yaa kızlar bi sn. mutfağımı çekmemişimbi tane de yatak odası yükliimm. evim küçük oldugu için aynı kareye sıgdıramıyorum pek. açıları ayarlayamadıgım için bölüm bölüm cektim.
yaa kızlar bi sn. mutfağımı çekmemişimbi tane de yatak odası yükliimm. evim küçük oldugu için aynı kareye sıgdıramıyorum pek. açıları ayarlayamadıgım için bölüm bölüm cektim.
hayırlı olsun yine takıldı kızlar bu
günaydın bayanlar
bugün erkenciyimde başka kimseler yokmudur nedir.
sabah erken vakti bir telefonla uyandık eşimin anneannesi vefat etmiş
hastanede yoğun bakımdaydı zaten, allah rahmet eylesin
eşim izin alıp gelebilirse memleketine gitcez, bende hazırlandım bekliyorum onu
kızlara bi bakayım dedim
yaş muhabbeti mi yapılmış yoksa, en yaşlı diyorsanız o ben olabilirim 28 le :)
başınz sağolsun cnım.günaydın bayanlar
bugün erkenciyimde başka kimseler yokmudur nedir.
sabah erken vakti bir telefonla uyandık eşimin anneannesi vefat etmiş
hastanede yoğun bakımdaydı zaten, allah rahmet eylesin
eşim izin alıp gelebilirse memleketine gitcez, bende hazırlandım bekliyorum onu
kızlara bi bakayım dedim
yaş muhabbeti mi yapılmış yoksa, en yaşlı diyorsanız o ben olabilirim 28 le :)
Kzlar gunaydın:)hatta tünaydınanca gırebldm çok yoğundum sbhtan .ewet guneşli ege:)guzel ızmir:)
merhaba sibel hoşgeldin
Kimsecikler yok sanırim
hoşbulduk tatlm.naslsnz bkalm. Wala son gunlerde bağımlılık yaptı siteye grmedn yapamıyorum
bağımlılık yapar tatlımama kimseler olmadığında zevk almaz bakınır çıkarsın
evet canım yaa kimse olmadımı çıkası geliyor insanın:) ama başka konularada bakmak istemiyorum hiç :)bu grubu çok sevdim tam benlik :)
benim evim de böyle kızlarr. çok renkli geldi ben de bakınca resimlere. ileride salonumu biraz daha oturaklı renklerden yapıyım bari. bu arada oturma odamdaki koltuklar flan aslında o kadar parlak değil koalacımmfotodan öyle gözükmüş biraz da.
benim evim de böyle kızlarr. çok renkli geldi ben de bakınca resimlere. ileride salonumu biraz daha oturaklı renklerden yapıyım bari. bu arada oturma odamdaki koltuklar flan aslında o kadar parlak değil koalacımmfotodan öyle gözükmüş biraz da.
her iki odanı da ben çok beğendim kuzucummavi ve pembe uyumunu da beğendim şimdi ki aklım olsa oturma odamı turkuaz tonlarında yapardım aaayy sanki evleneli 10 yıl oldu ama napayim düğün zamanı bende kafa kalmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?