kızlar merhabaaa bende yeni gelinimmm :)
Ayrı ayrı yarımşar bardağa yakın olacak
evet kavruluyor biraz , sonra sıcak su ekleniyor..
teşekkürler tatlım
Kızlar geçen tatar dan bahsetmiştim ya onu da eşimden öğrendim
Kolay zaten ama hiç duymamıştım
Onu denediniz mi
Hoşgeldin aramıza ticker düzelt istersen 3 yıl görünüyor.kızlar merhabaaa bende yeni gelinimmm :)
bu harika birşey bence tatlım, benim eşim kıyafetini bile kaldırmıyor ben rica etmediğim sürece
Ben hiç böyle bir çorbanın varlığını bile bilmiyordum, vitaminli ve yoğun
daha fırsat olmadı ama birgün denemek istiyorum
İyi bari sen rica ediyormuşsun ben anında bir bağırış kopartıyorum sonra muhabbet kuşlarım bi gaza geliyo cik cik cik evde koro halinde kocişi koyduğuna pişman ediyoruzz :))))
benimki bağırsam elini bile kaldırmaz, ona birşeyi yaptırmamın belli yolları var, yap demeyle yapmıyor
Kızlar geçen tatar dan bahsetmiştim ya onu da eşimden öğrendim
Kolay zaten ama hiç duymamıştım
Onu denediniz mi
Eki Görüntüle 553380
Ben çok seviyorum
Ben öyleyim
Eşim tuzu uzatsana der
Ben uzatmam
Anlar ve uzatır mısın der
Uzatırım
canım ben böyle şeylere bayılrım, bu da patates kızartması - makarna ve yoğurt karışımıydı değil mi.
ama benim cins sevgili kocişim mantı bile sevmiyo, neymiş yoğurtla olunca böyle karışık oluyomuş!
bunu ilk duyduğumdaböyle bakakaldım.. sen yoğurtlu makarna da sevmezsin o zaman dedim, ı ııh dedi ben nası yapiim şimdi bunu harika da görünüyo
ben zaten ricayla konuşurum da eşimde biraz o eksik olduğu için onu toparlamaya çalışıyoruz şimdi .. getirirmisin deyinceye kadar bende kıpırdamam yerimden
ben zaten ricayla konuşurum da eşimde biraz o eksik olduğu için onu toparlamaya çalışıyoruz şimdi .. getirirmisin deyinceye kadar bende kıpırdamam yerimden
yaa gecende bi yere gittik, adam karısına( ki bunlar genç) sallıyorum adı leyla, leylaaa çayy diye bağırdı şok oldumsenin eşin böyle değildir bence ben eşimden hep kibarlık gördüğüm için böyle insanlara inanamıyorum. eşi de tamam geldim dedi gitti o çayı doldurdu. ben olsam nasıl yani derdim karşısına geçip de. eşinin böyle biri olduğunu hiç sanmıyorum. ne erkekler var dimi
Buradaki Leyla eş değil garson sanki
yaa gecende bi yere gittik, adam karısına( ki bunlar genç) sallıyorum adı leyla, leylaaa çayy diye bağırdı şok oldumsenin eşin böyle değildir bence ben eşimden hep kibarlık gördüğüm için böyle insanlara inanamıyorum. eşi de tamam geldim dedi gitti o çayı doldurdu. ben olsam nasıl yani derdim karşısına geçip de. eşinin böyle biri olduğunu hiç sanmıyorum. ne erkekler var dimi
selam hanımlar. muhabbetin ortasından dalmak gibi olucak ama evinde evcil hayvan besleyeniniz var mı ?
ya şunu dese pek alınmam açıkcası: aşkım bi su getirsene canım ya! bu da rica manasında bence. hani illa misin mısın musun falan demek zorunda da değil. ama ayşee suuuu dese o suyu getirir kafasından aşağı dökerim
ya şunu dese pek alınmam açıkcası: aşkım bi su getirsene canım ya! bu da rica manasında bence. hani illa misin mısın musun falan demek zorunda da değil. ama ayşee suuuu dese o suyu getirir kafasından aşağı dökerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?