2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ah canııım ben de seni merak ediyodum... belli değilmiş tam olarak ama o ilk dediikleri değilmiş ya Allah'a şükür.. bakalım midende inşallah çok öenmli bişey çıkmaz, hani demiştim ya sana inş ilaç tedavisiyle geçecek bişeydir. İlaç yazadılar demişsin ne yazmış dr okuyabiliyo musun? Ablamın ecz. olunca biraz bilgim var ilaçlar hakkında. inşallah sıkıntı olmaz canım, habersiz bırakma..

canım geçmiş olsun tekrar .. merak ettik dün sen gelmeyince :26: şimdi evdemisin? iyice dinlen bence ve misafirlerini en azında cumartesi yada pazara ertelesen daha iyi olur gibi geliyor bana :44:

bu arada günaydın gençleeeerrrr

Ben peynirli yaptım, tercihe göre değiştirilebilir

Yok hayır, ben süt-yoğurt filan sürülmüyo dedim yumuşamasın diye

Bunda su ve yağ oluyo tek..

hmm anladııım, normalde de ben börekleri su-yağ karışımıyla ıslatırım..
anladım nası olduğunu.. ellerine sağlık şekerim..

Ben peynirli yaptım, tercihe göre değiştirilebilir

Yok hayır, ben süt-yoğurt filan sürülmüyo dedim yumuşamasın diye

Bunda su ve yağ oluyo tek..

bunu okuyunca bizim bir arkadaş hazır yufkayı aralarına sadece yağ su karışını sürerek ortasına birgün öncesinden kalmış kurufasulya yemeğini öylece boşaltıp yine yufka ile devam ederek börek yapmıştı ayyy bir güel olmuştu anlatamam tavsiye ederim..

uzun lafın kısası spor slonuna mı yazılsam:18:

düzenli gideceğini düşünüyorsan yazıl kanka biz eşimle geçen yıl yazılmıştık 3 aylık parasını da vermiştik .. parayı verince mecbur gideriz demiştik ama yok o da işe yaramadı 3 ayda toplam 10 gün bile gitmedik

hmm anladııım, normalde de ben börekleri su-yağ karışımıyla ıslatırım..
anladım nası olduğunu.. ellerine sağlık şekerim..

Bir de yumurta sürmüyorsun üzerine.. Çıtır oluyor biraz..

Teşekkür ederim

Olabilir, yufkaya herşey yakışıyor bence

bak bu senaryo bana tanıdık geldikanka bende de o konuda pek istikrar yok..EN SON DERSHANEYE KPSS İÇİN YAZILMIŞTIM PARA VERİNCE GDERİM DİYE toplamda sadece 2 ay girmişim:44::44: dukan diyetini düşünmeye başladım:44:

Bir de yumurta sürmüyorsun üzerine.. Çıtır oluyor biraz..

Teşekkür ederim

Olabilir, yufkaya herşey yakışıyor bence

efet ya güzel ooluyor..Ben diyet yapmaya karar verdim yazarken mesajı yolladım ekrana bir baktım snin börek resimleri hala aklımdalar..

o zaman hiç bulaşma bence dukanı bilmiyorum hiç .. ben öyle şu gün şunu yiyeceksin, sabah şu akşam bu gibi diyetlere gelemiyorum hiç .. yapamam ama sen yaparım diyorsan buradaki dukan topiğini göz gezdirmekle başlayabilirsin

benmki lafta kalır sankim offff ben şu yemekhaneden uzak bir 15 gün deneyeyim bakalım ne olacak sadece yediklerime dikkat edeyim en iisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…