evet senin dediğin gibi de olabilir .. o zamanda bozulmuyorum .. eşim genelde şöyle yapar: tv izliyoruzdur "aşkım, bi kola içelim mi" "aşkım sen susadın mı"emir yok, rica da yok
ay hahah o da iyiymiş ya bence
Olsun kendine göre yap
Onun yemesi şart mı ? O başka çeşitten yer sevmiyorsa..
Ya da hiç mi tek kalmıyorsun.. O zaman yap ye keyfine bak.
Evet , en altta küp küp doğranmış kızartılmış patates, sonra haşlanmış makarna, sonra hafif sulandırılmış yoğurt ile yağda kavrulmuş salça
yaa gecende bi yere gittik, adam karısına( ki bunlar genç) sallıyorum adı leyla, leylaaa çayy diye bağırdı şok oldumsenin eşin böyle değildir bence ben eşimden hep kibarlık gördüğüm için böyle insanlara inanamıyorum. eşi de tamam geldim dedi gitti o çayı doldurdu. ben olsam nasıl yani derdim karşısına geçip de. eşinin böyle biri olduğunu hiç sanmıyorum. ne erkekler var dimi
Buradaki Leyla eş değil garson sanki
selam hanımlar. muhabbetin ortasından dalmak gibi olucak ama evinde evcil hayvan besleyeniniz var mı ?
bazen "ben içmeyeceğim sen içeceksen mutfaktan alabilirsin" diyorum "tüh yaa" diyorbeklediği cevap bu değildi
Aynen
Kahve içelim mi diyor
Yoo ben içmeyeceğim diyorum
E o zaman ben kendi kahvemi kendim alayım yani ? diyor
Yaniii diyorum
walla ona başka bana başka bişeyler hazırlama hızına erişemedim daha..
anca ona sadece patates kızartması, yanına ne bileyim bişeyler.. bana da bu olacak şekilde olabilir sanırım.. ben bi düşüneyim..
:26:
evet yaa o ne öyle, garson mu eşin mi.. ne kadar ayıp.. benimki de rica eder gibi yapsana canım,yapsan nası olur ki fln der.. söyleyiş tarzı önemli biraz daa.. bazen de ben soruyorum yemekte fln şunu istiyo musun diye, susuyo. istiyo musun diyorum, ya senden bişey istemek istemiorum zaten yoruluyosun diyo.. o öyle deyince bakıyorum o da yorgun kıyamıyorum kalkıp getiriveriyorum.. ama ben de o kadar mısın - misin demem yani... o mutfakta ben içerdeysem canııııııııımmmm ekmeği unutmuşum gelirken getirseneee diye bağırıveririm..
Aynen
Kahve içelim mi diyor
Yoo ben içmeyeceğim diyorum
E o zaman ben kendi kahvemi kendim alayım yani ? diyor
Yaniii diyorum
walla ona başka bana başka bişeyler hazırlama hızına erişemedim daha..
anca ona sadece patates kızartması, yanına ne bileyim bişeyler.. bana da bu olacak şekilde olabilir sanırım.. ben bi düşüneyim..
:26:
evet yaa o ne öyle, garson mu eşin mi.. ne kadar ayıp.. benimki de rica eder gibi yapsana canım,yapsan nası olur ki fln der.. söyleyiş tarzı önemli biraz daa.. bazen de ben soruyorum yemekte fln şunu istiyo musun diye, susuyo. istiyo musun diyorum, ya senden bişey istemek istemiorum zaten yoruluyosun diyo.. o öyle deyince bakıyorum o da yorgun kıyamıyorum kalkıp getiriveriyorum.. ama ben de o kadar mısın - misin demem yani... o mutfakta ben içerdeysem canııııııııımmmm ekmeği unutmuşum gelirken getirseneee diye bağırıveririm..
walla sen de eli maşalıymışsın
söyleyiş tarzı evet önemli canım. ay benimki dün bana nane-limon yapacak, gülmekten öldüm. yatıyorum ben yarı baygın. ama ben naneyi bulamıyorum ki aşkım dedi geldi çocuk gibi. kalktım ben de tutuna tutunatam da gözünün önünde nane yazıyor. ama ben göremedim onu aşkım gerçekten kekik gibiydi ama bu dedi. gülsem mi ağlasam mı sonra getirdi tatlışım yatağıma kocalarımızın değerini bilelim kızlarr, neler neler var
Selam Kızlar ben de 29 Nisan 2012 geliniyim :)
Aranızda bebek bekleyen var mı ?
Selam Kızlar ben de 29 Nisan 2012 geliniyim :)
Aranızda bebek bekleyen var mı ?
merhaba, Allah bağışlasınşuan burada olanlar arasında hamile olan yok canım
tontişler iznimi aldım ben. 10 dk daha durup gidicem. bi işim var da hallolsun. ıyy kan falan alcaklar şimdi yaa
tontişler iznimi aldım ben. 10 dk daha durup gidicem. bi işim var da hallolsun. ıyy kan falan alcaklar şimdi yaa
merhaba kızlar ben geldimm :):) bende daha henüz bebek beklemiyorum canım ama eşim çok istiyor yaa napçam bilmiyorum :)
merhaba, Allah bağışlasınşuan burada olanlar arasında hamile olan yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?