- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
Kızlar eşlerinizle ne kadar süre flört ettikten sonra evlendiniz ve nasıl tanıştınız?
Biz eşimle çocukluktan arkadaşız 7 yaşından bu yana 10 ay önce de level atladık o bana hislerinin farklı olduğundan bahsetti evlenmeye karar verdik napiim çok koştu peşimden kıramadım..Şaka bir yana Kocam benim şansım onunla çok mutluyum iyi ki evlenmişim diyorum
Kızlar eşlerinizle ne kadar süre flört ettikten sonra evlendiniz ve nasıl tanıştınız?
Biz eşimle çocukluktan arkadaşız 7 yaşından bu yana 10 ay önce de level atladık o bana hislerinin farklı olduğundan bahsetti evlenmeye karar verdik napiim çok koştu peşimden kıramadım..Şaka bir yana Kocam benim şansım onunla çok mutluyum iyi ki evlenmişim diyorum
biz 14 yaşında flört etmeye başladık8 yıl flörtün ardından artık level atlayalım dedik ve nişan yaptık .. 2 yıl nişanlılıktan sonra da evlendik .. 10.yılımız bitti mayısta .. 11in içindeyiz
maşallah kızlaar ne kadar uzun soluklu bunlar... harikasınız
canım sizinki de çok güzel tanışma faslınızAllah ömrümüzün sonuna kadar onlarla olmayı nasip etsin
amiiin canım amiiinnn...
geçen bayram bi arkadaşına gitmiştik eşimin, nası tanıştınız diye sordular.. heyecanla anlattık böyle, onlar da aay film gibi diye dinledilerbi ara sesim titredi benim.. abi baya güldü hala sesi titriyo baksana diye..
Rabbim huzurumuzu hep daim etsin hepimizin... hep duamdır "kem gözden, kem sözden, kötü niyetli insanların şerrinden uzak eylesin Rabbim hepimizi.."
çok duygusalsın bebeğim sen
evet sanki biraz var... eşim de öyledir ama, bi filmde dizide fln hemen gözleri dolar.. bakakalırım ben böyle
bazen ben onun yanında bazen o benim yanımda şaşırıyoruz böyle duygusallıklarımıza
Geçenlerde bir dizi izliyoruz ama dizi sitcom ve komik yani. Dİzideki baba kızını evlendiriyor kız da çıtıpıtı bir gelin oldu fln anam bi baktım nikah sahsesinde kocişin yanaklarından damlalar süzülmeye başladı."Bizim kızımız olursa ben onu nasıl evlendiririm" dedi..Ben de nam-ı değer ""odun"" babam nası evlendirdiyse sen de öyle evlendircen dedim:26::26:
siz ikinizde duygusalsınız o zamanben ağlak bir tipim ama eşimin hiç ağladığını görmedim :26: bu da bir sıkıntı bence 10 yıldır bir insanın ağlamaması :44:
Geçenlerde bir dizi izliyoruz ama dizi sitcom ve komik yani. Dİzideki baba kızını evlendiriyor kız da çıtıpıtı bir gelin oldu fln anam bi baktım nikah sahsesinde kocişin yanaklarından damlalar süzülmeye başladı."Bizim kızımız olursa ben onu nasıl evlendiririm" dedi..Ben de nam-ı değer ""odun"" babam nası evlendirdiyse sen de öyle evlendircen dedim:26::26:
merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim........
babayla problemlerimiz var anlaşılan :26:
kocaya bak sen, bizde ben ağlarım öyle sahnelerde, ayrılık sahnelerinde falansalı günü seksenlerde askere gidiyordu çocuk, bir türkü çıktı .. ağlamak üzereydim zor tuttum :26:eşim çıldırıyor resmen beni ağlarken görünce bırak be adam ağlayayım rahatlayayım demi
öyle karşıdan bizi izlemek yok katıl tabi ki
Kendimden çok şikayetçiyim ben ilkay
YOO YOO YOO Ben babama taparımm Aşkım o benim..Demek istediğim orda babam bile beni verdiyse sen de verirsindi.
teşekkürler sağolun katılıcaktım evlilik topiği olduğu için yazmadım o yüzden dışarda kaldım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?