2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kızlar eşlerinizle ne kadar süre flört ettikten sonra evlendiniz ve nasıl tanıştınız?
Biz eşimle çocukluktan arkadaşız 7 yaşından bu yana 10 ay önce de level atladık o bana hislerinin farklı olduğundan bahsetti evlenmeye karar verdik napiim çok koştu peşimden kıramadım..Şaka bir yana Kocam benim şansım onunla çok mutluyum iyi ki evlenmişim diyorum

biz 14 yaşında flört etmeye başladık 8 yıl flörtün ardından artık level atlayalım dedik ve nişan yaptık .. 2 yıl nişanlılıktan sonra da evlendik .. 10.yılımız bitti mayısta .. 11in içindeyiz

biz de 2008 yazında tanıştık..
ablamın eczanesi var, o da yandaki bi pastanede çalışıyodu yaz tatilinde, tanıdğının açtığı şubenin başındaydı yani eleman olarak değil de..
ben de üniversitedeydim o zaman.. tatil bitip okula giderken görüşmek istediğini yazmıştı bi kağıda.. ben hiç cvp yazmamıştım, olmaz fln gibisinden yazmıştım.. ama o dönem nası bitti nası tekrar döndüm onu görmek için bilmiyorum... 2009 şubatta söz vermiştik birbirimize... sonra benim okul bitti, o memuriyete girdi.. bi de babamların komşu kızı düşüncelerini yenmeye çalışma,sıkıntılar vs vs derken 30 Eylül de evlendik... çok şükür,çok zorluklardan geçtik.. kavuşmak güzel bi de arasıra nankörlük etmesek...

maşallah kızlaar ne kadar uzun soluklu bunlar... harikasınız

canım sizinki de çok güzel tanışma faslınız Allah ömrümüzün sonuna kadar onlarla olmayı nasip etsin

amiiin canım amiiinnn...
geçen bayram bi arkadaşına gitmiştik eşimin, nası tanıştınız diye sordular.. heyecanla anlattık böyle, onlar da aay film gibi diye dinlediler bi ara sesim titredi benim.. abi baya güldü hala sesi titriyo baksana diye..
Rabbim huzurumuzu hep daim etsin hepimizin... hep duamdır "kem gözden, kem sözden, kötü niyetli insanların şerrinden uzak eylesin Rabbim hepimizi.."

Son düzenleme:

çok duygusalsın bebeğim sen

evet sanki biraz var... eşim de öyledir ama, bi filmde dizide fln hemen gözleri dolar.. bakakalırım ben böyle
bazen ben onun yanında bazen o benim yanımda şaşırıyoruz böyle duygusallıklarımıza

siz ikinizde duygusalsınız o zaman ben ağlak bir tipim ama eşimin hiç ağladığını görmedim :26: bu da bir sıkıntı bence 10 yıldır bir insanın ağlamaması :44:

Geçenlerde bir dizi izliyoruz ama dizi sitcom ve komik yani. Dİzideki baba kızını evlendiriyor kız da çıtıpıtı bir gelin oldu fln anam bi baktım nikah sahsesinde kocişin yanaklarından damlalar süzülmeye başladı."Bizim kızımız olursa ben onu nasıl evlendiririm" dedi..Ben de nam-ı değer ""odun"" babam nası evlendirdiyse sen de öyle evlendircen dedim:26::26:

babayla problemlerimiz var anlaşılan :26:
kocaya bak sen, bizde ben ağlarım öyle sahnelerde, ayrılık sahnelerinde falan salı günü seksenlerde askere gidiyordu çocuk, bir türkü çıktı .. ağlamak üzereydim zor tuttum :26:eşim çıldırıyor resmen beni ağlarken görünce bırak be adam ağlayayım rahatlayayım demi

siz ikinizde duygusalsınız o zaman ben ağlak bir tipim ama eşimin hiç ağladığını görmedim :26: bu da bir sıkıntı bence 10 yıldır bir insanın ağlamaması :44:

biz ikimiz de duygusalız, ikimiz de inatçıyız, ikimiz de dediğim dediğiz... çoook aynı yönlerimiz.. dedim ya ikimiz de aslan burcuyuz.. etkilerini görüyorum zaman zaman

ama senin eşin de onu nası düşünmüş de ağlamış
ay walla pardon da bazen ben de yapıyorum odunluk.. geçen newyorkta beş minare var, adam sonunda ölüyo ya bu başladı yine gözlerini silmeye.. ben de duygulanırım aslında ya ama o anda gelmedi napiim yanii.. "amaan sende film işte, noldu ki" fln demeye başladım.. kendimce teselli ediyorum

YOO YOO YOO Ben babama taparımm Aşkım o benim..Demek istediğim orda babam bile beni verdiyse sen de verirsindi.

teşekkürler sağolun katılıcaktım evlilik topiği olduğu için yazmadım o yüzden dışarda kaldım......

eylül var bekar mesela, inşallah eylülde evlenecek
elif var, o nişanlı, resmiyette evli, oda eylülde evlenecek
sen tanıtırmısın kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…