2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar bana müsade sizin işiniz rast, sohbetiniz güzel gitsin..

gdogancım, en son yazdığına cevap yazacağım uygun bir zamanda...

bak benim durum vahim.. arada bir uğramak dileğiyle

size kenan abiden gelsin...

[video=youtube;eS30dvqxY7I]https://www.youtube.com/watch?v=eS30dvqxY7I[/video]

Maşallah kızlar ya ne hamaratsınız siz...:)) kurabiyeler içli köfteler.. bende dün akşam elmalı çikilop yaptım:)) elosanın mutfağında görmüştüm,, nden kilo veremediğimi anlıyorsunuzdur değil mi:))

kızlar çok teşekkür ederim sizlere..
malum 10 dk engelinden dolayı yazamıyorum size ama bu jestiniz için sevgilerimi öpcüklerimi size sunuyorumm

Ben fransız kaldım :44:

İlkay çok güzel görünüyor

Ablam da bundan yapardı eskiden

Ama tam tarifini bilmiyorum

wow wow wow bu kurabiyeden bende yaptım.aynı anda 3 tane birden yiyebiliyorum maaşallah..çok iştah kabartıcı. ellerine sağlık ,ilkaycım

biz çok seviyoruz, özellikle de eşim.. gece uyanıp 2-3 tane götürüyor ben akşamları pek yememeye çalışıyorum ama bende seviyorum

yap koalacım harika bir tat, sende bir kere yapınca kurtulamazsın eşinin isteğinden her hafta yaparsın ben gibi

pişmedikleri halde gayet dışarda yediklerime benziyor tatlım, ellerine sağlık

kızlar bana müsade sizin işiniz rast, sohbetiniz güzel gitsin..
arada bir uğramak dileğiyle

size kenan abiden gelsin...

[video=youtube;eS30dvqxY7I]https://www.youtube.com/watch?v=eS30dvqxY7I[/video]

şuanda dinleyemesem de bu şarkıyı pek severim

Ayşenur eline sağlık

Benim annem de bilmez kayınvalidem de

Ama kayınpederim çok güzel içli köfte yapar ben henüz hiç denemedim , 2 taneden fazla yiyemiyorum ağır geliyor ama zahmetli birşey demek ki ikimizin annesi de bilmiyor kayınpederimde lokantada çalışıyor, orada öğrenmiş

içli küftede ben de usta olcammm

ee adanalıh Allahın adamıyıh diyeceğizzz,adana gelini olmak kolay mı..

İlkay çok güzel görünüyor

Ablam da bundan yapardı eskiden

Ama tam tarifini bilmiyorum

burdaki kurabiler başlığından aldım tatlım, aynı o tarifteki gibi yapıyorum bir şey ekleyip çıkarmama gerek kalmadı.. hatta orda konuyu açan kişi 14 dakikada pişiriyorum demiş gerçekten de öyle 15. dakika altı hafif yanmaya başlıyor

canım bir çeyiz listesi önerisi istedi elif, bende bendee diye atladım..

kızlar da sağolsunlar listelerini gönderdiler...

Hımm teşekkür edeirm beni aydınlattığın için

Zaten benim listem yoktu ne bulsam onu alıyordum

içli küftede ben de usta olcammm

ee adanalıh Allahın adamıyıh diyeceğizzz,adana gelini olmak kolay mı..

Yaa maşallah hamaratsın demek

Pis yediliyi izliyor musun ? Oraya yahşi cazibedeki simge katıldı, nevriye hoca karakteriyle.. Adanalıyık Allahın gadınıyık diyo o geldi aklıma

Ama ordan bulması zor, bir sürü kurabiye var

Hele ki adını bile bilmiyorken

Neyse googledan bulurum belki..

ben televizyonda bi teyzeden izlemiştim nasıl oyulması gerektiğini. o teyze bi el hareketleri yapıyordu incelsin diye, ben de yaptım, oldu burdan o teyzeye teşekkürler yoksa içini ve hamurunu hazırlamak cok kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…