oooww rahatsızsa kendisi süpürsün silsin
çok güzelmiş çilek buuuu
Misafirliğe bile gitsen evinde rahat olamadığın tipler vardır ya
Aman bişey dökülmesin diye dolanan
Hani şu Umutsuz kadınlardaki Nermin gibi
Aynı ondan benim eşim, ablamda öyleydi çok gülerdim ( yeğenlerime kabuklu bişey yedirmez, onlarda çerez filan alır bize yani oz aman bekardım anneme gelir orda yerlerdi) temizlik hastası diye başıma geldi
Annesi bize geliyor peçetesini düşürdü kadın, zaten hemen almaya eğildi.. Düşürmeyin birşeyler dökmeyin diyodöksünler ne olacak dedim bilerek mi yapıyor insanlar.. Kayınvalidem dedi bu hep böyle, evde bile böyleydi.. Ayıp ama dedim..
Bana ne dökmesinler bizim eşyalarımız hep beyaz , çıkarması zor olur diyodu hala
Öyle böyle değil
Ablamla bi muhabbetleri var duyan şok olur
Ablam diyo ki ben evde sevmem.. Eşim bende diyo..
Ama karınca seversin dimi diyo.. Sevmem ama bir iki tane şart diyo..
Neden diyoruz.. Çünkü karıncalar onların bile görmediği minnacık kırıntıları bulurmuş..bizim evde henüz karınca görmedim ama eşime döndüm sen istersen bahçeden bir iki tane al eve getir, hasta mısınız nesiniz dedim dedim
Benim eşim rahat değil
Beni de rahat bırakmaz , dürter durur laflarıylayerleri mi süpürsek, mutfak dolaplarını mı silsek , aslında ütü de var..
Diyorum bi pazarımız var iki keyif yapalım şurda ama bırakmıyosun ki
Sorması nezaketen herhalde
Bana da mı hadi kalk yapalım diyo ne diyo bilmiyorum
Hep öyle.. Ben pazar günleri 12 ye kadar yatmaya alışkınım , bu beyefendi 09:30 dedim mi iğne batmış gibi zıplar
Tek te sıkılıyo herhalde, müziği son ses açar ( uyanayım diye ) , çay koyar, arada gelir uyuyo musun diye.. Uyuyordum diyorum sen uyandırmayana kadar
Uzaktan sempatik gibi görünse de uzun vadede sorun olabiliyor, bi pazarın var adam gibi dinlenemiyorsun mesela..
bu kadar yazıyaaa, hepsine de tek cevabımm, çok tatlı anlatıyorsun bu biiiir ikinci deee :90::90::90::90::90::90::90:
Sorması nezaketen herhalde
Bana da mı hadi kalk yapalım diyo ne diyo bilmiyorum
Hep öyle.. Ben pazar günleri 12 ye kadar yatmaya alışkınım , bu beyefendi 09:30 dedim mi iğne batmış gibi zıplar
Tek te sıkılıyo herhalde, müziği son ses açar ( uyanayım diye ) , çay koyar, arada gelir uyuyo musun diye.. Uyuyordum diyorum sen uyandırmayana kadar
Uzaktan sempatik gibi görünse de uzun vadede sorun olabiliyor, bi pazarın var adam gibi dinlenemiyorsun mesela..
dinlenme tarzınız farklı evet :44: artık ortada buluşacaksınız .. o seni 09:30 da uyandırmayacak ama sende onu 12 ye kadar bekletmeyeceksin 10:30 da kahvaltı edeceksiniz gibi
Öyle yaptık zaten
Benim Türkan Şoray kanunlarım var dedim
Öyle kafana esti diye beni uyandıramazsın dedim , sen 09:30 da kalkarken ben daha güzellik uykumun en tatlı yerinde oluyorum dedim
Hadi sana bi kıyak yapim 11 de uyandırabilirsin beni dedim
( Çok uyuyunca da zaten o günden bişey anlamıyo insan , hımbıl hımbıl uyanıyor )
türkan şoray kanunlarını yerim seninbence de gün hemen bitiyor biz geçen pazar uyandığımızda öğle ezanı okunuyordu
Ablam da böyle diyo bana
Evet, en azından 11 de kalkınca 13 e kadar uzunca güzel bir kahvaltı yapmış oluyoruzpatates kızartması olmazsa olmazımız mesela..
yorum yapmak istediğin yada kendinden birşeyler anlatmak istediğinde yazarsın canımalıngan olmaya ne gerek var bakiim
mrb manolya hoşgeldi aramza cnım.91 lisn sanrm.tam bendnsin
bizde her pazar patates kızartıyoruznedense o olmayınca adı "pazar kahvaltısı" olmuyor bazen yanına kaşarlı milföyde ekleniyor
Bende börek severim ama eşim 1 tane yer kilo alıyormuş , sanki patatesle kilo alınmıyo da
Bi de ben yumurta pek sevmem kendine bi tava yumurta yapar yer
Sadece börekle kilo alındığını sanıyo herhalde
işine geldiği gibi yani, tıpkı benim eşim gibiçikolataları kurabiyeleri götürür ama yemeğin yanında pilav yaptırmaz bana
Bu ara manolya
Beni eklemiştin ben reddettim ama afedersin
Ben seni hiç burda görmemiştim :44: başka topiklerde de..
önemli değil kabul etmek istemezseniz anlayışla karşılarım kabul ederseniz artık aranızdayım bende topikte..........
Teşekkür edeirm utandırık oldum
Üzerinden zaman geçinse gülerek anlatabiliyor insan şimdi.. Ama o an yanımda olmanı tavsiye etmem
Öyle yaptık zaten
Benim Türkan Şoray kanunlarım var dedim
Öyle kafana esti diye beni uyandıramazsın dedim , sen 09:30 da kalkarken ben daha güzellik uykumun en tatlı yerinde oluyorum dedim
Hadi sana bi kıyak yapim 11 de uyandırabilirsin beni dedim
( Çok uyuyunca da zaten o günden bişey anlamıyo insan , hımbıl hımbıl uyanıyor )
Ablam da böyle diyo bana
Evet, en azından 11 de kalkınca 13 e kadar uzunca güzel bir kahvaltı yapmış oluyoruzpatates kızartması olmazsa olmazımız mesela..
bizde her pazar patates kızartıyoruznedense o olmayınca adı "pazar kahvaltısı" olmuyor bazen yanına kaşarlı milföyde ekleniyor
Bende börek severim ama eşim 1 tane yer kilo alıyormuş , sanki patatesle kilo alınmıyo da
Bi de ben yumurta pek sevmem kendine bi tava yumurta yapar yer
Sadece börekle kilo alındığını sanıyo herhalde
Bu ara manolya
Beni eklemiştin ben reddettim ama afedersin
Ben seni hiç burda görmemiştim :44: başka topiklerde de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?