Bu arada yarın nikahım var kızlar
canım sakin ol biraz, aynısını ben de hep düşünürüm 1 saat erken çıksam diye ama işimiz var çok şükür..
aynı durumdayım dün çaya oturduğumuzda saat 10a geliyordu ama ne yapabiliriz ki.. elimizde olanı en iyi kullanmalıyız.. sen de tv karşısında yap ütünü mesela, mutfaktayken eşini çağır yanına... hallederiz Allahın izniyle, rahatla
sen anlattıkça :118::118: bu moda girdim
canım sakin ol biraz, aynısını ben de hep düşünürüm 1 saat erken çıksam diye ama işimiz var çok şükür..
aynı durumdayım dün çaya oturduğumuzda saat 10a geliyordu ama ne yapabiliriz ki.. elimizde olanı en iyi kullanmalıyız.. sen de tv karşısında yap ütünü mesela, mutfaktayken eşini çağır yanına... hallederiz Allahın izniyle, rahatla
İnşallah bugün kendimi bu yönde motive edicem...
gdogan tatlım senin durumunu yaşadığım zamanlar oluyor bazen ama ben şunu gördüm kendimde pazar günü evle ilgili bir iş yapmaktansa hafta içi azar azar bütün işleri bitirmek beni daha bir mutlu ediyor .. bir akşam renkli ve siyahları yıkıyorum ikisininde programları kısa sürdüğü için .. diğer akşam beyazları .. 2 akşamda kapatıyorum bu çamaşır faslını .. cuma yada cumartesi mutlaka temizliği yapmak en iyisi çünkü pazar günü iş yapmak insanı motivasyonunu düşürüyor .. ütümü de bir akşam dizi izlerken yapıyorum .. nasıl bittiğini anlamıyorum
Günaydın canım hoşgeldin..hayırlı uğurlu olsun..Mutlu yaşantınızın en mutlu başlangıcı olsun..
kızlarr oturun da şükredin, benim kociişim çoğu zaman 11'de geliyor evehaftanın 3-4 günü işte. ben de 11'den sonra sofra kurup kaldırıyorum falan o zamana kadar da ev işlerini hallediyorum
Slm kızlar herkese günaydın 4 günün ardından kauştum sizlere sonunda
Ben hala iyileşmedim kızlar çünkü hiç dinlenmedim: ((
Cuma nikah işlemlerini hallettik veee evimizin ilk market alış verişini yaptık çok eğlenceliyliKv' de görmeye gittim... Akşamına da kına vardı arkadaşımın tüm kurtlarımı döktüm tabi...
Cumartesi de düğün vardı tün evi temizledikten sonra düğüne yarın kaan kurtları da orada döktüm
Pazar da annemle yeni evimi temizledim ve çok şükür temizlik faslı bitti artık haftaya çeyiz yerleştireceğizzz....
Dün şirkette çok yoğundum bugün de çok yoğunum ama hiççç çalışasım yok ...
Bu arada yarın nikahım var kızlar
Siz ler nasılsınız okuyamadım yazdıklarınızı umarım her şey yolundadır....
Elif'cim hoşgeldin canım inlaşşah çok güzel geçmiştir...
kızlarr oturun da şükredin, benim kociişim çoğu zaman 11'de geliyor evehaftanın 3-4 günü işte. ben de 11'den sonra sofra kurup kaldırıyorum falan o zamana kadar da ev işlerini hallediyorum
Doğru diyosun canım yine de çok şükür, rabbim sizinde gönlünüze göre versin, hayırlı bir iş olur inş tez zamanda..
Canım seni çok iyi anlıyorum.inşallah düzelecek sabırla beklersek düzelecek.
Bu arada elifcim hoşgeldin, nasıl geçti nişanlınla vakit neler yaptınız?
inşallah kuzular dua edin bize
sağol tatlım nişanlımla vakit su oldu aktı resmenAptal aşıklara döndüm valla sanki 4 senedir birlikte olan bi değiliz gibi...Dağa çıktık;buz pateni yaptık,Piknik yaptık; başka bir şehirde kuzeni vardı evli onlara gittik tanıştık,sinemalar falan bowling,Playstation oynadık ya deli gibi güzeldi herşey bizim taraftakiler akşamları davet ediyordu akşam uğruyo yemek yiyip biras oturup annemleri eve bırakıp biz hoopp çarşıya Araba kiraladık bitane bende sık sık kullandım antreman yaptım..Gördüğüm en güzel rüyaydı sanki...:119: Nişandan sonraki ilk buluşmamızdı gizli saklı olmadan kalacak yer sıkıntısına grmeden bizde ağırladım sevdiğim adamı ellerimle yemekler tatlılar yaptım..Ailem o ve ben oturup saatlerce çay sohbetleri yaptık..Çok hoştu yaaa bıraksam ellerimi yarına kadar yazar herhalde suratımdaki gü,lümser tavırla yılbaşına gelecek inşallah kavuşacağım sevdiceğimee..
sağol tatlım nişanlımla vakit su oldu aktı resmenAptal aşıklara döndüm valla sanki 4 senedir birlikte olan bi değiliz gibi...Dağa çıktık;buz pateni yaptık,Piknik yaptık; başka bir şehirde kuzeni vardı evli onlara gittik tanıştık,sinemalar falan bowling,Playstation oynadık ya deli gibi güzeldi herşey bizim taraftakiler akşamları davet ediyordu akşam uğruyo yemek yiyip biras oturup annemleri eve bırakıp biz hoopp çarşıya Araba kiraladık bitane bende sık sık kullandım antreman yaptım..Gördüğüm en güzel rüyaydı sanki...:119: Nişandan sonraki ilk buluşmamızdı gizli saklı olmadan kalacak yer sıkıntısına grmeden bizde ağırladım sevdiğim adamı ellerimle yemekler tatlılar yaptım..Ailem o ve ben oturup saatlerce çay sohbetleri yaptık..Çok hoştu yaaa bıraksam ellerimi yarına kadar yazar herhalde suratımdaki gü,lümser tavırla yılbaşına gelecek inşallah kavuşacağım sevdiceğimee..
maşallah diyelim maşallahh...düğünü de yapın da artıkk...
ene kendimi pek bir yalnız hissettim..topikte tek bekar benim..
Sizin tarih belli miydi eylül?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?