2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

KIZLAR BEN ARTIK KEMER SIKMA POLİTİKASINA KARAR VERDİM PARA ARTIRIP ÇEYİZİME BAŞLAMAK İSTİYORUM ARTIK SENE BİTİYO EYLÜLE ÇOKDA ZAMAN KALMADI..bU YÜZDEN BİR LİSTE YAPMAK İSTİYORUM YARDIM İSTİYORUM SİZLERDEN..ASLINDA HAZIR LİSTELER VAR BU KONUDA AMA O KADAR TEFERRUATLI Kİ BEN GEREKSİZ EVDE KALABALIK OLACAK ŞEYLER ALMAK İSTEMİYORUM ..BAŞLIK BAŞLIK YAPACAĞIM YATAK ODASI MUTFAK BANYO FALAN DİYE..bANA YRDIM EDERMİSİNİZ ACABA???

bunu ben de dün akşam düşündüm biliyor musun..
biliyorsun biz de eylül gibi düşünüyoruz..çok fazla eşya alma taraftarı değiliz ama
bir ucundan başlamak lazım..gerçi ben çok az başladım.sana dediğim yere baktın mı bu arada canım? nevresim için.

diğer arkadaşların çalışması oldu mu bilmiyorum ama souvenır ın böyle bir çalışması vardı bildiğim canım.
konularına bakabilirsin..çeyiz konuları da bu konuda yardımcı oluyor,abone oldum birer birer..

yine de listelere bakalım.buradaki arkadaşlarda yardımcı olur ..

günaydın canım..ee s en dün gitcektin her halde ,öyle gördüydüm ben...
bugün git ihmal etme..

allah şifa versin canım önmli bişey yoktur merak etme ii olur inşllh...banada haber et gdince merak ederim kuzu

sağolun kızlar. dün giderim diyor muydum, hatırlayamadım; ama bugün gitmem gerekiyor artık. deli gibi akşam biraz iyi hissedince içli köfte yapmaya başladım. sonunu getiremedim. bayılmaya yüz tutmuşken yatağa attım kendimi. vucudumda baya bi mikrop var galiba :26:

günaydın şekerler! çok iğrenç bir akşam daha yaşadım ve yine işteyim. gidicem öğlene doğru doktora artık dua edin

eyvah eyvah... canım yaa cok üzüldüm, Allah şifa versin, ihmal etme hemen görün bakalım..
salgın malgın bişey olmasın inşallah...
bizi haberdar et..

benim bi listem vardı özelden size gönderebilirim kızlar.. ama tabii benimki biraz ayrıntı olabilir, bi de kendimde olan bazı tabaklar-çanaklar vs vardı onlar da var liste bana özel yani internetten derleyip toplayıp kendime göre çevirmiştim ama eminim işinize yarar... ben göndereyim size kızlar..

günaydın hatunlar
ayşenur tekrar geçmiş olsun canım benim, bence de vücudun mikrop kapmış olabilir hemen doktora git ki ilaç tedavin başlasın
elifcim ben bir liste yapmadan yaptım alışverişi ama liste olması tabi ki daha garanti .. burdan yardımcı olmaya çalışırız .. bölüm bölüm bir liste hazırlarsın ..

Günaydın şekerlerrrr Dün itibarı ile evli bir bayanım ama düğünden sonrası geçerli sanırım...

Çok güzel bir gün geçirdim hepiniz bu duyguyu yaşadığınız için beni çok iyi anlıyorsunuzdur.... Bugün şirkette azım kulaklarımda dolaşıyorum...
Düğünüme 24 gün kaldı umarım o da güzel geçer....

Bu arada pazar gün doğum günüm ama sevgili eşim dün bana sürpriz yaptı ve erken kutladık hem de kendi evimizde....

Sizler nasılsınız kızlar her şey yolundadır umarım...

günaydın canım..

Hayırlı uğurlu olsun bircan mutlu ve birbirinizin yanı başında olduğunuz bir ömür diliyorum.

hayırlı uğurlu olsun biryahcanya..
Allah bir ömür mutluluklar nasip etsin size...

kadercim,çilekcim günaydınlar....

