cahilliğime ver can ya kardiyo ne oluyo
günaydınlar hatunlar...
komşum geçmiş olsun, en azından derdin ne öğrendin artık..:13:
evet ogrendim sekerler. yani daha dogrusu sayilir. henuz tam teshis koymadi. ulaclardan sonra koyacak. kocam da uyanmayi basarabilirse ilaclari almaaya gideriz. lakin hala devam ediyor agrisi :/
geçmiş olsun c anım tekrar ,önemli değildir inşallah..
canlarim merhaba! kuzular butun gun hastanedeydim. kan alip ultrason cektiler. neyse kan tahlilimi almaya gittim, adamlar telas oldular. en son nezaman kan sayimi yaptirdiniz falan. noluyo ya diyorum. kan hucreleriniz deyincesi benim beynim uctu kizlar( tekrar kan alicaz dediler. ben tabii agladim. tekrar aldilar, meger hassas bir sekilde kanin alinmasi gerekiyormus. mal hemsir canimi cikardigi icin sonuc dogru olmamis. boyle canlar, velhasil midemle ilgili bi sorunum var, ilac verdi. takip edecekmis beni :/
Ayşenur çok geçmiş olsunyok yere panikletiyorlar insanı
Kızlar börek yaparım belki demiştim
Koala da resim istemişti, o gün değilse de bugün yaptım ve çektim
Eki Görüntüle 554314 Eki Görüntüle 554315 Eki Görüntüle 554318
bu yavruların içinde ne var?
sen hiç yağ-su fln sürülmüyo aralarına diyodunn,
direk sardın mı içini koyup? içinde ne var acabaaa
canım plates, biraz daha durağan ve vücudu sıkılaştırmaya yönelik hareketler içeriyor..
kardiyo da ise yoğun-normal tempoda koşma,yüzmek,yürümek..vs gibi egzersizleri içeriyor..
canlarim merhaba! kuzular butun gun hastanedeydim. kan alip ultrason cektiler. neyse kan tahlilimi almaya gittim, adamlar telas oldular. en son nezaman kan sayimi yaptirdiniz falan. noluyo ya diyorum. kan hucreleriniz deyincesi benim beynim uctu kizlar( tekrar kan alicaz dediler. ben tabii agladim. tekrar aldilar, meger hassas bir sekilde kanin alinmasi gerekiyormus. mal hemsir canimi cikardigi icin sonuc dogru olmamis. boyle canlar, velhasil midemle ilgili bi sorunum var, ilac verdi. takip edecekmis beni :/
Ben peynirli yaptım, tercihe göre değiştirilebilir
Yok hayır, ben süt-yoğurt filan sürülmüyo dedim yumuşamasın diye
Bunda su ve yağ oluyo tek..
uzun lafın kısası spor slonuna mı yazılsam:18:
Ben peynirli yaptım, tercihe göre değiştirilebilir
Yok hayır, ben süt-yoğurt filan sürülmüyo dedim yumuşamasın diye
Bunda su ve yağ oluyo tek..
uzun lafın kısası spor slonuna mı yazılsam:18:
ben bireysel de düzenli yaparım dersen gitmene gerek yok kuzum.
ama yok o disiplin bende dersen evet..
hmm anladııım, normalde de ben börekleri su-yağ karışımıyla ıslatırım..
anladım nası olduğunu.. ellerine sağlık şekerim..
bunu okuyunca bizim bir arkadaş hazır yufkayı aralarına sadece yağ su karışını sürerek ortasına birgün öncesinden kalmış kurufasulya yemeğini öylece boşaltıp yine yufka ile devam ederek börek yapmıştı ayyy bir güel olmuştu anlatamam tavsiye ederim..
düzenli gideceğini düşünüyorsan yazıl kankabiz eşimle geçen yıl yazılmıştık 3 aylık parasını da vermiştik .. parayı verince mecbur gideriz demiştik ama yok o da işe yaramadı 3 ayda toplam 10 gün bile gitmedik
Bir de yumurta sürmüyorsun üzerine.. Çıtır oluyor biraz..
Teşekkür ederim
Olabilir, yufkaya herşey yakışıyor bence
bak bu senaryo bana tanıdık geldikanka bende de o konuda pek istikrar yok..EN SON DERSHANEYE KPSS İÇİN YAZILMIŞTIM PARA VERİNCE GDERİM DİYE toplamda sadece 2 ay girmişim:44::44: dukan diyetini düşünmeye başladım:44:
efet ya güzel ooluyor..Ben diyet yapmaya karar verdim yazarken mesajı yolladım ekrana bir baktım snin börek resimleri hala aklımdalar..
benmki lafta kalır sankim offffo zaman hiç bulaşma bencedukanı bilmiyorum hiç .. ben öyle şu gün şunu yiyeceksin, sabah şu akşam bu gibi diyetlere gelemiyorum hiç .. yapamam ama sen yaparım diyorsan buradaki dukan topiğini göz gezdirmekle başlayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?