2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

oooww rahatsızsa kendisi süpürsün silsin

Sorması nezaketen herhalde

Bana da mı hadi kalk yapalım diyo ne diyo bilmiyorum

Hep öyle.. Ben pazar günleri 12 ye kadar yatmaya alışkınım , bu beyefendi 09:30 dedim mi iğne batmış gibi zıplar

Tek te sıkılıyo herhalde, müziği son ses açar ( uyanayım diye ) , çay koyar, arada gelir uyuyo musun diye.. Uyuyordum diyorum sen uyandırmayana kadar

Uzaktan sempatik gibi görünse de uzun vadede sorun olabiliyor, bi pazarın var adam gibi dinlenemiyorsun mesela..

bu kadar yazıyaaa, hepsine de tek cevabımm, çok tatlı anlatıyorsun bu biiiir ikinci deee :90::90::90::90::90::90::90:

dinlenme tarzınız farklı evet :44: artık ortada buluşacaksınız .. o seni 09:30 da uyandırmayacak ama sende onu 12 ye kadar bekletmeyeceksin 10:30 da kahvaltı edeceksiniz gibi

dinlenme tarzınız farklı evet :44: artık ortada buluşacaksınız .. o seni 09:30 da uyandırmayacak ama sende onu 12 ye kadar bekletmeyeceksin 10:30 da kahvaltı edeceksiniz gibi

Öyle yaptık zaten

Benim Türkan Şoray kanunlarım var dedim

Öyle kafana esti diye beni uyandıramazsın dedim , sen 09:30 da kalkarken ben daha güzellik uykumun en tatlı yerinde oluyorum dedim

Hadi sana bi kıyak yapim 11 de uyandırabilirsin beni dedim

( Çok uyuyunca da zaten o günden bişey anlamıyo insan , hımbıl hımbıl uyanıyor )

türkan şoray kanunlarını yerim senin bence de gün hemen bitiyor biz geçen pazar uyandığımızda öğle ezanı okunuyordu

türkan şoray kanunlarını yerim senin bence de gün hemen bitiyor biz geçen pazar uyandığımızda öğle ezanı okunuyordu

Ablam da böyle diyo bana

Evet, en azından 11 de kalkınca 13 e kadar uzunca güzel bir kahvaltı yapmış oluyoruz patates kızartması olmazsa olmazımız mesela..

Ablam da böyle diyo bana

Evet, en azından 11 de kalkınca 13 e kadar uzunca güzel bir kahvaltı yapmış oluyoruz patates kızartması olmazsa olmazımız mesela..

bizde her pazar patates kızartıyoruz nedense o olmayınca adı "pazar kahvaltısı" olmuyor bazen yanına kaşarlı milföyde ekleniyor

bizde her pazar patates kızartıyoruz nedense o olmayınca adı "pazar kahvaltısı" olmuyor bazen yanına kaşarlı milföyde ekleniyor

Bende börek severim ama eşim 1 tane yer kilo alıyormuş , sanki patatesle kilo alınmıyo da

Bi de ben yumurta pek sevmem kendine bi tava yumurta yapar yer

Sadece börekle kilo alındığını sanıyo herhalde

işine geldiği gibi yani, tıpkı benim eşim gibi çikolataları kurabiyeleri götürür ama yemeğin yanında pilav yaptırmaz bana

Bu ara manolya

Beni eklemiştin ben reddettim ama afedersin

Ben seni hiç burda görmemiştim :44: başka topiklerde de..

önemli değil kabul etmek istemezseniz anlayışla karşılarım kabul ederseniz artık aranızdayım bende topikte..........

Yok estağfurullah onay mercii değiliz ki biz

Konu sahibini bile tanımıyoruz

Hatta ben 2012 gelini bile değilim

Geldim damladım birden damdan düşer gibi muhabbetini sevdiğim arkadaşlar var

Fırsat buldukça uğruyorum, sende dilediğinde uğrayabilirsin elbette

ayşenur doktordan sonra buraya gelmeyecekmiydi :26: merak ettim nesi var acaba, ne dedi doktor :26:

Teşekkür edeirm utandırık oldum

Üzerinden zaman geçinse gülerek anlatabiliyor insan şimdi.. Ama o an yanımda olmanı tavsiye etmem

tahmin edebiliyorum, tarzın bu senin,sinirlisin ama en azından katlanan bi eşin var..
ben de sinirliyim, benimkinin dibi benden kara

walla hayran oldum senin anlatışına bi de 11de uyandırabilirsin demiş :89:

Ablam da böyle diyo bana

hanımlar canımı eşkem köşkem kahvaltı çektirdiniz. ben hiç patates kızartmadım bu adamcaaza :101: patatesli yumurta yaptım ama dur sen patates kızartıiiim bi ara

"kendine yumurta yapar" :90:
benimki de dün akşam kendine gelir gibi oldu, ben çok kilo almışım spor yapsam da vücudum şekillense demeye başladı :97:

Bu ara manolya

Beni eklemiştin ben reddettim ama afedersin

Ben seni hiç burda görmemiştim :44: başka topiklerde de..

aynen yaa ben dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…