2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bizim merkezi sistem ve az yanıyor şuanda, soğuk oluyor bizim evimiz :2: sizin durumunuz iyiymiş

bizim de merkezi, hele başlarda kuş kadar yakıyolardı şimdi biraz daha iyi.. yavaş yavaş ısınır inşallah canım..

An itibariyle deprem oldu burda kızlarrr :18::18::18::18::18:

geçmiş olsuun... şiddetli değildi inşallah..

evet pek uğramamış kimse...eh normal iş güç
buraya dalmak güzel de işte ...

birazdan ben de hazırlanıp huzurlarızdan ayrılıcamm

Şehriye çorbam var

2 tane de yufkam vardı dolapta , onu akşama değerlendirsem bari..

Kolay çıtır börek mi yapsam :26:

bende saat 6 olsun diye bekliyorum sonra defolup gideceğim

kader bence de yap, börek yapmaya bende başlasam artık iyi olacak

(alıntı yapınca takılıyor o yüzden alıntı yapmıyorum )

bende severim böreği ama ben patatesli severim, eşim peynirli sever o yüzden yapasım gelmiyor benim :44: ama alıp yapacağım artık en azından pratiklik kazanmak için .. yarın bir gün misafirlerime yapmak istesem onlar üzerinde denemeyeyim

börek yapasım geldi beaaa...kuru yufkadan.. ( hani sacın üstünde kuruturlar,sonra ıslatırsınız, tepside yada börek tavasında olur.)

ben bir toparlanıp kaçıyorum gelin hanımlar..iyi akşamlşar diliyorum ..

Kızlar az kaldı artk saat 6 olmasna ewimze gdp kocışlerımzle annelermzle yemek yicez:)bende dun akşamdan etli türlü yaptm yanına pilaw we salata yapıcm yoğurt da war ooh miıs:)annemler we kaynwalidmler yemeğe gelicek dee

elmira kolay gelsin canım ben türlüyü ta ilk evlendiğimizde yapmıştım eti biraz fazla koymuşum eşimin dalga konusu olmuştum yeniden yapayım en iyisi bu hafta bir gün

cok fazla acıkdım akşam olsada çıksam ev gidip tıkınsam yaaaa

Eşim de patatesli sever, ben peynirli tercih ederim

Hem patatesi haşlayıp biraz soğumasını beklemek lazım, bu bizim gibi işten 19:30 dönen insanlar için büyük sorun eşim çok acıkır o kadar beklemez

Yap ilkaycım börek konusunda yardımcı olabilirim istediğin zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…