2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar banada c.tesi günü arkadaşlarım gelıcek 5 kişi falan bizde kalıcaz eşimde arkadaşlarınla felekten bigün çalıcak hesabı :) ben napmalıyım sizce:)

hmm benim durumum da seninki gibi olabilir, ben de bekliyorum arkadaşım-ablam ve bi tanıdığımız genç genç oturalım dedik ama bakalım hanımlar müsait olacaklar mı.. menüyü kesinleşsin gelecekleri o zaman paylaşırım

bayıldım ben buna, ne kadar kalorili bi gün ama süper

walla canım maşallah ve ellerine sağlık ve de kv'ne olan bu koşturmanı da takdir ettim..

Ben de zorla misafir ediyorum ..Aslında kızım çalışıyorsun etme eyleme biz kusura bakmayız diyolar ama seviyorum sanırım hizmet etmeyi ben..:124:

Bende severim ama iki ayağım bi papuça girsin istemem.. Cumartesi çağırırım, öğleden sonra eve geldiğim için.. Cumartesi misafir ağırlarım , pazar dinlerim..

Cuma akşamından pastam ve poğaçam hazır olur dolapta, cumartesi de bi börek ile kısır ya da garnitürlü makarna yaparım..

Kayınvalidemler bu tarz seviyo, ben onlarda tek iftarda yemek yedim mesela her zaman hamur işi çayın yanına birşeyler yapar.. Benim için sorun yok zaten seviyorum ama adetleri mi öyle bilmiyorum, bende herhalde o da bundan seviyo diye öyle devam ediyorum

bayıldım ben buna, ne kadar kalorili bi gün ama süper

[/COLOR]

Mikemmel

Kızlar ben öğle yemeğine çıkmalıyım , eşim bekliyo görüşürüz

walla ben o zaman da demiştim menü çok güzel bence, hazır mazır..
benim kv pek dışarı çıkmaz öyle, hadi biz size geliyoruz deyip taksiye atlayıp gelmezler de.. illa ki eşim gidecek alacak geri götürecek vip sistem... ama öyle çatkapı geldik deseler bozulurdum herhalde, evet evet benim aşmam lazım bunları..

Ben de zorla misafir ediyorum ..Aslında kızım çalışıyorsun etme eyleme biz kusura bakmayız diyolar ama seviyorum sanırım hizmet etmeyi ben..:124:

geçen ben de zorla çağırdım ama neymiş hediye alacak durumları olmadığndanmış.. bana saçma geldi, bir de protokol olmaz bizim aramızda derler.. ama kusura bakmayız fln gibi mantık yok, "biz ne zaman geleceğimizi biliriz, burası bizim evimiz derler", ctesi en uygunmuş kv öyle söyledi geldiklerinde, evet en uygun tam da ctesi akşam gelip kalmaya uygun onların zihniyetine göre.. en istemediğim şey, o yüzden kaçıyorum h.sonu onları ağırlamaktan.. ayyy aşmam gereken çok şey var ama bakalım Allah yardımcım olsun..

wuuhuuu yaparsın tabi tatlım ama ilk denemeni onlar gelmeden önce yapsan mı bi iki taneyle

ayol ben kendim sarıyorum dolmalarımııı kimsecikleri bekleyemem kocam geç geldiği için vakit geçiriyorum bu tip işlerler kızlarr yoksa ben de uyuyorum kalıyorum

ayol ben kendim sarıyorum dolmalarımııı kimsecikleri bekleyemem kocam geç geldiği için vakit geçiriyorum bu tip işlerler kızlarr yoksa ben de uyuyorum kalıyorum

sen o zamanları değerlendirdiğin için en iyisini yapıyorsun ama insallah bundan sonra sarmalarını da, temizliğini de, ütünü de akşamları eşin evdeyken yapasın da haftasonu rahatınıza bakasınız, akşamlarınızın tadını çıkarasınız :107::107::109:

bal damlıyor ağzından bebişiimmm

Napimm yaaa çok çok sevdiğimden değil ama eşimin gönlü olsun.. Evli olunca Bir şekilde gönül eylemek şart oluyo.

yiiriimm yirimm kuzumm

evet,benim de o takdiklere geçiş yapmam gerekiyor.. bu hafta başlicam Allah nasib ederse

Kesinlikle yap canım.. Kendini böyle bir düzene alıştır en önemlisi de.. Müşterek hayatımız sonuçta.. Sen ne kadar istemezsen o da senin ailenden uzaklaşır böyle olsun istemeyiz.

oooo herkes yemeklerden bahsetmiş acıktım vallaa güya bugünden sonra dikkat edipte kilo vereceğim

ben bayadır niyetleniyordum, hep de bozuyordum, bu sefer daha dayanıklı cıktım, bazen kacırsam da on telafi etmeye calışıyorum. çok su içip, bolca yeşil çay tüketiyorum. bakalım, göbegim falan indi. tartılmamıştım; ama gitmiştir 1 kg'ye yakın

valla bende tekrar kocam gelene kadar 2kilo vermek istyorum kısmetse 29aralıkta gelecek..Tekrar pilates topumu şişirmem gerek..

Kesinlikle yap canım.. Kendini böyle bir düzene alıştır en önemlisi de.. Müşterek hayatımız sonuçta.. Sen ne kadar istemezsen o da senin ailenden uzaklaşır böyle olsun istemeyiz.

benim eşim çok sıkıntılara rağmen aileme iyi davranıo, bunu düşününce aslında ben de öyle yapmalıyım diyorum ama yenik düşüyorum bazen.. belki de şeytanın bacağını kırarsam eşim de çok mutlu olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…