2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Menü harika Ayşenur

Ben sarmalarımı önceden annem ve ablamla beraber sarıp buzluğa atmıştım ( hem onlara sardık hem bana ) , her menüye gidiyor nasılsa diye..

Misafir geleceği zaman çıkarıp pişiriyorum

iyi fikir bende annemi ayarlayayım da bir akşam saralım

sarmam zaten var dolapta, önceden sarmış idimmm şeker. içli köfteyi de denicem, yaparım bencee

yaparsın tabi canım benim...
benim de ctesi yada pazar arkadaşlarımın gelme ihtimali var. kızkıza oturalım bi, eşim de annesigili nereye götürüyorsa götürsün
benimki çay menüsü olacak ama inş, daha kesin karar veremedim bakalım benden neler çıkacak

Bence de bir de yaş pasta dolapta durunca daha güzel oluyor ya, yarın misafir gelecekse ben bu akşamdan pastayı yapar dolaba koyarım, o aradan çıkmış olur hem

kızlar banada c.tesi günü arkadaşlarım gelıcek 5 kişi falan bizde kalıcaz eşimde arkadaşlarınla felekten bigün çalıcak hesabı :) ben napmalıyım sizce:)

kızlar banada c.tesi günü arkadaşlarım gelıcek 5 kişi falan bizde kalıcaz eşimde arkadaşlarınla felekten bigün çalıcak hesabı :) ben napmalıyım sizce:)

Bilmiyorum arkadaşlaırn neler sever ama ben hamur işine bayılırım

Hele kızkıza toplandıysak muhakkak kısır , börek , pasta tarzı şeyler olur çayın yanına

Bir de en son cips ve kola partisi ile kapanış

( Liseden beri arkadaşlarımla bu adetimizi sürdürürüz )

evet canım haklısın bende hamur işlerine bayılırm:) ama tiramusü muhakkak yaparım çünkü çok severler benım tiramusümü. Bizimde liseden beri kalan adetimiz makarna(salçalı veya yoğurlu), yanına rus salatası ve kola:):)

Kızlar akşam kv yemeğe gelecek..1 saatlik öğle aramda koştur koştur eve gittim ıspanak yemeği yaptım çorba yaptım patates haşladım.. akşam gidince de erişte ve hasşaldığım patateslerle de fırında püre yapıcam..

Onlarda güzelmiş

Yani klasik çorba , pilav, anayemek li menüleri sevmem ben

Arkadaş ortamıysa direk hamur işi ve abur cubur daha iyi

Hamarat gelinsin ne güzel ama evinin yakın olması

Benimde 1 saat aram var ama 1 saatte eve bile gidemem

Hamarat gelinsin ne güzel ama evinin yakın olması

Benimde 1 saat aram var ama 1 saatte eve bile gidemem

Kıyamam biraz maraton gibi oldu ama akşama bir tek makarna pilav vs. yapması kalınca kolay oluyor diğer türlü sıkışıyorum..ama misafir çağırmayı da çok seviyorum o yüzden tempo sardı hayatımı evlendiğimden beri.

Benim işyerim uzak 18:00 çıkıp 19:30 da evde olabiliyoruz

Bu yüzden annemde kayınvalidem de anlayışlıdır , iş çıkışı gelmezler

Ama geçen kayınvalidem ve görümcemin bizim evin yakınlarında işi varmış, gelmişken görüşelim dedim..

Haberim olsa önce ki akşamdan birşeyler hazırlardım ama birden oldu..

Evde de hazır birşey yoktu Metrobüsten indik eşimle kır pidesi, dan diye gelen misafire dankek ve kıvıcık ile limon aldık..

Aynı anda kapıda olduk, birlikte girdik içeri dördümüz.. Ben hemen mutfağa geçtim kısır yaptım yanına da kır pidesi ve kek koydum.. Çayın yanına servis ettim Normalde hazıra kaçmayı sevmem ama sürem yoktu napim

Ben de zorla misafir ediyorum ..Aslında kızım çalışıyorsun etme eyleme biz kusura bakmayız diyolar ama seviyorum sanırım hizmet etmeyi ben..:124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…