günaydın şekerler! çok iğrenç bir akşam daha yaşadım ve yine işteyim. Gidicem öğlene doğru doktora artıkDua edin
KIZLAR BEN ARTIK KEMER SIKMA POLİTİKASINA KARAR VERDİM PARA ARTIRIP ÇEYİZİME BAŞLAMAK İSTİYORUM ARTIK SENE BİTİYO EYLÜLE ÇOKDA ZAMAN KALMADI..bU YÜZDEN BİR LİSTE YAPMAK İSTİYORUM YARDIM İSTİYORUM SİZLERDEN..ASLINDA HAZIR LİSTELER VAR BU KONUDA AMA O KADAR TEFERRUATLI Kİ BEN GEREKSİZ EVDE KALABALIK OLACAK ŞEYLER ALMAK İSTEMİYORUM ..BAŞLIK BAŞLIK YAPACAĞIM YATAK ODASI MUTFAK BANYO FALAN DİYE..bANA YRDIM EDERMİSİNİZ ACABA???
günaydın canım..ee s en dün gitcektin her halde ,öyle gördüydüm ben...
bugün git ihmal etme..
allah şifa versin canım önmli bişey yoktur merak etme ii olur inşllh...banada haber et gdince merak ederim kuzu
günaydın şekerler! çok iğrenç bir akşam daha yaşadım ve yine işteyim. gidicem öğlene doğru doktora artıkdua edin
bunu ben de dün akşam düşündüm biliyor musun..
biliyorsun biz de eylül gibi düşünüyoruz..çok fazla eşya alma taraftarı değiliz ama
bir ucundan başlamak lazım..gerçi ben çok az başladım.sana dediğim yere baktın mı bu arada canım? nevresim için.
diğer arkadaşların çalışması oldu mu bilmiyorum ama souvenır ın böyle bir çalışması vardı bildiğim canım.
konularına bakabilirsin..çeyiz konuları da bu konuda yardımcı oluyor,abone oldum birer birer..
yine de listelere bakalım.buradaki arkadaşlarda yardımcı olur ..
günaydın hatunlar
ayşenur tekrar geçmiş olsun canım benim, bence de vücudun mikrop kapmış olabilir hemen doktora git ki ilaç tedavin başlasın
elifcim ben bir liste yapmadan yaptım alışverişi ama liste olması tabi ki daha garanti .. burdan yardımcı olmaya çalışırız .. bölüm bölüm bir liste hazırlarsın ..
Günaydın şekerlerrrrDün itibarı ile evli bir bayanım ama düğünden sonrası geçerli sanırım...
Çok güzel bir gün geçirdim hepiniz bu duyguyu yaşadığınız için beni çok iyi anlıyorsunuzdur.... Bugün şirkette azım kulaklarımda dolaşıyorum...
Düğünüme 24 gün kaldı umarım o da güzel geçer....
Bu arada pazar gün doğum günüm ama sevgili eşim dün bana sürpriz yaptı ve erken kutladık hem de kendi evimizde....
Sizler nasılsınız kızlar her şey yolundadır umarım...
Günaydın şekerlerrrrDün itibarı ile evli bir bayanım ama düğünden sonrası geçerli sanırım...
Çok güzel bir gün geçirdim hepiniz bu duyguyu yaşadığınız için beni çok iyi anlıyorsunuzdur.... Bugün şirkette azım kulaklarımda dolaşıyorum...
Bu arada pazar gün doğum günüm ama sevgili eşim dün bana sürpriz yaptı ve erken kutladık hem de kendi evimizde....
günaydın şekerler! çok iğrenç bir akşam daha yaşadım ve yine işteyim. gidicem öğlene doğru doktora artıkdua edin
Canım muhakkak doktora görün derim ben. Belli ki mikrobik bir şey.:2:
günaydın hatunlar
ayşenur tekrar geçmiş olsun canım benim, bence de vücudun mikrop kapmış olabilir hemen doktora git ki ilaç tedavin başlasın
elifcim ben bir liste yapmadan yaptım alışverişi ama liste olması tabi ki daha garanti .. burdan yardımcı olmaya çalışırız .. bölüm bölüm bir liste hazırlarsın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?