2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

çıtır börek nasıl bilmiyorum da, bohça gibi sarılan oluur, hatta gül börek oluur, ne bileyiim hatta en basitinden 2 tane gözleme oluverir

Pastane veya simit saraylarında satılan sigara böreklerinin büyüğü gibi oluyo

1 yufkadan 2 adet çıkıyo, süt ya da yoğurt sürmüyorsun kesinlikle.. Yoksa yumuşar..

Pastane veya simit saraylarında satılan sigara böreklerinin büyüğü gibi oluyo

1 yufkadan 2 adet çıkıyo, süt ya da yoğurt sürmüyorsun kesinlikle.. Yoksa yumuşar..

hmm upuzun oluyo o zaman o, doğru mu algıladım acaba :44:
peynirli mi yapcaksın bana böreğin her çeşidi uyar da

Eveet tlfdan merhaba hanimlaaar! Benim gidelim dememe firsat kalmadan esim yine bi bahaneyle annesigile gidelim dedi, bir de "yemekle evde ugrasmasak mi ki annemi arasan da yemegi var miymis sorsan" dedi. Annesi rahatsiz zaten,yemek yapmamis olabilir,emri vaki gibi yemegin var mi demek bana hic uygun gelmedi,bi de bu kadar samimiyete gerek duymuyorum sanirim..esime de "annenin durumu belli nasi diyeyim yemegin var mi diye" dedim. Konturu yokmus,tamam sen gel ben ararim dedi..bozuldu ama bunda bozulacak bisey yok ki..

kızlar merhaba nasılsınız gttı mısafırlrımmm mutfak topladım geldımm :)yaş konusunu öylesini sordum ben 22 yaşındayımda oyuzden canlarım :)ilkaycım bu arada ismim sibel:)

günaydın bayanlar
bugün erkenciyimde başka kimseler yokmudur nedir.
sabah erken vakti bir telefonla uyandık eşimin anneannesi vefat etmiş
hastanede yoğun bakımdaydı zaten, allah rahmet eylesin
eşim izin alıp gelebilirse memleketine gitcez, bende hazırlandım bekliyorum onu

kızlara bi bakayım dedim
yaş muhabbeti mi yapılmış yoksa, en yaşlı diyorsanız o ben olabilirim 28 le :)

başınız sağolsun canım :26:

başınız sağolsun canım, Allah taksiratını affetsin, sevdiklerine sabır versin...

Allah rahmet eylesin canım ..

başınız sağolsun finger..Allah geride kalanlara sabır versin...

maalesef 30 ile sizi geçiyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…