güneşli miiah ege işte.. bizim burası bildiğin karanlık bir sabah
olsun yine de hepimizeee günaydıınnn
eylül video çok komik amaaaaaaa
günaydın bebişlerr! çok iğrenç bi akşam geçirdim dün.işteyken rahatsızlandım hafif. eve gittim, kafamı kaldıramıyorum, bi üşüme falan, ay bi ağladım, keşke annem olsaydı diye kocam da geç gelicekti yine. hiç kafamı kaldıramadım 7'den beri yataktaydım, daha bu sabah kalktım da işe geldim. mide ağrım sürüyor; ama izin almak istemedim. cuma günü misafirim gelicek ya, o zaman izin alıp erkenden gitmeyi düşünüyorum. :26:
günaydın bebişlerr! çok iğrenç bi akşam geçirdim dün.işteyken rahatsızlandım hafif. eve gittim, kafamı kaldıramıyorum, bi üşüme falan, ay bi ağladım, keşke annem olsaydı diye kocam da geç gelicekti yine. hiç kafamı kaldıramadım 7'den beri yataktaydım, daha bu sabah kalktım da işe geldim. mide ağrım sürüyor; ama izin almak istemedim. cuma günü misafirim gelicek ya, o zaman izin alıp erkenden gitmeyi düşünüyorum. :26:
günaydın canlar nasılsınız ya şöyle bir nevresim gördümde sizce iimidir alayım mı dedim ama resim ekleyemedim çeyiz evinde aran clasy ellipsis yazıyo yorgan yastık hediyeli ve bu siteden ilk kez alacağım da
günaydın canlar nasılsınız ya şöyle bir nevresim gördümde sizce iimidir alayım mı dedim ama resim ekleyemedim çeyiz evinde aran clasy ellipsis yazıyo yorgan yastık hediyeli ve bu siteden ilk kez alacağım da
güzelmiş nevresim takımı canım. ama markasını bilmem. bence bu fiyata daha kaliteli markalarda da bulabilirsin. solmasın sonra nevresimlerin :26:
sayın evli barklı görmüş geçirmiş hatunlar,bu seslenişim sizlere..Sizler çeyizinize neler aldınız nevresim takımı olarak hangi markadan memnunsunuz yada değilsiniz
canım bence iyi görünüyor, yorgan ve yastık hediyeli olması açısındansen bilirsin
tatlım geçmiş olsun ya :26: üşüttün mü acaba? doktora gitsen mi bugün?
geçmiş olsun canım ya mümkünse papatya çayı iç ii soğuk almışın sanki papatya ıhlamur iç şayet ilaç içiyorsan thera flu forte alabilirsin yada katarin
sayın evli barklı görmüş geçirmiş hatunlar,bu seslenişim sizlere..Sizler çeyizinize neler aldınız nevresim takımı olarak hangi markadan memnunsunuz yada değilsiniz
İş yeri hekimimiz izinde maalesef. Bankadan da çıkamam. yeşil çay falan içicem akşama kadar. kocişim akşam bana c vitaminli bişiler yaptı, ilaç falan verdi. bugün de içtim. inşallah akşama kadar düzelirim kızlar, iş yapmam lazım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?