2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Cnm bence de iki taraf da istemeden ve hazır olmadan yapmayın bizimki biraz kazara oldu :)

canım sende istiyorsan, şirketle ilgili soru işaretlerini kaldırırsın ortadan? şirkette çalışan ve daha önce hamile kalan biri yok mu? patronun bu konuda her hangi bir söylemi oldu mu?

canım sende istiyorsan, şirketle ilgili soru işaretlerini kaldırırsın ortadan? şirkette çalışan ve daha önce hamile kalan biri yok mu? patronun bu konuda her hangi bir söylemi oldu mu?

ya aslında tam anlamda kımse birşey demedı ama ılk aylarında doktora gtmıştım genel evlılıkten sonra kontrole dıye birdee smır testı yaptırmştım ogün ve işim bitince gldım tekrar şirkete. o anda patronum kolumdan tuttu yok bişey de bana dedı güldü :) bnde yok tabi mudurum dedm :) ama bunu böyle kalltım kocama dedım dedığı laf şu ben senın şirkete bakarak çocuk yapmıcam heralde dedı canım ne zaman ısterse ozaman yaparım dedı. Şimdi oda haklı. Bu sefer bnle dalga geçiyo şimdii sor bakalım mudurune artık yapabilir miyim çocuk de dıo :):):)oofffyaaa :)

müdürün bayan mı benim ki erkek olunca birden gözümde öyle canlandı yok ya bayadır dedim
öyle bile olsa onane gerçekten de

müdür biraz laubali mi senin :26: eşin haklı müdürüne mi soracak ama senin hamilelik durumunda ne gibi hakların var sözleşmende onu bir değerlendirmen lazım

olsun lenacım yaa kaza maza anne olucaksınn işte :) buarada nerdensin nerde oturuyosun çalışıyonmuu :)

Çok sağol canım ama kendimi hala hazır hissetmiyorum biliyor musun çok ağlamıştım ilk zamanlar şimdi ağlamıyorum ama nebiliyim işte öyle birşeyy :))

Ben evlenip İstanbul'dan Bakü'ye yerleştim eşimin işi dolayısıyla.Şuan çalışmıyorum.Kpss ye hazırlanıyorum :)

siz nerde çalışıyorsunuz nerde oturuyorsunuz?

Allah yardımcın olsun canım, gurbete gitmişsin..
hazırlıksız olmak, beklenmedik anda gelmesi belki de biraz canını sıkmıştır ama "her gül zamanında açar" senin gülünün zamanı da bu zamanmış demek ki, öyle düşün... Allah sağlık,sıhhat versin ikinize de..

hımmm hayırlısı olsun canım hıç uzulme ağlama bnce olmayanlar napsınn bak allahım vermiş sana hemen .. Ben izmirde oturuyorum 5 aylık evliyim:) büyük bir şirkkete muhabese görevinde çalışıyorum evrkasal işler fatura falan

müdür biraz laubali mi senin :26: eşin haklı müdürüne mi soracak ama senin hamilelik durumunda ne gibi hakların var sözleşmende onu bir değerlendirmen lazım

yok canım öyle laubali biri değil zaten babam yaşında gayet efendı duzgun biri ama zaten kuçuk yaşta evlendım ben şirkette stajyerdım ve burda da kaldım o yuzden burdakılerle aıle gibiyız yanı hem kuçuk evlendğim için kızmıştı :) hmde şimdi sakın erkende çocuk yapayım deme dıyoo benı çok sevıyolar sağolsunlar :) o yuzden işi düşünüydur :)

@cileklipasta cnm çalışıyor musun. ben çalışıyorum ve bizde muhabbet kuşu istiyoruz ama nasıl bakarım yalnız kalır mı bize alışır mı diye kaygılanıyorum. dün sordum bi petshopta 1 aylık kuşa 50 tl dedi fiyatı bana fazla geldi. sen birde 2 kuşa bakıyorsun, nasıl bakımı falan?

ikinizin kararı önemli canım, ne patronların ne annelerin .. sen erken olduğunu düşünüyorsan eşine sebeplerini izah edersin o da biraz daha bekleyiverir ..

Çok sağol canımm Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…