Hayırlı olsun canım, Allah sonunuzu hayretsin.. inşallah en kötü gününüz böyle olsun :124::118:

Kızlar bu arada bugün Hicri yılbaşı... Bu ay da içinde aşure gününü bulunduran çok kıymetli bir ay..
Hatta bir Hadiste şöyle geçiyor:

Bir zat Peygamberimize geldi ve sordu:

“Ramazan’dan sonra ne zaman oruç tutmamı tavsiye edersiniz?”
Peygamberimiz Aleyhissalâtü Vesselam, “Muharrem ayında oruç tut. Çünkü o, Allah’ın ayıdır. Onda öyle bir gün vardır ki, Allah o günde bir kavmin tevbesini kabul etmiş ve o günde başka bir kavmi de affedebilir” buyurdu.

İnşallah hayırlara vesile olan, güzel bir sene bizimle olsun...

günaydın tatlım hayırlı olsun nikahın bizde düğünden baya bir önce yapmıştık nikahımızı, çok heyecanlıydı, 2 düğünüm olmuş gibi hatta nikah resimlerimizden de bir kaç paylaşsam mı :44:

Canım muhakkak doktora görün derim ben. Belli ki mikrobik bir şey.:2:

kızlar öğlen gidiyorum inşallah. sağolun canlarım.

bircancın hayırlı olsun inşallah. en güzel mutluluk bu, sevdiğine kavuşmak

evet kızlar hicri yılbaşı muharrem ayının ilk günü..

Rabbim hayırlı bir seneye başlangıç yapmamızı nasip eder inşallah...
herkesin gönlünden geçenlerin olması dileğiyle.. sağlık ve huzurla..

Eğer okumak isteyen de olursa buyrun efendim bu da duası
ben anneme,ablama bu şekilde götürmeyi düşünüyorum, Word'e yazmıştım yazıcıdan çıkarmak için,sizinle de paylaşmak istedim..

SENE BAŞI DUASI: Her kim Muharrem'in evvelinde
"Elhamdulillâhi Rabbi'l-âlemin.Vassalâtu vesselâmu alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihî ecmaîn. Allahumme ente'l-ebediyyu'l-kadîm, el-hayyu'l-kerîm, el-hannân, el-mennân.Hâzihî senetün cedîdetün. Es'eluke fihe'l-ısmete mineşşeytânirracîm, vel avne alâ hâzihinnefsi'l-emmâreti bissûi ve'l-iştiğâle bimâ yukarribunî ileyke, yâ ze'l-celâli ve'l-ikrâm, birahmetike yâ erhamerrâhimîn. Ve sallallâhu ve selleme alâ seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihî ve eh'li beytihî ecmaîn ." derse, şeytan: "Biz bu kişiden ümidi kesdik" der, ve ALLAH ona, kendisini sene boyunca koruyacak iki Melek görevlendirir. (Hadis'i Şerif, Kaynak: Alemle Safûrî, Nüzhetü'l-mecâlis, 1/156)

Her kim, Muharremin ilk on günü sabahları bu duayı 3 kere okursa, Allah c.c. hazretlerinin o kimseyi tâ gelecek senenin Muharrem ayına kadar bütün belalardan emin ve muhafaza buyuracağı rivayet olunmuştur.
Şeyh Şihâbuddin-i Sühreverdi k.s. dan nakledilmiştirki: "Her kim bu duayı Aşure günü 3 kere okursa, ölümden de emin kılınır. Elbette o sene ölümü takdir olunan kimseye bu duayı okumak nasip olmaz"

Meali: Bütün hamdler, alemlerin Rabbi olan Allah'a aittir. Salat ve selam Efendimiz Muhammed'in ve âl-i ashabının tamamının üzerine olsun!
Ey Allah! Sen Ebedisin, Kadim'sin ( başlangıcın ve sonun yoktur) Hayy'sın, Kerim'sin (hakiki hayat sahibi de, kerem sahibi de ancak Sensin) Hannan'sın, Mennan'sın (son derece acıyan ve çokça lütuflarda bulunan Rabbimizsin)
İşte bu yeni senedir! Ben bu sene Senden dilerim ki beni kovulmuş şeytandan ve onun dostlarından koruyasın, kötülüğü çokça emreden bu nefse karşı bana yardım edesin ve beni Sana yaklaştıran amellerle meşgul edesin.
Ey kerem sahibi! Ey celal ve ikram sahibi! Ey acıyanların en merhametlisi! Rahmetinle kabul eyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…