- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
çok güzel görünüyor İlkaycım. ben de dün akşam zar zor içli köfte yaptım; sonunu getiremedim, ama yaptığım kadarının resmini çekmeden kendimi yatağa atmadım
Eki Görüntüle 553354
pişiremedim ama kızlar
kızlar çok teşekkür ederim sizlere..
malum 10 dk engelinden dolayı yazamıyorum size ama bu jestiniz için sevgilerimi öpcüklerimi size sunuyorumm
"bekar hayatımı yaşıyorum ben anlamadım" dedi, "keşke amerikan mutfaklı bir evimiz olsaydı böyle seni göremiyorum" dedi
daha önce burada paylaşmıştım ama sen burdamıydın canım hatırlamıyorum :26: ıslak kurabiye adı .. kk'da buldum bir kere yaptım eşim bayıldı .. sürekli istiyor baya pratikleştim bu kurabiyededaha önceden resimde koymuştum hatırlıyorum Eki Görüntüle 553352
wow wow wow bu kurabiyeden bende yaptım.aynı anda 3 tane birden yiyebiliyorum maaşallah..çok iştah kabartıcı. ellerine sağlık ,ilkaycım
ay canım, Allah muhabbetinizi arttırsın, hepimizin arttırsın :90:
ama ben bu kurabiyeyi çok gördüm ve bi nasib olmadı yapmak.. acayip güzel görünüyo canım ellerine sağlık...
benimki de bayılır böyle şeylere dur sen ben de yapiim
çok güzel görünüyor İlkaycım. ben de dün akşam zar zor içli köfte yaptım; sonunu getiremedim, ama yaptığım kadarının resmini çekmeden kendimi yatağa atmadım
Eki Görüntüle 553354
pişiremedim ama kızlar
kızlar bana müsade sizin işiniz rast, sohbetiniz güzel gitsin..
arada bir uğramak dileğiyle
size kenan abiden gelsin...
[video=youtube;eS30dvqxY7I]https://www.youtube.com/watch?v=eS30dvqxY7I[/video]
kocan mı yaptı bunumaşallaahhh!!! çok şanslısın bebeyyiimm
Ben fransız kaldım :44:
İlkay çok güzel görünüyor
Ablam da bundan yapardı eskiden
Ama tam tarifini bilmiyorum
Ellerine sağlık canım ben de denemek istiyorum çok zorlayıcı mı??
Ayşenur eline sağlık
Benim annem de bilmez kayınvalidem de
Ama kayınpederim çok güzel içli köfte yaparben henüz hiç denemedim , 2 taneden fazla yiyemiyorum ağır geliyor ama zahmetli birşey demek ki ikimizin annesi de bilmiyor kayınpederimde lokantada çalışıyor, orada öğrenmiş
İlkay çok güzel görünüyor
Ablam da bundan yapardı eskiden
Ama tam tarifini bilmiyorum
canım bir çeyiz listesi önerisi istedi elif, bende bendee diye atladım..
kızlar da sağolsunlar listelerini gönderdiler...
içli küftede ben de usta olcammm
ee adanalıh Allahın adamıyıh diyeceğizzz,adana gelini olmak kolay mı..
burdaki kurabiler başlığından aldım tatlım, aynı o tarifteki gibi yapıyorum bir şey ekleyip çıkarmama gerek kalmadı.. hatta orda konuyu açan kişi 14 dakikada pişiriyorum demiş gerçekten de öyle 15. dakika altı hafif yanmaya başlıyor
Mutfak konusunda benden daha leziz yemekler yapıyo diyebilirim maaşallah gerçekten
Mutfak konusunda benden daha leziz yemekler yapıyo diyebilirim maaşallah gerçekten
Ama ordan bulması zor, bir sürü kurabiye var
Hele ki adını bile bilmiyorken
Neyse googledan bulurum belki..
Ayşenur eline sağlık
Benim annem de bilmez kayınvalidem de
Ama kayınpederim çok güzel içli köfte yaparben henüz hiç denemedim , 2 taneden fazla yiyemiyorum ağır geliyor ama zahmetli birşey demek ki ikimizin annesi de bilmiyor kayınpederimde lokantada çalışıyor, orada öğrenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?