2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Bence hamuruna katma, içine koy

Peynir ya da patatesi koyduğumuz gibi

tamam sağolun ne bilim biri yazmayınca dışlanmış gibi hissediyorum yazmıyorum o zaman kötü bir huyum var........

yorum yapmak istediğin yada kendinden birşeyler anlatmak istediğinde yazarsın canım alıngan olmaya ne gerek var bakiim

valla harika olur al sana zeytinli açma olur. İstersen de tuzsuz peynir ya da lorla karıştırıp ta harç yapabilirsin o tuzluluğu gider böylelikle

evet gerçekten de öyleler..hamaratlar da düşünceliler de hihihihi nazar değdircez kadeeerrrr kaşınıyoruz biz bugün

Yoo benim ki aşırı titiz

Kızıyorum bazen kaynana gibisin diye

Gerçekten öyle, yorgun argın eve geliyoruz.. Şu koltuğun şurası leke mi olmuş ne diyo.. Leke gördüysen sil diyorum ben bi nefes almadan koltuk lekesiyle uğraşamam bıkkınlık geliyo bazen

Kaynanam demişti zaten , ben kaynanalık yapmam ama oğlum yapar diye.. Annen haklıymış diyorum

Bence hamuruna katma, içine koy
Peynir ya da patatesi koyduğumuz gibi

valla harika olur al sana zeytinli açma olur. İstersen de tuzsuz peynir ya da lorla karıştırıp ta harç yapabilirsin o tuzluluğu gider böylelikle

içine koyarsam zeytini az mı olur diye düşündüm, hamura katıp yuvarlayıvermek çok kolayıma gitti bi de düşününce.. belki peynirle karıştırıp normal iç yaparım dediğin gibi..

Tee oralardan belli yani odunluğum sağol

yok yaa est. o anlamda demedim, yani sen duygusal değil de daha çok akılcı konuşuyorsun gibi geldi bana..

kesinlikle katılıyorum canım

Misafirliğe bile gitsen evinde rahat olamadığın tipler vardır ya

Aman bişey dökülmesin diye dolanan

Hani şu Umutsuz kadınlardaki Nermin gibi

Aynı ondan benim eşim, ablamda öyleydi çok gülerdim ( yeğenlerime kabuklu bişey yedirmez, onlarda çerez filan alır bize yani oz aman bekardım anneme gelir orda yerlerdi ) temizlik hastası diye başıma geldi

Annesi bize geliyor peçetesini düşürdü kadın, zaten hemen almaya eğildi.. Düşürmeyin birşeyler dökmeyin diyo döksünler ne olacak dedim bilerek mi yapıyor insanlar.. Kayınvalidem dedi bu hep böyle, evde bile böyleydi.. Ayıp ama dedim..

Bana ne dökmesinler bizim eşyalarımız hep beyaz , çıkarması zor olur diyodu hala

Son düzenleme:

hahahahaa bu yönüyle solladı benimkiniiii eneeee

çok değişik bir erkek tipi kader bulmuşsunuz birbirinizi siz ya biz ikimizde rahatız böyle konularda

hahahahaa bu yönüyle solladı benimkiniiii eneeee

Öyle böyle değil

Ablamla bi muhabbetleri var duyan şok olur

Ablam diyo ki ben evde sevmem.. Eşim bende diyo..

Ama karınca seversin dimi diyo.. Sevmem ama bir iki tane şart diyo..

Neden diyoruz.. Çünkü karıncalar onların bile görmediği minnacık kırıntıları bulurmuş.. bizim evde henüz karınca görmedim ama eşime döndüm sen istersen bahçeden bir iki tane al eve getir, hasta mısınız nesiniz dedim dedim

çok değişik bir erkek tipi kader bulmuşsunuz birbirinizi siz ya biz ikimizde rahatız böyle konularda

Benim eşim rahat değil

Beni de rahat bırakmaz , dürter durur laflarıyla yerleri mi süpürsek, mutfak dolaplarını mı silsek , aslında ütü de var..

Diyorum bi pazarımız var iki keyif yapalım şurda ama bırakmıyosun ki

Kızlar ankaradan çok sevdiğim bir ablam ev hediyesi göndermiş kargoyla paylaşıyorum sizlerle

içine fotoğraflarımızı koyucam..

Son düzenleme:

oooww rahatsızsa kendisi süpürsün silsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…