2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Teşekkür ederim

Zaman zamanda demişimdir annemde kayınvalidem de anlayışlıdır çat kapı gelmezler diye

Ama o gün zaten bizim evşn yakınlarında işleri vardı ve eşimle telefonda konuşuyorlardı eşim çaktırmadan bana sordu ben gelsinler ddiğim için geldiler.. Sürekli olan birşey değil, zaten karşılıklı saygı olduğu sürece istediği zaman gelebilirler elbette, oğullarının evine bence..

ayol ben kendim sarıyorum dolmalarımııı kimsecikleri bekleyemem kocam geç geldiği için vakit geçiriyorum bu tip işlerler kızlarr yoksa ben de uyuyorum kalıyorum

Biz hem anneme hem ablama hem bana sardık bi kerem onlarınkini de siz durun ben sararım diyemezdim herhalde

Owner ben sanki seni BDV den hatırlıyorum yanılmıyorsam

gdogan karnıyarığı nasıl yapacaksın? benimde buzluğumda karnıyarık için hazırda bekleyen patlıcanlarım var hafif kızartılmış .. yarın bende onu yapayım

gdogan karnıyarığı nasıl yapacaksın? benimde buzluğumda karnıyarık için hazırda bekleyen patlıcanlarım var hafif kızartılmış .. yarın bende onu yapayım

Patlıcanların hazır halde madem İlkaycım tek içini hazırlaman lazım
Bi tavada doğranmış soğanları kavur, kıymayı da ekle.. Biber, domates, tuz ve baharatlarını da ekleyip karıştır.. Hafif su dök haşlansın..

Patlıcanların içine koy

Tepsiye sıcak su & salça karışımı ekle

Fırına ver

koala kaymak koymadan yaparsın patates yemeğini havuçlu falan

du bakalım canım, yapıcam patatesle bişeyler,eve gidince şekillenecek :) teşekkürleer

:)) akşamdan yemeğimi yapınca bende eve öyle mutlu gidiyorum ki:)) akşama ne yapsam derdi insanı yoruyor yahu..

akşamdan yapınca çok rahatlık oluyor,olmayınca benim gibi sabahtan akşama düşünmek zorunda kalıyo insan...

akşamdan yemek yapma düzenini ben bir türlü oturtamadım yai en kısa zamanda oturtmam lazım :44:

benimki de daha oturdu sayılmaz, işte ucundan azıcık.. mesela şimdiden düşünüyorum bugünki patatesi biraz fazla yapmayı yarına da kalsın diye.. belki de tavuk şişleri yaparım.. bakalım bakalım, ama tavuk şiş çok kolay ve pratik.. yapıp buzdolabına koy akşam gelince at fırına yarım saatte pişiyo

benim de yemeğim var çok şükürr! belki de bu akşam gider uyurum ya kocam gelene kadar
uyu canım, eşine dinç uyanırsın hem

Erişte yapmayı bileniniz var mı kızlar kavurarak yapmak istiyorum ama öyle bir tarif bulamadım

senin evinin ısınması baya uzun sürebilir tatlım zaten benimki 70m2 bi evcik hemen ısındı acık bıraktım da geldim valla, umarım bişi olmaz

ne güzel bende sıcak ev istiyorum, çok üşüyoruz biz :2: tabi duvarların falan ısınması zaman alacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…