2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Geldim geldim :79:

Ne kaçırdım

1. kocalarımızla ne kadar flört ettikten sonra evlendik
2. nasıl tanıştık
3. kocan duygusal mı yani dizilerde falan bir duygusal sahne gördüğünde ağlak mı

Son düzenleyen: Moderatör:
Kader kaderr kaderrr diyince hep kendime kızıyorummm diye karşılayasım geldi senii

1. kocalarımızla ne kadar flört ettikten sonra evlendik
2. nasıl tanıştık
3. kocan duygusal mı yani dizilerde falan bir duygusal gördüğünde ağlak mı

İstediğimiz sorudan başlayabilir miyiz

Bizim flört biraz karışık yani aslında lisede aynı sınıftaydık ancak sonradan gemişlerdi bizim sınıfa, mülteci gibi bakıp selam bile vermemiştik onlara Ben o dönemler biraz daha uçuktum.. Erkekler bende tırsardı Feminist gibi birşey diyelim kısaca.. Ne okulda ne mezun olduktan sonra selam sabahımız olmadı.. Yıllar sonra face icat oldu Esas oğlan beni buldu, diğer sınıf arkadaşlarımız gibi.. Ortak buluşma vs. düzenlendi.. Beni liseden beri çok sevdiğini ama söyleme cesareti bulamadığını şimdi yaşlarımız da uygunken bi nebze daha yumuşak bakabileceğimi benimle evlilik bile düşündüğünü söyledi o zaman cesaret etmemekle iyi yapmışsın ama keşke şimdi de cesaret etmeseydin dedim kızdım herkes benim böyle şeylere ıcak bakmadığımı bilir bu ne cürret dedim küçük emrah gibi dolanıyordu eşim, sonra dedi ki o zamanlar daha yoğundu şimdi öyle değilim filan.. İyi dedim madem diğer arkadaşlar gibi en azından sohbet edebilirim senle ama yok umutlanacaksan selam bile vermem.. Yok dedi artık öyle değilim.. İşimiz gereği bilgisayar başındaydık ve mesajlaşıyorduk konu da ya din ya siyaset ya karakter öyle böyle baktım çok uyumluyuz kanki mi oluyoruz ne dedim.. Sonra birgün bir itirafname geldi..

Sana o eskidendi artık öyle hislerim yok seni rahatsız etmem söz filan dedim ya

Onlar koca bi yalan , benle konuş diye Çoook uzun bir metindi

Bende dedim kusura bakma duyguların gerçekten çok içten.. Ancak ben ne seninle ne bi başkası ile evlilik düşünmüyorum.. İyi bi insansın hatta ama seninle ilgili bir durum değil..

Gerek arkadaşlarım gerek çevreden resmen hayat küstüğünü öğrendim ( zaten başka problemleri de vardı )

Üzülüyordum ama iletişime geçersem umutlanır diye oralı olmadım, ama uyuyamıyordum bile

Sanki sevmiş miyim ne , saçmala kızım Kader sen sevemezsin diyodum kendime

Bu süre zarfında onu tanıyıp sevdiğimi, belli problemleri çözmesinde yardımcı olacağımı, benim yüzümden daha fazla acı çekmemesi gerektiğini düşündüm..

Barıştık

Çok sevindi.. Okulu dondurup askere gitti , uzun dönem hemde Hakkari , sınavlara dışardan girdi , geldi işe girdi.. Heşey yolundaydı en kötü günleri kırmızı alarm, haber alamama, sağ olduğunu bile bilmeme gibi dönemleri de atlatmıştık çok şükür.. İşe girdi 9 ay sonra beni istemeye geldiler

Hala daha hem arkadaşlarım hem çevre hemde ben şoktayım nasıl evlendim diye

asi kader sizinde güzelmiş tatlım, zorluklar bitmiş güzel günler var yaşanan artık

3.soruya cevap veriyorum ;

Eşim duygusal ben odunumdur rolleri değişmişiz diyorum çoğu zaman

O kadın ben erkek gibiyim

hazır hamurişi sever Kader de burdayken bi sorum olacak aşk hikayelerinden poğaçalara dalıyorum
şimdi kızlar evde zeytin ezmesi var, hakiki yani ama aşırı tuzlu öyle kahvaltılarda filan yenmiyo..
bir de zamanın birinde ben bir pastanede zeytinli poğaça istediğimizde önümüze gelen siyah bir poğaça yemiş ve bayılmıştım
bunları birleştiriyorum kafamda, sade poğaça tarifine hamuruna zeytin ezmesi eklesem,yani ben de siyah zeytinli poğaçalardan yapsam nası olur sizcee ?? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…