- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
bende haftasonu alıp sana eşlik etmeye karar verdim şip şakyediklerime de dikkat ederim çay pilates hoooppp gitsin kilolar
Yok hayır , bozulma değil de sanki engel gibi
Tek bugün değil ki son bikaç haftadır böyle, kaç kere kapanıp açıldı yani
Yokcici bi sürahi almıştım masamda su bulunsun diye , onu paylaşırdım belki.. Börek çöreği evde yapıp payşaşıyordum
oo pilates falanda yaparsan sende çay daha etkili olur canım
o kadar dağınık ki nasıl alacağım bunun önünü bilmiyrum ya geçendede ona aldığımız 500liralık güneş gözlüğünü kaybetmiş..Geçen yine arabanın anahtarını kaybetti o kadar dağınıkki birşey koyunca gerisini bulamıyor tabii bunda kvalidenin dağınıklığı ortalığı toplamayışıda büyük etken...yine aynındn alırız gitti bin tlen küçüğünden alacağım hiç çıkmasın..Oyuncak gibi çıkartıp sırayla her parmağına takıyordu akıllanır inşallh..
Slm. Gelinciklerr Günaydın heykese nasılsınız?
Ben çok yoğunum giremiyorum ama öğleden sonra rahatlarım umarım...
hımmm eğer şirket pcsi ise denetim ömasasından müdahalede edemezsin kiBilgi işlem servisinden eleman çağır görek sürahiyi
kaderrrrr yakıyorsun bizi kaderrrrrr
benim kv de çok dağınıkamma benzer şeyler var hayatımızda elif bence aynından almayın yazık etmeyin bin liraya, uygun birşey alın gitsin baksana üzerine düşmüyor, dikkat etmiyor :26:
Slm. Gelinciklerr Günaydın heykese nasılsınız?
Ben çok yoğunum giremiyorum ama öğleden sonra rahatlarım umarım...
Bilgi işlemciler burda değil ki
Fabrikadalar hep ( Fabrika Çorlu da )
Büyük bi sorun olmadıkça gelmezler :44: Büyük bi sorun mu çıkarsam
kanka denetim masasından bir denesene..Merak ettim:44:
bence ara birini; "sevgili bilgi işlemci bey, bilgisayarımın bluetooth programında bir sorunum var, çok önemli bir iş için kullanmam gerekiyor bana yardımcı olun" de anlatsınlar telefonda
Gerçi sana öyle diyorum ama bnm pcye minik şirin bir fare aldım bnmkini çıkarıp onu takamıyorum neden? Çünkü pc de engel var bilgi işlemin izni olmalıymış...Belki sizede böyle bir filtre uygulaması vardır can
ayyy inanmıyorum sanaay walla bilemedim ne yaparız bir kesinleşsinde Annem geçen bana diyoki nişanlım gelmiştiya dikkatimi çekti seninki çok dağınık valla dedim bende öyle anneden ancak bu kadarı çıkabilmiş Onda sık sık hatırlatıyorum bak evde üstünü derli toplu koyacaksın şöyle yapacaksın diye ama bakalım..Hayat benm kvalideye güzel ya canı isterse evi temizlemez isterse temizler isterse yemek yapar istemezse yapmaz kimse umurunda olmaz..Gerçi laf aramızda böle olması azıcık işime geliyor çocuk ne görmüşki bnden ne beklesin demi
Aslında bluetoohtla bi işim olmaz hiç ( işle ilgili yani) , o yüzden soramıyorum.. Müşteri bende fatura resmi istemiyo mesela direk mail ya da faks kullanıyorum en fazla..
tahmin ediyorum bluetoothla bir işin olmadığını şakasına demiştimkişisel bir işin olmaz mı bu adamlar ona da mı karışacak canım
tahmin ediyorum bluetoothla bir işin olmadığını şakasına demiştimkişisel bir işin olmaz mı bu adamlar ona da mı karışacak canım
Ya aslında hiç birşeye karışmazlardı
İşini yaptıktan sonra istediğini yap..
Ama bizim sekreter sağolsun elinin ayarı yok.. Ekranı orta yerde olmasına rağmen mayo filan bakıyomuş müdür geçerken görmüş.. Müşteriler de gelip geçiyo bu ne saygısızlık demiş..
Ertesi gün bilgisayarcılar geldi, bi cihaz taktılar anamakine ve tüm cihazları da bağladılar.. O makine hesşeyi engelliyo maşallah, gerekli gereksiz
o da abartmış madem ekranın orta yerde dikkat et dimiolmazsa sen telefonunun bağlantı kablosunu getir yarın tatlım ordan atarsın cici sürahini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?