2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

allah iyiliğini koala güldürdün benii..

İlkaycım senin şu hayatı kolaylaştıran fikirlerine bayılıyorum..

kızlarr oturun da şükredin, benim kociişim çoğu zaman 11'de geliyor eve haftanın 3-4 günü işte. ben de 11'den sonra sofra kurup kaldırıyorum falan o zamana kadar da ev işlerini hallediyorum

kızlarr oturun da şükredin, benim kociişim çoğu zaman 11'de geliyor eve haftanın 3-4 günü işte. ben de 11'den sonra sofra kurup kaldırıyorum falan o zamana kadar da ev işlerini hallediyorum

canım beniimm üzülme geride kalır o günler de,senin eşin de inşallah gönlünüze göre bi yer bulur inş canım benim...

sağol kuzum sennde bayagı yoğun geçmiş nikahta keramet vardır derler ya..Hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun mutluluk hep sizinle olsun tatlım

Doğru diyosun canım yine de çok şükür, rabbim sizinde gönlünüze göre versin, hayırlı bir iş olur inş tez zamanda..

Canım seni çok iyi anlıyorum.inşallah düzelecek sabırla beklersek düzelecek.

Bu arada elifcim hoşgeldin, nasıl geçti nişanlınla vakit neler yaptınız?

sağol tatlım nişanlımla vakit su oldu aktı resmenAptal aşıklara döndüm valla sanki 4 senedir birlikte olan bi değiliz gibi...Dağa çıktık;buz pateni yaptık,Piknik yaptık; başka bir şehirde kuzeni vardı evli onlara gittik tanıştık,sinemalar falan bowling,Playstation oynadık ya deli gibi güzeldi herşey bizim taraftakiler akşamları davet ediyordu akşam uğruyo yemek yiyip biras oturup annemleri eve bırakıp biz hoopp çarşıyaAraba kiraladık bitane bende sık sık kullandım antreman yaptım..Gördüğüm en güzel rüyaydı sanki...:119: Nişandan sonraki ilk buluşmamızdı gizli saklı olmadan kalacak yer sıkıntısına grmeden bizde ağırladım sevdiğim adamı ellerimle yemekler tatlılar yaptım..Ailem o ve ben oturup saatlerce çay sohbetleri yaptık..Çok hoştu yaaa bıraksam ellerimi yarına kadar yazar herhalde suratımdaki gü,lümser tavırlayılbaşına gelecek inşallah kavuşacağım sevdiceğimee..

Ne güzel vakit geçirmissiniz dolu dolu,, maşallah size ya... kavuşunca inan daha tatlı olucak o vakitler

maşallah diyelim maşallahh... düğünü de yapın da artıkk...

ene kendimi pek bir yalnız hissettim..topikte tek bekar benim..

Kendimi türkan şorayın aşk filminde hissettim eliff maaşallah size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…