- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Evet çok değişik bi kız zaten , ben masasında ayna ve cımbız bile öylece bırakılmış olarak bile görmüştüm
Engelden dolayı hata verebilir, en iyisi ben akşam evden atayım resmi
öyle yap o zaman, yarın bakarız burda :13:
hoşgeldin canım ağustosta mı düğünün
Uğraşıyorum şimdi
Aslında bluetoohtla bi işim olmaz hiç ( işle ilgili yani) , o yüzden soramıyorum.. Müşteri bende fatura resmi istemiyo mesela direk mail ya da faks kullanıyorum en fazla..
Ah bana engel demeyin zaten
Kötü kötü adamlar geldi, yüzlerinden anlamıştım zaten bi hainlik yapcaklarını
O gün bugündür herşey engelli
Face, satış siteleri, en sevdiğim oyun siteleri hepsi nanayşok oldum.. Kk yı nasıl unutmuşlar bilmiyorum, teselli amaçlı burayı buldum işte..
boşver kv'nin hayat görüşü de bu demek kinişanlın yemek konusundaki özenini takdir eder evlendikten sonra tatlım ama ortalığı toparlama konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz biz gibi ben her defasında eşimin kıyafetlerini ortalıkta gördüğümde eğer o yanımdaysa böyle şaşırmış gibi bir surat ifadesine bürünüyorum, sonra eşim utanıyor başlıyor toplamaya eğer o yanımda değilse de yanıma gelirmisin diyorum ve sonra etrafa şöyle bir göz gezdiriyorum yine utanıp yine topluyor sende bu gibi yaptırımlarla alıştırırsın canım
aynı bizim buradada öyleydi...Bizim işler için pmum diye bir sitye var orayı kullanıyoz oraya bile girmiyordu filtre vardı..Kaldırdılar şimdi herşey serbestsen nerde çalışıyodun can
hoşbulduk evet cnm ağustosda tam tarih belli değil ama ramazan bayramından sonraki hafta dedi büyükler bakalım
oww çok fenasınbende bazen bunu sen yapmış olamazsın diyorum bir dahakine daha dikkatli oluyor senle ne kadar ortak noktamız varmış
bircan krizsavarı gördün mü hiç :26:
Cihaz benim odama çok yakın bi yerde, bazen şeytan diyor ki git boz
Bi şirketin muhasebe bölümünde, yalnız çalışıyorum bi odada.. Konuşacak edecek kimse yok bu yüzden kk ya uğruyorum..
ben eif ama soruna cevap vereyim merakla onu bekliyorum bende kasım başıydı düğünü 3 hafta gelmeyecekti düğünden sonra henüz balayında olabilirlr
hmm ben bayram haftası, düğün haftası ve balayı haftası olarak toplamda 3 hafta gelmeyecek diye anlamışım :44: inşallah herşey güzel geçmiştir
hmm ben bayram haftası, düğün haftası ve balayı haftası olarak toplamda 3 hafta gelmeyecek diye anlamışım :44: inşallah herşey güzel geçmiştir
owww arada bir şeytana uymakta fayda wariyiki burada var yani bende çook takılıyorum iş yokken yada bnm yan odada bir bayan arkim var ona gidiyorum yada buradayım..Bazen müdürüm geliyor ne yazıyon öle harıl harıl işte yok ama diyo seviyorum burayı sizleri iiki var
bunu okuyunca bizim bir arkadaş hazır yufkayı aralarına sadece yağ su karışını sürerek ortasına birgün öncesinden kalmış kurufasulya yemeğini öylece boşaltıp yine yufka ile devam ederek börek yapmıştı ayyy bir güel olmuştu anlatamam tavsiye ederim..
sabah 8 akşam 5 işteyim masabaşı bireysel yapamam ki:44: Şuara dukanı çok duyuyorum ondan mı yapsam ne etsem yapan var mı hatunlar aranızda:44::44:
canım o çayı düzenli olarak 2 hafta kullandım, tıpkı anlatılan gibi .. 2 kilo vermiştim .. tabi verdiğim kilomuydu su muydu bilemeyeceğim .. sonra regl dönemim girdi etkiler mi diye çekindim ara verdim .. bittiğinde de çayı tekrar eski düzende kullanamadım hazırlamaya üşendim falan2 kiloyu geri aldım sonra .. kendime kızıyorum bu konuda :26: şimdi ara ara içiyorum ama eskisi gibi günde 4 kez içmem lazım sürdürseydim işe yarayacaktı bence :26:
Ben katta yalnızım diyebilirim.. Bulunduğum katta bi kadın var yan odada çok eski personel, artık teknoloji ilerlemiş ve ona ihtiyaç yok.. O da primini doldurmaya bakıyo, o yüzden nasıl olsa işim yok 20 yıllık emektarım diye kimsede bana bişey demiyo diye işe gelmiyo.. Hafta da bir iki gün belki uğruyo.. O da öğlene doğru gelir 5 te giderbi de bana izah ediyo Kadercim benim evim uzak yolum şu kadar sürüyo diye.. Bana ne ki? Patron birşey demiyorsa ben karışmam.. İşi yok zaten, işi olsa bana yıkılsa o yokken , dünyayı ayağa kaldırırım ama beni ilgilendiren bi durum yok..
O yüzden hepten tekim, bencede iyi var şu kk
kadercim bana bir kaç oyun sitesi adı yazarmısın özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?