- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
sağol kuzum sennde bayagı yoğun geçmiş nikahta keramet vardır derler ya..Hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun mutluluk hep sizinle olsun tatlım
sağol tatlım nişanlımla vakit su oldu aktı resmenAptal aşıklara döndüm valla sanki 4 senedir birlikte olan bi değiliz gibi...Dağa çıktık;buz pateni yaptık,Piknik yaptık; başka bir şehirde kuzeni vardı evli onlara gittik tanıştık,sinemalar falan bowling,Playstation oynadık ya deli gibi güzeldi herşey bizim taraftakiler akşamları davet ediyordu akşam uğruyo yemek yiyip biras oturup annemleri eve bırakıp biz hoopp çarşıya Araba kiraladık bitane bende sık sık kullandım antreman yaptım..Gördüğüm en güzel rüyaydı sanki...:119: Nişandan sonraki ilk buluşmamızdı gizli saklı olmadan kalacak yer sıkıntısına grmeden bizde ağırladım sevdiğim adamı ellerimle yemekler tatlılar yaptım..Ailem o ve ben oturup saatlerce çay sohbetleri yaptık..Çok hoştu yaaa bıraksam ellerimi yarına kadar yazar herhalde suratımdaki gü,lümser tavırla yılbaşına gelecek inşallah kavuşacağım sevdiceğimee..
ismim gibi eylül de düşünüyoruz Allah nasip ederse
Ne güzel vakit geçirmissiniz dolu dolu,, maşallah size ya... kavuşunca inan daha tatlı olucak o vakitler
bircan tabiki iyileşemezsin tatlım, 2 ev temizlemişsin, düğündü kınaydı derken maşallahşimdi nasılsın
elif anı yaşamışsınız canım yaa harikasınızhep böyle olun
evet çok şükür dolu dolu süper geçtiBircancım düğün eylül sonu tam tarih belirlemedik ama eylül sonunda mütabık kaldık:)Nişanlım bana bir sürü hediye almış pantolonlar gömlekler çamaşırlar falan Bir bilezik alacaktık alamadık hesapta olmayan şeyler çıktı bende önümüzdeki aya erteledim boşver dedim Haa birde çarşıda gezerken arabayı 2 dakika park etti gitti koca çok şirin bir buketle döndü geri..
selamlar cok sk giriyorum topige ama vajinismus topiginden pek firsat olmadi buraya yazmak.
yurtdisindan istanbule geldim henuz evdeyim is ariyorum.
dügün balayi hersey harikaydi keske tekrar 3 ay öncesine dönsek
gdogan ben çareyi yaptığım işleri düşünmemekte buldumrahat olacaksın, "her işimi hallediyorum, maşallah bee ne de güzel çalışan ev hanımı oldum ben" diyeceksin öyle olmasa bile ben öyle yapıyorum sonra da bir bakıyorum gerçekten de işleri hallediyorum
sana başka bir tavsiyem de ev içinde hızlı hareket et tatlım, seri ol .. ben senin gibi tembel olduğumu düşünürüm .. ama kendimi zorluyorum. ne kadar seri hareket edersem işleri o kadar çabuk bitiriyorum .. çamaşır yıkamak zaten vakit alan birşey değil .. çamaşırlar yıkanırken kocişinle tv keyfi yapabilirsinütü yaparken yanı başında yaparsın, bir taraftan konuşursun bir taraftan çayını içersin, bir taraftan dizi izlersin çayları kocişin doldurur biz de ütü akşamları böyle geçer yemek yaparken de eşim mutfakta oturur sohbet ederiz .. sadece bulaşık yıkama faslında bakarım kaçmıştır seni eşinden ayrı tutan tek zaman temizlik olur .. onu da bir saatte hallettin mi onunda yardımıyla tamamdır
kızlar cuma günü misafirlerim gelecek, eşimin 2 abisi ve eşleri. ben de menümü şöyle oluşturdum sizce nasıl?
- mercimek çorbası (kıtır ekmeklerle servis ediciim)
- tavuk sarma
- püre
- pilav ( bademli ya da mısırlı olabilir)
- içli köfte
- yaprak sarması
- salata
kızlar cuma günü misafirlerim gelecek, eşimin 2 abisi ve eşleri. ben de menümü şöyle oluşturdum sizce nasıl?
- tavuk sarma
- püre
- içli köfte
- yaprak sarması
- salata
- tavuk sarma
- püre
- içli köfte
- yaprak sarması
- salata
[kızlar merhaba ben geldım :)çalışıyorum anca öğlen net var öplenleri giriyorum bide işte evde vakıt varda ::) canım bencede menü harikaa :)şimdiden ellerine sağlık:)
menün bence harika tatlımiçli köfteyi sen mi yapacaksın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?