- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
yeşilçayın bence bir faydası olmaz tatlım ıhlamur, ada çayı falan mı içsen :44: ilaç alman iyi olmuş bence birkaç gün ilacı almaya devam et, biraz iyileşsen bile bırakma tekrarlamasıninşallah iyi olursun balım
kadercim günaydın bu da sana..
[video=youtube;eHdzOMNR_Do]http://www.youtube.com/watch?v=eHdzOMNR_Do[/video]
nere oraistanbul dan da güneşli bir sabah, günaydın Türkiyem...
radyo djleri gibi oldu..
günaydın bebişlerr! çok iğrenç bi akşam geçirdim dün.işteyken rahatsızlandım hafif. eve gittim, kafamı kaldıramıyorum, bi üşüme falan, ay bi ağladım, keşke annem olsaydı diye kocam da geç gelicekti yine. hiç kafamı kaldıramadım 7'den beri yataktaydım, daha bu sabah kalktım da işe geldim. mide ağrım sürüyor; ama izin almak istemedim. cuma günü misafirim gelicek ya, o zaman izin alıp erkenden gitmeyi düşünüyorum. :26:
canım ben çeyiz evinden alışveriş yaptım,sitenin stokta olan ürünü göndermeme gibi bi sorunu yok..günaydın canlar nasılsınız ya şöyle bir nevresim gördümde sizce iimidir alayım mı dedim ama resim ekleyemedim çeyiz evinde aran clasy ellipsis yazıyo yorgan yastık hediyeli ve bu siteden ilk kez alacağım da
inşallah canım, dur, kızlarda ıhlamur vardı galiba bi soriyim onu.
komşum geçmiş olsun..:26:
hasta olmayan yok gibi...
evde yaparsan ıhlamur,ayva yaprağı,tarçın ,karanfil karıştırmayı unutma..
ben de unutmazsam sobanın üstüne koyacağım..
sayın evli barklı görmüş geçirmiş hatunlar,bu seslenişim sizlere..Sizler çeyizinize neler aldınız nevresim takımı olarak hangi markadan memnunsunuz yada değilsiniz
bugün bilgisayarda bişi var. yükleme yapamıyorum pek.evimin resimlerini de koyacaktım
aaa evini görecektik demek bugündüzelmeli bilgisayar
aaa evini görecektik demek bugündüzelmeli bilgisayar
evet aysenur, düzelmeli madem öyle
kafasına kafasına vur
hata verdiği sayfayı hala kapamaya calışıyorum, kapanmıyorbaşka sayfa actım ordan yazıyorum; kafayı yemiş bugün bilgisayar.
bugün bilgisayarda bişi var. yükleme yapamıyorum pek.evimin resimlerini de koyacaktım
dün bende sorun yaşadım, bugünde biraz yaşıyorum .. bilgisayardan mı, internet bağlantısından mı yoksa bu siteden kaynaklı mı bilemedim :44: sürekli hata verdi dün
bilmiyorum ki canım ya, ama bizim işleri yürüttüğümüz lotus isimli program her yükleme yaptığımda şifre falan istiyor bişiler. canımı sıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?