2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

walla ona başka bana başka bişeyler hazırlama hızına erişemedim daha..
anca ona sadece patates kızartması, yanına ne bileyim bişeyler.. bana da bu olacak şekilde olabilir sanırım.. ben bi düşüneyim..
:26:

Buradaki Leyla eş değil garson sanki

evet yaa o ne öyle, garson mu eşin mi.. ne kadar ayıp.. benimki de rica eder gibi yapsana canım,yapsan nası olur ki fln der.. söyleyiş tarzı önemli biraz daa.. bazen de ben soruyorum yemekte fln şunu istiyo musun diye, susuyo. istiyo musun diyorum, ya senden bişey istemek istemiorum zaten yoruluyosun diyo.. o öyle deyince bakıyorum o da yorgun kıyamıyorum kalkıp getiriveriyorum.. ama ben de o kadar mısın - misin demem yani... o mutfakta ben içerdeysem canııııııııımmmm ekmeği unutmuşum gelirken getirseneee diye bağırıveririm..

söyleyiş tarzı evet önemli canım. ay benimki dün bana nane-limon yapacak, gülmekten öldüm. yatıyorum ben yarı baygın. ama ben naneyi bulamıyorum ki aşkım dedi geldi çocuk gibi. kalktım ben de tutuna tutuna tam da gözünün önünde nane yazıyor. ama ben göremedim onu aşkım gerçekten kekik gibiydi ama bu dedi. gülsem mi ağlasam mı sonra getirdi tatlışım yatağıma kocalarımızın değerini bilelim kızlarr, neler neler var

Aynen

Kahve içelim mi diyor

Yoo ben içmeyeceğim diyorum

E o zaman ben kendi kahvemi kendim alayım yani ? diyor

Yaniii diyorum

bazen bizde de böyle oluyor(yorgunsam kendi alıp geliyor), bazende "içmeyeceğim ama san getireyim" diyorum .. teşekkürü eksik etmez o da

Düşün bakalım.. Haftaiçi zor olur belki ama hafta içi ikinize de birşeyler hazırlayabilir keyif yapabilirsiniz..

Ben mısın musun suz konuşmam, bana da konuşulmasını istemem.. Ama bizi ablam öyle yetiştirdi.. Birşey isterdik mısın demezsen vermezdi, mısını bi öğrendik pir öğrendik sonra eşim de huyumu bilir, inadımdan korkar ve mısın musun demeyi öğreniyo.. Zaten annesi de kızarmış

Selam Kızlar ben de 29 Nisan 2012 geliniyim :)
Aranızda bebek bekleyen var mı ?

evet bence de.. aman yaa Allah daha iyi etsin hepimizi.. öyle eşini garson, hizmetçi zannedenlerden uzak olsun..
şifa olsun nane-limon şekerim ben de grip olduğumda bi baktım koca bi tabak limon,mandalina soymuş getirmişti.. çok iyi oluyo,insanın gözlerine fer geliyyo bi kere Allah eksikliklerini gösttermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…