siz ler nasılsınız okuyamadım yazdıklarınızı umarım her şey yolundadır....
Elif'cim hoşgeldin canım inlaşşah çok güzel geçmiştir...
Akşam yemek yiyip mutfağı toparlamam zaten 9 a kadar sürüyor, sonrasında biraz iş yapsam saat 10 oluyor zaten, biraz daha erken çıkabileceğim bir işim olsa keşke, bir saat bile erken çıksam çok farkedecek... off neyse bugün böyle bunalımdayım biraz , akşama kadar geçer heralde...
Cuma nikah işlemlerini hallettik veee evimizin ilk market alış verişini yaptık çok eğlenceliyliKv' de görmeye gittim... Akşamına da kına vardı arkadaşımın tüm kurtlarımı döktüm tabi...
Cumartesi de düğün vardı tün evi temizledikten sonra düğüne yarın kaan kurtları da orada döktüm
Pazar da annemle yeni evimi temizledim ve çok şükür temizlik faslı bitti artık haftaya çeyiz yerleştireceğizzz....
Hayırlı olsun canım, stressiz , sıkıntısın bir şekilde geri kalan dönemini de atlatırsın inşallah... En heyecanlı bölümlere yaklaşıyorsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?