2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kadercim günaydın bu da sana..

[video=youtube;eHdzOMNR_Do]http://www.youtube.com/watch?v=eHdzOMNR_Do[/video]

günaydın bebişlerr! çok iğrenç bi akşam geçirdim dün. işteyken rahatsızlandım hafif. eve gittim, kafamı kaldıramıyorum, bi üşüme falan, ay bi ağladım, keşke annem olsaydı diye kocam da geç gelicekti yine. hiç kafamı kaldıramadım 7'den beri yataktaydım, daha bu sabah kalktım da işe geldim. mide ağrım sürüyor; ama izin almak istemedim. cuma günü misafirim gelicek ya, o zaman izin alıp erkenden gitmeyi düşünüyorum. :26:

günaydın canlar nasılsınız ya şöyle bir nevresim gördümde sizce iimidir alayım mı dedim ama resim ekleyemedim çeyiz evinde aran clasy ellipsis yazıyo yorgan yastık hediyeli ve bu siteden ilk kez alacağım da

tatlım geçmiş olsun ya :26: üşüttün mü acaba? doktora gitsen mi bugün?

geçmiş olsun canım ya mümkünse papatya çayı iç ii soğuk almışın sanki papatya ıhlamur iç şayet ilaç içiyorsan thera flu forte alabilirsin yada katarin

güzelmiş nevresim takımı canım. ama markasını bilmem. bence bu fiyata daha kaliteli markalarda da bulabilirsin. solmasın sonra nevresimlerin :26:

canım bence iyi görünüyor, yorgan ve yastık hediyeli olması açısından sen bilirsin

sayın evli barklı görmüş geçirmiş hatunlar,bu seslenişim sizlere..Sizler çeyizinize neler aldınız nevresim takımı olarak hangi markadan memnunsunuz yada değilsiniz

sayın evli barklı görmüş geçirmiş hatunlar,bu seslenişim sizlere..Sizler çeyizinize neler aldınız nevresim takımı olarak hangi markadan memnunsunuz yada değilsiniz

bende Days in Colors var, Özdilek var, English Home'dan var. Days in Colors %100 pamuklu olması açısından çok iyi canım.

tatlım geçmiş olsun ya :26: üşüttün mü acaba? doktora gitsen mi bugün?

geçmiş olsun canım ya mümkünse papatya çayı iç ii soğuk almışın sanki papatya ıhlamur iç şayet ilaç içiyorsan thera flu forte alabilirsin yada katarin

İş yeri hekimimiz izinde maalesef. Bankadan da çıkamam. yeşil çay falan içicem akşama kadar. kocişim akşam bana c vitaminli bişiler yaptı, ilaç falan verdi. bugün de içtim. inşallah akşama kadar düzelirim kızlar, iş yapmam lazım :26:

yeşilçayın bence bir faydası olmaz tatlım ıhlamur, ada çayı falan mı içsen :44: ilaç alman iyi olmuş bence birkaç gün ilacı almaya devam et, biraz iyileşsen bile bırakma tekrarlamasın inşallah iyi olursun balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…