walla ben o zaman da demiştim menü çok güzel bence, hazır mazır..
benim kv pek dışarı çıkmaz öyle, hadi biz size geliyoruz deyip taksiye atlayıp gelmezler de.. illa ki eşim gidecek alacak geri götürecek vip sistem... ama öyle çatkapı geldik deseler bozulurdum herhalde, evet evet benim aşmam lazım bunları..
ayol ben kendim sarıyorum dolmalarımııı kimsecikleri bekleyememkocam geç geldiği için vakit geçiriyorum bu tip işlerler kızlarr yoksa ben de uyuyorum kalıyorum
şu mesajımda daha 10 günlük evliymişim şimdiyse yarım yılı devirdik..
orda da borçlardan yakınmışım öde öde bitmedi mübarek tam gaz devam...
joker konuyu açmış ilk yorumu ben yapmışım
ama topik kimsesiz olunca bende terkeylemiştim
gdogan karnıyarığı nasıl yapacaksın? benimde buzluğumda karnıyarık için hazırda bekleyen patlıcanlarım var hafif kızartılmış .. yarın bende onu yapayım
kader teşekkürler canım
gdogan karnıyarığı nasıl yapacaksın? benimde buzluğumda karnıyarık için hazırda bekleyen patlıcanlarım var hafif kızartılmış .. yarın bende onu yapayım
koala kaymak koymadan yaparsın patates yemeğini havuçlu falan
:)) akşamdan yemeğimi yapınca bende eve öyle mutlu gidiyorum ki:)) akşama ne yapsam derdi insanı yoruyor yahu..
akşamdan yemek yapma düzenini ben bir türlü oturtamadım yai en kısa zamanda oturtmam lazım :44:
uyu canım, eşine dinç uyanırsın hembenim de yemeğim var çok şükürr! belki de bu akşam gider uyurum ya kocam gelene kadar
Erişte yapmayı bileniniz var mı kızlar kavurarak yapmak istiyorum ama öyle bir tarif bulamadım
kaloriferi de yaktık kızlar biz ya, sıcacık uyandık sabahleyin
bizim merkezi sistem ve az yanıyor şuanda, soğuk oluyor bizim evimiz :2: sizin durumunuz iyiymiş
senin evinin ısınması baya uzun sürebilir tatlım zatenbenimki 70m2 bi evcik hemen ısındı acık bıraktım da geldim valla, umarım bişi olmaz
An itibariyle deprem oldu burda kızlarrr :18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?