2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ayşenur doktordan sonra buraya gelmeyecekmiydi :26: merak ettim nesi var acaba, ne dedi doktor :26:

yukardaki cevabı yazarken benim de aklıma düştü ayşenur..
inşallah kötü bişey çıkmamıştır..
ben sorduğumda dr.dan sonra iş yerine geri dönmem demişti. yarın da misafiri geleceği için izinliydi..
inş tlfdan fln girer haberdar eder bizi..

teşekkürler sağolun bende muhabbetinizi sevdim bende sevgili bile yok sohbetiniz hoş sevdim burayı gelirim tabiki şimdi çıkmam gerek herkese iyi akşamlar hoşçakalın görüşürüz.........

Bu destanımsı yorumuna sırayla cevap vermeye çalışacağım

Sinirli değilim hatta toplumda 'sessiz sakin' denilen tiplerdenim.. Ama haksızlık görürsem babama bile kafa tutarım ( babam çok despottur ).. Ben onun çocuğu değilim ki eşiyim , ne zaman uyanacağımı kendim bilirim

Anlatışım için yaptığınız ikinci iltifata da teşekkür ederim kıyak geçtim 1 saat erkene aldım o da bir buçuk saat ertelerse ortası 11 oluyor zaten.. :13:

Patatessiz pazar kahvaltısı olmazdı annemlerde, kayınvalidemler de öyleymiş.. O yüzden biz her pazar yaparız , tavsiye ederim

Ben yumurta kokusunu sevmem, bi zahmet kendisi yapsın o kadarını zaten ben yemiyorum..

Demek ki tek ben değil bazı arkadaşlarda rastlamamış Manolyaya

canlarim merhaba! kuzular butun gun hastanedeydim. kan alip ultrason cektiler. neyse kan tahlilimi almaya gittim, adamlar telas oldular. en son nezaman kan sayimi yaptirdiniz falan. noluyo ya diyorum. kan hucreleriniz deyincesi benim beynim uctu kizlar ( tekrar kan alicaz dediler. ben tabii agladim. tekrar aldilar, meger hassas bir sekilde kanin alinmasi gerekiyormus. mal hemsir canimi cikardigi icin sonuc dogru olmamis. boyle canlar, velhasil midemle ilgili bi sorunum var, ilac verdi. takip edecekmis beni :/

Ayşenur çok geçmiş olsun yok yere panikletiyorlar insanı

Kızlar börek yaparım belki demiştim

Koala da resim istemişti, o gün değilse de bugün yaptım ve çektim

günaydın canlar 1 poğaçam beşibir yerde çayım ve üçgen peynir eşliğinde sizlere yazıyorum..Bugün iş yerindeki yemekhaneyi bırakıyorum zayıflamak istyorum başıma bela 5 kiloyu veremedim gtti. en azından aralık sonuna 2 kilo vereyim inşllh

geçmiş olsun cnm ben demiştim kötü bişe yoktur dye:13::13::13:

günaydınlar hatunlar...

komşum geçmiş olsun, en azından derdin ne öğrendin artık..:13:

elifcim afiyet olsun.. ben evden çıkmadan önce - 06.30 - gibi kahvaltı yapıyorum.
buraya gelince de çay keyfi..:106:

yemekhaneyi bırakıp ne yemeyi düşünüyorsun? hadi orayı bıraktın Kader seni bırakır mı

hatun döktürüyor baksana her seferinde ne yürek ne mide ne dalak ne hormonlar ne de biz kalırız bu gidişle..

günaydın kuzucan..Valla evden bişeyler getirmek bana göre değil uğraşamam ama sabah poğaça aldım kahvaltıda 1 öğlen 1 yerim diye..Bir salçalı kahvaltı sosu aldım üçgen peynirZayıflamam lazım ewe gidip pilates topumu şişirmem gerekiyor

o vakit şu poğaçalardan kurutlman lazım..
ben kahvaltıyı sabah evde yaparım evden de yemek getiriyorum öğlen için..
plates e de gidiyorum ama kardiyo çalışmak lazım kilo yakımı için..

hocamızda söylüyor tek başına platesin hiç bir faydası yokmuş..

hoşbuldukkk benide kabul ederler umaruım yeni tecrubelilerden bişeyler öğrenmek banada iyi gelicektir düğüne daha var ama yarın olcakmış gibi telaş yaptım

geçmiş olsun cnm ben demiştim kötü bişe yoktur dye:13::13::13:

cahilliğime ver can ya kardiyo ne oluyo

geçmiş olsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…