- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
Lena aramıza hoşgeldin bebeğini de sağlıkla kucağına almak nasip olsun cnm.Selam Kızlar ben de 29 Nisan 2012 geliniyim :)
Aranızda bebek bekleyen var mı ?
Hadi ayşenur iyileş de gel geç bile kaldın aslında ihmal ettin.:2::2:tontişler iznimi aldım ben. 10 dk daha durup gidicem. bi işim var da hallolsun. ıyy kan falan alcaklar şimdi yaa
@cileklipasta cnm çalışıyor musun. ben çalışıyorum ve bizde muhabbet kuşu istiyoruz ama nasıl bakarım yalnız kalır mı bize alışır mı diye kaygılanıyorum. dün sordum bi petshopta 1 aylık kuşa 50 tl dedi fiyatı bana fazla geldi. sen birde 2 kuşa bakıyorsun, nasıl bakımı falan?
Kzlar ben pcdn çktm net kapandı telfn grdm hadı hayrlsı bkalm.hem fatra kesicem.hem sze bkıcm
Fatura kesmeyi özlediiimmmmkolay gelsin
@cileklipasta cevabın için teşekkürler. evcil hayvan bakımı bence de bebek bakımı gibi. daha önceki yıllarda japon ve beta cinsi balıklarım vardı ama şimdi sevebileceğim bir kuş istiyorum. başka petshoplardan da fiyat alırım aklıma yatarsa, bakalım.
Neden özledm cnım hayrdr?
Beta da var evimde köpürtüp duruyo bu günlerde eş istiyo
bana özelden çeyiz listesi atanlara çoookkk teşekkür edyrum kuzular onlardanşöyle bir taslak çıkartıyorum o yüzden pek yazamadım
Bi otelin muhasebe departmanındaydım işimden ayrıldım emlakçıdayım canım..
yazık alıver bir eşte gönlü hoş olsun
müdürüm erkek :)
yok canım öyle laubali biri değil zaten babam yaşında gayet efendı duzgun biri ama zaten kuçuk yaşta evlendım ben şirkette stajyerdım ve burda da kaldım o yuzden burdakılerle aıle gibiyız yanı hem kuçuk evlendğim için kızmıştı :) hmde şimdi sakın erkende çocuk yapayım deme dıyoo benı çok sevıyolar sağolsunlar :) o yuzden işi düşünüydur :)
Beta da var evimde köpürtüp duruyo bu günlerde eş istiyo
ne bileyim yine de ilginç geldi.. ben kv sürekli bi çocuk sevdiğimizde "Allah sana da nasib etsin oğlum" dedikçe şaşırırken, hadi mesela benim dayım dua ederken fln der "hayırlı evlad.. " fln diye.. ama ne bileyim her çocuk sevince de değişik, ortada kim var kim yok bakmadan.. o da bi nevi yabancı, bana dense şok olurdum
bizde de yeğenime aldığımız melek balıkları vardı, beta nasılmış güzelse alayım dedim ama nası tatlı bişey o yaaaa maşallah. diğer balıklarla beraber yaşayabilir mi acaba :26:
Bendeki mavisinden adı BETÜŞ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?