2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

yaa kızlar bi sn. mutfağımı çekmemişim bi tane de yatak odası yükliimm. evim küçük oldugu için aynı kareye sıgdıramıyorum pek. açıları ayarlayamadıgım için bölüm bölüm cektim.

Son düzenleme:

başınz sağolsun cnım.allah ramet eğlesin.

başınz sağolsun cnım.

benim evim de böyle kızlarr. çok renkli geldi ben de bakınca resimlere. ileride salonumu biraz daha oturaklı renklerden yapıyım bari. bu arada oturma odamdaki koltuklar flan aslında o kadar parlak değil koalacımm fotodan öyle gözükmüş biraz da.

Çok cici ama

Ve benim evim gibi miniminnacık

Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin bir ömür..

her iki odanı da ben çok beğendim kuzucum mavi ve pembe uyumunu da beğendim şimdi ki aklım olsa oturma odamı turkuaz tonlarında yapardım aaayy sanki evleneli 10 yıl oldu ama napayim düğün zamanı bende kafa kalmamıştı

ben de çok zorlu yaptım İlkaycımm. kv kanepe alalım diye tutturmuştu annemi falan aramıştı. annem de kanepe mi kaldı demişti ona. babam da ben yaptırırım ya ne var onda dedi, kendi babacım yaptırdı koltuklarımı. kv de sustu. bun da bile dediğim dedik tavrı vardı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…