- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
ayşenur doktordan sonra buraya gelmeyecekmiydi :26: merak ettim nesi var acaba, ne dedi doktor :26:
Yok estağfurullah onay mercii değiliz ki biz
Konu sahibini bile tanımıyoruz
Hatta ben 2012 gelini bile değilim
Geldim damladım birden damdan düşer gibimuhabbetini sevdiğim arkadaşlar var
Fırsat buldukça uğruyorum, sende dilediğinde uğrayabilirsin elbette
teşekkürler sağolun bende muhabbetinizi sevdim bende sevgili bile yok sohbetiniz hoş sevdim burayı gelirim tabiki şimdi çıkmam gerek herkese iyi akşamlar hoşçakalın görüşürüz.........
görüşmek üzere
tahmin edebiliyorum, tarzın bu senin,sinirlisin ama en azından katlanan bi eşin var..
ben de sinirliyim, benimkinin dibi benden kara
walla hayran oldum senin anlatışınabi de 11de uyandırabilirsin demiş :89:
hanımlar canımı eşkem köşkem kahvaltı çektirdiniz. ben hiç patates kızartmadım bu adamcaaza :101: patatesli yumurta yaptım amadur sen patates kızartıiiim bi ara
"kendine yumurta yapar" :90:
benimki de dün akşam kendine gelir gibi oldu, ben çok kilo almışım spor yapsam da vücudum şekillense demeye başladı :97:
aynen yaa ben dee
canlarim merhaba! kuzular butun gun hastanedeydim. kan alip ultrason cektiler. neyse kan tahlilimi almaya gittim, adamlar telas oldular. en son nezaman kan sayimi yaptirdiniz falan. noluyo ya diyorum. kan hucreleriniz deyincesi benim beynim uctu kizlar( tekrar kan alicaz dediler. ben tabii agladim. tekrar aldilar, meger hassas bir sekilde kanin alinmasi gerekiyormus. mal hemsir canimi cikardigi icin sonuc dogru olmamis. boyle canlar, velhasil midemle ilgili bi sorunum var, ilac verdi. takip edecekmis beni :/
günaydınlar hatunlar...
komşum geçmiş olsun, en azından derdin ne öğrendin artık..:13:
elifcim afiyet olsun..ben evden çıkmadan önce - 06.30 - gibi kahvaltı yapıyorum.
buraya gelince de çay keyfi..:106:
yemekhaneyi bırakıp ne yemeyi düşünüyorsun?hadi orayı bıraktın Kader seni bırakır mı
hatun döktürüyor baksana her seferinde ne yürek ne mide ne dalak ne hormonlar ne de biz kalırız bu gidişle..
günaydın kuzucan..Valla evden bişeyler getirmek bana göre değil uğraşamam ama sabah poğaça aldım kahvaltıda 1 öğlen 1 yerim diye..Bir salçalı kahvaltı sosu aldım üçgen peynirZayıflamam lazım ewe gidip pilates topumu şişirmem gerekiyor
günaydın ben henüz gelin değilim ama 8. ayda düğünüm olcak inşallah sizden sayıolmam dimi
geçmiş olsun cnm ben demiştim kötü bişe yoktur dye:13::13::13:
günaydınlar hatunlar...
komşum geçmiş olsun, en azından derdin ne öğrendin artık..:13:
evet ogrendim sekerler. yani daha dogrusu sayilir. henuz tam teshis koymadi. ulaclardan sonra koyacak. kocam da uyanmayi basarabilirse ilaclari almaaya gideriz. lakin hala devam ediyor agrisi :/
o vakit şu poğaçalardan kurutlman lazım..
ben kahvaltıyı sabah evde yaparım evden de yemek getiriyorum öğlen için..
plates e de gidiyorum ama kardiyo çalışmak lazım kilo yakımı için..
hocamızda söylüyor tek başına platesin hiç bir faydası yokmuş..
hoşbuldukkk benide kabul ederler umaruımyeni tecrubelilerden bişeyler öğrenmek banada iyi gelicektir düğüne daha var ama yarın olcakmış gibi telaş yaptım
canlarim merhaba! kuzular butun gun hastanedeydim. kan alip ultrason cektiler. neyse kan tahlilimi almaya gittim, adamlar telas oldular. en son nezaman kan sayimi yaptirdiniz falan. noluyo ya diyorum. kan hucreleriniz deyincesi benim beynim uctu kizlar( tekrar kan alicaz dediler. ben tabii agladim. tekrar aldilar, meger hassas bir sekilde kanin alinmasi gerekiyormus. mal hemsir canimi cikardigi icin sonuc dogru olmamis. boyle canlar, velhasil midemle ilgili bi sorunum var, ilac verdi. takip edecekmis beni :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?