2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Selam Kızlar ben de 29 Nisan 2012 geliniyim :)
Aranızda bebek bekleyen var mı ?
Lena aramıza hoşgeldin bebeğini de sağlıkla kucağına almak nasip olsun cnm.
tontişler iznimi aldım ben. 10 dk daha durup gidicem. bi işim var da hallolsun. ıyy kan falan alcaklar şimdi yaa
Hadi ayşenur iyileş de gel geç bile kaldın aslında ihmal ettin.:2::2:

Çalışıyorum aslında bakımında çok bir zorluk yok hergün suyunu değiştireceksin yemini üfleyeceksin bitmişse ekleyeceksin..bi de her gün bebek gibi10 dk canım cicim dedin mi senin en iyi arkadaşın olur..çok sevimli oluyorlar. ben 1 yıl önce 25 tl ye almıştım izmirden..öneririm beslemeni.

Son düzenleme:
@cileklipasta cevabın için teşekkürler. evcil hayvan bakımı bence de bebek bakımı gibi. daha önceki yıllarda japon ve beta cinsi balıklarım vardı ama şimdi sevebileceğim bir kuş istiyorum. başka petshoplardan da fiyat alırım aklıma yatarsa, bakalım.

Beta da var evimde köpürtüp duruyo bu günlerde eş istiyo

bana özelden çeyiz listesi atanlara çoookkk teşekkür edyrum kuzular onlardanşöyle bir taslak çıkartıyorum o yüzden pek yazamadım

bende özeldeyken keserdim fatura şu tevkifatlı fatura kesimini hep yanlış yapardım fatura defterini açınca 3 4 tane iptal edilmiştir heyy gidi günler

bende özeldeyken keserdim fatura şu tevkifatlı fatura kesimini hep yanlış yapardım fatura defterini açınca 3 4 tane iptal edilmiştir heyy gidi günler

müdürüm erkek :)

ne bileyim yine de ilginç geldi.. ben kv sürekli bi çocuk sevdiğimizde "Allah sana da nasib etsin oğlum" dedikçe şaşırırken, hadi mesela benim dayım dua ederken fln der "hayırlı evlad.. " fln diye.. ama ne bileyim her çocuk sevince de değişik, ortada kim var kim yok bakmadan.. o da bi nevi yabancı, bana dense şok olurdum

Beta da var evimde köpürtüp duruyo bu günlerde eş istiyo

bizde de yeğenime aldığımız melek balıkları vardı, beta nasılmış güzelse alayım dedim ama nası tatlı bişey o yaaaa maşallah. diğer balıklarla beraber yaşayabilir mi acaba :26:

Yalnız yaşıyolar ne yazık ki eşlerini bile yiyen cinsten bir balık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…