2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

günaydın kızlar çok yoğun günler geçiriyorum işyerinde,, arada okuyorum yazdıklarınızı ama cevap vermeye fırsatım olmuyor, evde de işler yoğun moral bozukluğum devam ediyor yani, çok kilo aldım ve bu moralimi aşırı bozuyor, sabah dikkat ediyorum yediklerime ama akşamına dayanamıyorum, her gün yaşadığım bu başarısızlık beni daha da üzüyor ve kendime güvenimi kaybettiriyor... benden haberler bunlar

ayşenurcum geçmiş olsun, midendi sanırım rahatsız olan stres sıkıntıdandır büyük ihtimalle ben ne zman kafaya bir şey taksam hemen mideme vurur rabbim şifalar versin

eylülcüm ve eliffcimm ben de de liste var çeyiz listesi özelden yollayabilirim size, çok ıvır zıvır yok, belli başlı şeyler... ben hep o listeye göre yapmıştım alışverişi mi kk'dan bulmuştum o listeyide

ay koalacım hasta halimle güldürdün beni ya şu ifadeleri kullanma tarzın beni koparıyor. şuna bayıldım : :124:

canım yaa kaç gündür aklımda soramadım..adetin gecikti mi senin de(

biliyorsun moral bizim için çok önemli..kan şekerini dengede tutman lazım..ben regl olmayı bekliyorum, h.sonuna denk gelmezse
çok sevinicem.kan testi için..orada insülin direncim var mı ona da baktırıcam..ayrıntılı bir hormon tahlili gibi düşün..buna
daha önce baktırdın mı bilmiyorum ama pko hastalarının en kötü tarafı yemediğin halde kilo almak,ya da istediğin zaman kilo
verememek..o yüzdne yılmak yokkk

ay koalacım hasta halimle güldürdün beni ya şu ifadeleri kullanma tarzın beni koparıyor. şuna bayıldım : :124:

canııııım canım beniiimm.. kuzucuum gül sen yaaa yeter ki, ben özenle seçerim ifadeleri seni güldürüyosa madem :116: Rabbim inş bu güzel günün hatrına şifa versin sana... :94:

kızlar çok teşekkür ederim sizlere..
malum 10 dk engelinden dolayı yazamıyorum size ama bu jestiniz için sevgilerimi öpcüklerimi size sunuyorumm

canım sabah istediğini yesen de akşam dikkat etsen? akşam şöyle dersin kendine "bu sabah canımın istediği gibi yedim şimdi dikkat etme zamanı şundan şundan az yiyeyim" .. kiloyu bu kadar sıkıntı yapma tatlım kendine .. benim 5 kilo fazlam var .. verebilirsem ne ala veremezsem de en azından almayayım diyorum ..

ev işlerinde iş biriktirmemeye çalış kuzucum .. hem tek sen değilsin zorlanan inan bana .. bende dün akşam 10 buçuğa kadar mutfaktaydım .. bu akşam teyzemler gelecek diye kurabiye yaptım, eşimde çok seviyor o kurabiyeyi o yüzden 2 tepsi yaptım .. birde sultan lokumu yaptım tekrar .. en sonunda eşim kucaklayıp oturma odasına götürdü .. hatta denizli şivesiyle "yeter gari be" diyerek bıraksa daha mutfağı toplamam gerekiyordu, şuan dağınık bir mutfak beni bekliyor mesela

olay ne aslında ilkaycığımında dediği gibi anı yaşamak...yani o bulaşıklar orda kalınca ne olcak...varsın bir gün de kalsın..dert etmeye değmiyor kızlar
şu ev işlerini gerçekten..çalışan bir kadın olarak vaktinizin çoğu iş yerine geçiyor..kendinizi eve gelince hapsolmuş gibi
hissetmeden iş yapın , bundan da zevk çıkarın..aksi taktirde stres olarak geri döner ki gdogancım bizim için hiç iyi değil..:26:

gdogan, ilkaya katılıyorum canım ben de.. takma kilonu bu kadar kafana.. akşamları birazcık iradeyle çözülmeyecek bişey değil..
hem ayrıca eşin yerken dayanamıyorsan sen önüne 2-3 tane atıyorum fındık al koy, diğer hepsini onun önüne koy.. yavaş yavaş ye.. böylece hem nefsin körelir hem de eşinle de yemiş olursun hem de o kdar zararı olmaz..

ilkaycım, eşin de çok iyi yapmış.. bizimkiler de öyle konuşur,uşaklı babam
kurabiye nası bişey canımmm, bize anlatmak istemez misin :125::125:

Canlarım desteğiniz için sağolun... Kafamdan bir müddet bunların sıkıntısını atsam rahatlayacağım ama, şu sıralar kafamdan atamıyorum işte o yüzden sorun, bir müddet düşünmemeye çalışacağım ...Ama mutlaka size de olmuştur bu, bazen uzun bir süre hiç birşey yapmak istemezsiniz, her şeyiniz birbirine karışır öyle bir zamandayım sanırım, sonbahar çarptı beni

"bekar hayatımı yaşıyorum ben anlamadım" dedi, "keşke amerikan mutfaklı bir evimiz olsaydı böyle seni göremiyorum" dedi
daha önce burada paylaşmıştım ama sen burdamıydın canım hatırlamıyorum :26: ıslak kurabiye adı .. kk'da buldum bir kere yaptım eşim bayıldı .. sürekli istiyor baya pratikleştim bu kurabiyede daha önceden resimde koymuştum hatırlıyorum

bizim çaycı bana artık çay getirmiyor kızlar ya, hep yeşil çay getiriyor koskoca tepside sadece bi tane yeşil çay o da bana

Canım kiloyu ne kadar düşündükçe o kadar acıkıyor sanki insan psikolojik olarak..bir süre nasıl zayıflarım topiklerine de bakma eğer takip ediyorsan o düşünceyi aklından çıkar bir de bu yöntemi dene belki de kafanı sürekli bu düşünce kurcaladığı için akşama doğru acıkıyorsundur ve başarısız hissediyorsundur:26:..

evet kalan orda kalıyor bazen ama olsun .. o anda eşimden önemlisi yok benim için
şu işimde kaldı bu işimde kaldı diye düşününce stres oluyor, eve gidince hallederim deyip kapatıyorum bu konuyu kafamda gdogan sende böyle söyle kendine tatlım, üzme kendini

wow wow wow bu kurabiyeden bende yaptım.aynı anda 3 tane birden yiyebiliyorum maaşallah..çok iştah kabartıcı. ellerine sağlık ,ilkaycım

bizim çaycı bana artık çay getirmiyor kızlar ya, hep yeşil çay getiriyor koskoca tepside sadece bi tane yeşil çay o da bana

adın çıkacak bankada "yeşil çaycı ayşenur" günde kaç kere içiyorsun, f2-3 bardaktan fazlası zararlıymış aman ha

ay canım, Allah muhabbetinizi arttırsın, hepimizin arttırsın :90:
ama ben bu kurabiyeyi çok gördüm ve bi nasib olmadı yapmak.. acayip güzel görünüyo canım ellerine sağlık...
benimki de bayılır böyle şeylere dur sen ben de yapiim

o da iyiymiş işte, alışmışlar senin yeşil çaya..afiyet olsun

çok güzel görünüyor İlkaycım. ben de dün akşam zar zor içli köfte yaptım; sonunu getiremedim, ama yaptığım kadarının resmini çekmeden kendimi yatağa atmadım

pişiremedim ama kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…