2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sağol kuzum sennde bayagı yoğun geçmiş nikahta keramet vardır derler ya..Hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun mutluluk hep sizinle olsun tatlım

Elif çim ne güzel geçirmişsiniz günlerinizi tez zamanda Allah kavuştursun sizi.. Düğün tarihi ile ilgili kesin konuştunuz mu? Nişanlın hediye almış mı sana?

ismim gibi eylül de düşünüyoruz Allah nasip ederse

İnşallah canım....

bircan tabiki iyileşemezsin tatlım, 2 ev temizlemişsin, düğündü kınaydı derken maşallah şimdi nasılsın

elif anı yaşamışsınız canım yaa harikasınız hep böyle olun

bircan tabiki iyileşemezsin tatlım, 2 ev temizlemişsin, düğündü kınaydı derken maşallah şimdi nasılsın

Sadece burnum akıyor canım onun dışında iyiyim Tempoya alıştırıyorum kendimi düğüne kadar yoğun olurum artık düğünden sonra da ilk 1 ay bocalarım ama kendimi toparlarım diye düşünğyorum...

Bu arada uzun süredi düğüne gitmemiştim insan enerji topluyor ya iyileşmesem de iyi oldu ya...

Sen nasılasın baş ağrın geçti mi?

gdogan ben çareyi yaptığım işleri düşünmemekte buldum rahat olacaksın, "her işimi hallediyorum, maşallah bee ne de güzel çalışan ev hanımı oldum ben" diyeceksin öyle olmasa bile ben öyle yapıyorum sonra da bir bakıyorum gerçekten de işleri hallediyorum
sana başka bir tavsiyem de ev içinde hızlı hareket et tatlım, seri ol .. ben senin gibi tembel olduğumu düşünürüm .. ama kendimi zorluyorum. ne kadar seri hareket edersem işleri o kadar çabuk bitiriyorum .. çamaşır yıkamak zaten vakit alan birşey değil .. çamaşırlar yıkanırken kocişinle tv keyfi yapabilirsin ütü yaparken yanı başında yaparsın, bir taraftan konuşursun bir taraftan çayını içersin, bir taraftan dizi izlersin çayları kocişin doldurur biz de ütü akşamları böyle geçer yemek yaparken de eşim mutfakta oturur sohbet ederiz .. sadece bulaşık yıkama faslında bakarım kaçmıştır seni eşinden ayrı tutan tek zaman temizlik olur .. onu da bir saatte hallettin mi onunda yardımıyla tamamdır

elif anı yaşamışsınız canım yaa harikasınız hep böyle olun

evet çok şükür dolu dolu süper geçti Bircancım düğün eylül sonu tam tarih belirlemedik ama eylül sonunda mütabık kaldık:)Nişanlım bana bir sürü hediye almış pantolonlar gömlekler çamaşırlar falanBir bilezik alacaktık alamadık hesapta olmayan şeyler çıktı bende önümüzdeki aya erteledim boşver dedim Haa birde çarşıda gezerken arabayı 2 dakika park etti gitti koca çok şirin bir buketle döndü geri..

ooo süpermişşş Allah daim etsin canım çok sevindim... Benimkisi düğün telaşına bir de abisi taşınacak onun işleri yüzünden beni unuttu bu ara öğlen arasın da fırçalıcam biraz

Bende rahatımdır

Hatta mızmızlanırım , üşendim uykum var kalkasım yok vs.

Benim eşimde ben mutfaktaysam gelir, salatayı da o yapar mesela.. Böylece hem canım sıkılmaz, hem yine beraber oluruz..

Kayınvalidem yıllardır çalıştığından eşim ev işlerini biliyor ( büyük çocuk o ).. O süpürüyor ben siliyorum viledayla mesela, hafta sonları..

Dedi ki bizim evde ( bekarken yani ) hep ben süpürürdüm , e dedim işini elinden almayayım öyle başladık öyle de devam ediyor çok şükür

Ben özgür kızdım bekarken , bu kadarına şükür valla.. Şimdi yemek vs. hepsini yapıyorum ama bende işe gidip geliyorum onun gibi, o halde o da bana ev işlerinde yardım etmeli diye düşünüyorum..

bircan enerji depolaman iyi olmuş sorduğun için teşekkürler tatlım, oldukça azaldı ağrım .. görüşmede de sıkıntı yaşamadım çok şükür bu ağrı yüzünden

seri olmak gerçekten çok önemli kızlar, ilkaya katılıyorum. bir de ben yaptığım temizlikten sonra bakınca ayrı bi keyf alıyorum. ben yaptım buraları böyle temiz uleeyynnn şeklinde havalara giriyorum

selamlar cok sk giriyorum topige ama vajinismus topiginden pek firsat olmadi buraya yazmak.
yurtdisindan istanbule geldim henuz evdeyim is ariyorum.
dügün balayi hersey harikaydi keske tekrar 3 ay öncesine dönsek

bugün bu site çok sık takıyor sanki :26: evet ayşenur temizliğe bakıp ohh demek pek haz verici "ne de güzel yapıyorum" diyip kendine gaz vermenin faydasını göreceksin gdogan

selamlar cok sk giriyorum topige ama vajinismus topiginden pek firsat olmadi buraya yazmak.
yurtdisindan istanbule geldim henuz evdeyim is ariyorum.
dügün balayi hersey harikaydi keske tekrar 3 ay öncesine dönsek

hoşgeldin canım inşallah istediğin gibi bir iş bulursun

çok iyi yöntemler bunlar canım..
ütü ben de öyle yapıyorum, eşim de pantolonlarını ütüler ben yapamıyorum pantolon ütüsü, gömlekleri ütülüyorum o da giyeceğinde pantolonlarını ütüler.. yemek sırasında pek durmaz yanımda, ama durduğu da olur, o günki yorgunluğuna bağlı... ben yemek yaparken ortalığı süpürebilir yani.. muhakkak yardım ettirmeli ama tabii bu içinden de gelmeli erkeğin.. Allaha şükür okonularda sıkıntımız yok.. ilkaycım senin yöntemlerini de değerlendireceğim inş, çok sağol

kızlar cuma günü misafirlerim gelecek, eşimin 2 abisi ve eşleri. ben de menümü şöyle oluşturdum sizce nasıl?

- mercimek çorbası (kıtır ekmeklerle servis ediciim)
- tavuk sarma
- püre
- pilav ( bademli ya da mısırlı olabilir)
- içli köfte
- yaprak sarması
- salata

Son düzenleme:

menün bence harika tatlım içli köfteyi sen mi yapacaksın :26:

menü süper bence... ama
içli köfteee
sarmaa
sen mi yapıcan kız bunlarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…