2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

inşallah canım, dur, kızlarda ıhlamur vardı galiba bi soriyim onu.

nere ora istanbul dan da güneşli bir sabah, günaydın Türkiyem...
radyo djleri gibi oldu..

Bura ankara

ah canıım, kıyamam yaa çok geçmiş olsun, üşütmüşsün bence sen.. benim de geceleri ve sabah kalktığımda 2 gündür müthiş karnım midem arası bi yerlerim ağrıyor.. resmen 2 büklüm duruyorum bi süre.. sanırım üşütmekten, biraz bitki çayları iç canım,papatya demiş kızlar ben de onu tavsiye edderim, öğlen arasında fln alabilirsen bi koşu al
çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım

canım ben çeyiz evinden alışveriş yaptım,sitenin stokta olan ürünü göndermeme gibi bi sorunu yok..
aran clasy de kv bi pike takımı almıştı nişanda,kullanmadım bilmiyorum nasıldır.. arkadaşıma almıştım ben tek kişilik.. kumaş açısından çok iyiydi.. bu satenmiş, ben modeli pek beğenmedim ama senin zevkine kalmış çok sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum..

komşum geçmiş olsun..:26:
hasta olmayan yok gibi...
evde yaparsan ıhlamur,ayva yaprağı,tarçın ,karanfil karıştırmayı unutma..
ben de unutmazsam sobanın üstüne koyacağım..

ah canıım, kıyamam yaa çok geçmiş olsun, üşütmüşsün bence sen.. benim de geceleri ve sabah kalktığımda 2 gündür müthiş karnım midem arası bi yerlerim ağrıyor.. resmen 2 büklüm duruyorum bi süre.. sanırım üşütmekten, biraz bitki çayları iç canım,papatya demiş kızlar ben de onu tavsiye edderim, öğlen arasında fln alabilirsen bi koşu al
çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım

tamam kızlar tavsiyelerinize uyucam. arada hemen gidiyim de alıyım papatya çayı şekerler.

sayın evli barklı görmüş geçirmiş hatunlar,bu seslenişim sizlere..Sizler çeyizinize neler aldınız nevresim takımı olarak hangi markadan memnunsunuz yada değilsiniz

canım bakamadım yoğunluktan senin gönderdiğine de geçen de kampanya vardı, belki hala devam ediyordur..english home de güzel takımlar var..üstelik kendin kombinleyebiliyorsun..ben hem tek kişilik- souvveırcım sağolsun anımsattı bu ayrıntıyı bana- hem çift kişilik aldım...bir kaç mutfak havlusu artı olaraktan..

gerçekten güzel desenler ve kullanışlı..

hata verdiği sayfayı hala kapamaya calışıyorum, kapanmıyor başka sayfa actım ordan yazıyorum; kafayı yemiş bugün bilgisayar.

hata verdiği sayfayı hala kapamaya calışıyorum, kapanmıyor başka sayfa actım ordan yazıyorum; kafayı yemiş bugün bilgisayar.

dün bende sorun yaşadım, bugünde biraz yaşıyorum .. bilgisayardan mı, internet bağlantısından mı yoksa bu siteden kaynaklı mı bilemedim :44: sürekli hata verdi dün

dün bende sorun yaşadım, bugünde biraz yaşıyorum .. bilgisayardan mı, internet bağlantısından mı yoksa bu siteden kaynaklı mı bilemedim :44: sürekli hata verdi dün

bilmiyorum ki canım ya, ama bizim işleri yürüttüğümüz lotus isimli program her yükleme yaptığımda şifre falan istiyor bişiler. canımı sıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…