bnmde nikahım oldu ama 55 gün snra aranzda olucam inş:) offf geçsn artk şu 55 gün:)
hayır yeni bir haber yok hayatımda tatlım senin ilkaayy deyişine karşılık vermek istedimonun dışında akşam annemlere yemeğe gidiyoruz :13:
yeni gelin olmak güzel,yemek yapamamakta mesele değil...
bana göre,çalışmakta ehh işte sevmeyerekte olsa idare ediyorumm.
beni sıkan tek şey eşimin düğünden dolayı gerçekleşen borçları(((((((
yemek dedin, acıma barnah bastın
ne güzel gidin tabii, benim de yemeğim yok akşama yine..
dün hünkar beğendi yaptım, artmasın artınca 1 günlük yemek savmayacak diye doldurdum tabaklara.. sonlara doğru midemiz bulandı çok koymuşum yaa.. ama artsa,artandan anca 1 tabak çıkacaktı :44:
bugün de yine yemeksizim ama kesinlikle ağır bişeyler istemiorum... et met :96:
kv kızarmış biber vermişti buzlukta, oğlu yemiyomuş niye verdiyse onu bana
ne yapsam bilemedim akşama hafiften bişeyler, fikir verin kızlar yaaaa...
patates salatası mı yapsam, çorbam vaar dünden..
bende 1,5 aylık evlıyım dugun borcları var calısıyorum yemek yapmyıda cok ıyı bılmıyorum bıran once ogrenmem laızm esım bogazına cok duskun lafları benı uzuyor ama bız vajınısmusu yenı atlattık:) gerı kalanlar vız gelır heralde ...calısmak ewlenınce zor ama napalm mecbur
Patates yemeği yap canım salata yerine, yada fırında yapabilirsin patetesi, yanına da salata gayet iyi olur, benim dünden kalan taze fasulyem ve pilavım var... ama akşam giince yarınki yemeğimi yapıcam patlıcan var dolapta onu kızartıcam, birde kıymalı sos yapıcam, yarın karnıyarık yaparım
kızlaaaaaaaaaar
patates yemeği iyi fikir yaa, evet yemeğini yapayım ben..hatta annem sütün kaymağından koyardı patates yemeğine göçmen yemeğidir.. ben çok severim, bakalım yemek konusunda sıkıntılı eşim sevecek mi deneyelimyanına da dediğin gibi salata...
yarına da tavuk şiş yapayım ben de bari.. eşim sebze pek sevmiyo, ben benim şişlere sebze dolduruyorum onunkine etoluyo bitiyo, akşam hazırlarsam yarına eşim gelince fırına atıverir bugün etsiz bi menü istiyorummm
:)) akşamdan yemeğimi yapınca bende eve öyle mutlu gidiyorum ki:)) akşama ne yapsam derdi insanı yoruyor yahu..
İlkay yokluğun hissediliyor şekerimm :26:
:)) akşamdan yemeğimi yapınca bende eve öyle mutlu gidiyorum ki:)) akşama ne yapsam derdi insanı yoruyor yahu..
akşamdan yemek yapma düzenini ben bir türlü oturtamadım yai en kısa zamanda oturtmam lazım :44:
şu mesajımda daha 10 günlük evliymişim şimdiyse yarım yılı devirdik..ben tam 10 günlük gelinim şimdilik herşey yolunda ve çok güzel bi tek biraz borcumuz var düğünden dolayı can sıkan durum bu........
şu mesajımda daha 10 günlük evliymişim şimdiyse yarım yılı devirdik..ben tam 10 günlük gelinim şimdilik herşey yolunda ve çok güzel bi tek biraz borcumuz var düğünden dolayı can sıkan durum bu........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?