hazır hamurişi sever Kader de burdayken bi sorum olacak aşk hikayelerinden poğaçalara dalıyorum
şimdi kızlar evde zeytin ezmesi var, hakiki yani ama aşırı tuzlu öyle kahvaltılarda filan yenmiyo..
bir de zamanın birinde ben bir pastanede zeytinli poğaça istediğimizde önümüze gelen siyah bir poğaça yemiş ve bayılmıştım
bunları birleştiriyorum kafamda, sade poğaça tarifine hamuruna zeytin ezmesi eklesem,yani ben de siyah zeytinli poğaçalardan yapsam nası olur sizcee ?? :26:
tamam sağolun ne bilim biri yazmayınca dışlanmış gibi hissediyorum yazmıyorum o zaman kötü bir huyum var........
hazır hamurişi sever Kader de burdayken bi sorum olacak aşk hikayelerinden poğaçalara dalıyorum
şimdi kızlar evde zeytin ezmesi var, hakiki yani ama aşırı tuzlu öyle kahvaltılarda filan yenmiyo..
bir de zamanın birinde ben bir pastanede zeytinli poğaça istediğimizde önümüze gelen siyah bir poğaça yemiş ve bayılmıştım
bunları birleştiriyorum kafamda, sade poğaça tarifine hamuruna zeytin ezmesi eklesem,yani ben de siyah zeytinli poğaçalardan yapsam nası olur sizcee ?? :26:
Koç burcu olanınız var mı? Ben koç - kociş başak
3.soruya cevap veriyorum ;
Eşim duygusal ben odunumdurrolleri değişmişiz diyorum çoğu zaman
O kadın ben erkek gibiyim
tahmin etmiştim dermişim
Ben boğa
Ama eşlerimiz burçdaş :13:
Başak burcu erkeği , duygusal ve titizdir
evet gerçekten de öyleler..hamaratlar da düşünceliler de hihihihinazar değdircez kadeeerrrr kaşınıyoruz biz bugün
Bence hamuruna katma, içine koy
Peynir ya da patatesi koyduğumuz gibi
valla harika olur al sana zeytinli açma olur. İstersen de tuzsuz peynir ya da lorla karıştırıp ta harç yapabilirsin o tuzluluğu gider böylelikle
Tee oralardan belli yani odunluğumsağol
Yoo benim ki aşırı titiz
Kızıyorum bazen kaynana gibisin diye
Gerçekten öyle, yorgun argın eve geliyoruz.. Şu koltuğun şurası leke mi olmuş ne diyo.. Leke gördüysen sil diyorum ben bi nefes almadan koltuk lekesiyle uğraşamambıkkınlık geliyo bazen
Kaynanam demişti zaten , ben kaynanalık yapmam ama oğlum yapar diye.. Annen haklıymış diyorum
yok yaa est. o anlamda demedim, yani sen duygusal değil de daha çok akılcı konuşuyorsun gibi geldi bana..
Misafirliğe bile gitsen evinde rahat olamadığın tipler vardır ya
Aman bişey dökülmesin diye dolanan
Hani şu Umutsuz kadınlardaki Nermin gibi
Aynı ondan benim eşim, ablamda öyleydi çok gülerdim ( yeğenlerime kabuklu bişey yedirmez, onlarda çerez filan alır bize yani oz aman bekardım anneme gelir orda yerlerdi) temizlik hastası diye başıma geldi
Annesi bize geliyor peçetesini düşürdü kadın, zaten hemen almaya eğildi.. Düşürmeyin birşeyler dökmeyin diyodöksünler ne olacak dedim bilerek mi yapıyor insanlar.. Kayınvalidem dedi bu hep böyle, evde bile böyleydi.. Ayıp ama dedim..
Bana ne dökmesinler bizim eşyalarımız hep beyaz , çıkarması zor olur diyodu hala
Misafirliğe bile gitsen evinde rahat olamadığın tipler vardır ya
Aman bişey dökülmesin diye dolanan
Hani şu Umutsuz kadınlardaki Nermin gibi
Aynı ondan benim eşim, ablamda öyleydi çok gülerdim ( yeğenlerime kabuklu bişey yedirmez, onlarda çerez filan alır bize yani oz aman bekardım anneme gelir orda yerlerdi) temizlik hastası diye başıma geldi
Annesi bize geliyor peçetesini düşürdü kadın, zaten hemen almaya eğildi.. Düşürmeyin birşeyler dökmeyin diyodöksünler ne olacak dedim bilerek mi yapıyor insanlar.. Kayınvalidem dedi bu hep böyle, evde bile böyleydi.. Ayıp ama dedim..
Bana ne dökmesinler bizim eşyalarımız hep beyaz , çıkarması zor olur diyodu hala
hahahahaa bu yönüyle solladı benimkiniiii eneeee
çok değişik bir erkek tipikader bulmuşsunuz birbirinizi siz ya biz ikimizde rahatız böyle konularda
merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim........
Öyle böyle değil
Ablamla bi muhabbetleri var duyan şok olur
Ablam diyo ki ben evde sevmem.. Eşim bende diyo..
Ama karınca seversin dimi diyo.. Sevmem ama bir iki tane şart diyo..
Neden diyoruz.. Çünkü karıncalar onların bile görmediği minnacık kırıntıları bulurmuş..bizim evde henüz karınca görmedim ama eşime döndüm sen istersen bahçeden bir iki tane al eve getir, hasta mısınız nesiniz dedim dedim
Benim eşim rahat değil
Beni de rahat bırakmaz , dürter durur laflarıylayerleri mi süpürsek, mutfak dolaplarını mı silsek , aslında ütü de var..
Diyorum bi pazarımız var iki keyif yapalım şurda ama bırakmıyosun ki
Kızlar ankaradan çok sevdiğim bir ablam ev hediyesi göndermiş kargoyla paylaşıyorum sizlerle
Eki Görüntüle 554033
içine fotoğraflarımızı koyucam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?