2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Evet çok değişik bi kız zaten , ben masasında ayna ve cımbız bile öylece bırakılmış olarak bile görmüştüm

Engelden dolayı hata verebilir, en iyisi ben akşam evden atayım resmi

öyle yap o zaman, yarın bakarız burda :13:

aynı bizim buradada öyleydi...Bizim işler için pmum diye bir sitye var orayı kullanıyoz oraya bile girmiyordu filtre vardı..Kaldırdılar şimdi herşey serbestsen nerde çalışıyodun can

oww çok fenasınbende bazen bunu sen yapmış olamazsın diyorum bir dahakine daha dikkatli oluyor senle ne kadar ortak noktamız varmış

aynı bizim buradada öyleydi...Bizim işler için pmum diye bir sitye var orayı kullanıyoz oraya bile girmiyordu filtre vardı..Kaldırdılar şimdi herşey serbestsen nerde çalışıyodun can

Cihaz benim odama çok yakın bi yerde, bazen şeytan diyor ki git boz

Bi şirketin muhasebe bölümünde, yalnız çalışıyorum bi odada.. Konuşacak edecek kimse yok bu yüzden kk ya uğruyorum..

Cihaz benim odama çok yakın bi yerde, bazen şeytan diyor ki git boz

Bi şirketin muhasebe bölümünde, yalnız çalışıyorum bi odada.. Konuşacak edecek kimse yok bu yüzden kk ya uğruyorum..

owww arada bir şeytana uymakta fayda wariyiki burada var yani bende çook takılıyorum iş yokken yada bnm yan odada bir bayan arkim var ona gidiyorum yada buradayım..Bazen müdürüm geliyor ne yazıyon öle harıl harıl işte yok ama diyo seviyorum burayı sizleri iiki var

ben eif ama soruna cevap vereyim merakla onu bekliyorum bende kasım başıydı düğünü 3 hafta gelmeyecekti düğünden sonra henüz balayında olabilirlr

hmm ben bayram haftası, düğün haftası ve balayı haftası olarak toplamda 3 hafta gelmeyecek diye anlamışım :44: inşallah herşey güzel geçmiştir

Ben katta yalnızım diyebilirim.. Bulunduğum katta bi kadın var yan odada çok eski personel, artık teknoloji ilerlemiş ve ona ihtiyaç yok.. O da primini doldurmaya bakıyo, o yüzden nasıl olsa işim yok 20 yıllık emektarım diye kimsede bana bişey demiyo diye işe gelmiyo.. Hafta da bir iki gün belki uğruyo.. O da öğlene doğru gelir 5 te gider bi de bana izah ediyo Kadercim benim evim uzak yolum şu kadar sürüyo diye.. Bana ne ki? Patron birşey demiyorsa ben karışmam.. İşi yok zaten, işi olsa bana yıkılsa o yokken , dünyayı ayağa kaldırırım ama beni ilgilendiren bi durum yok..

O yüzden hepten tekim, bencede iyi var şu kk

Börek içinde kurufasülye çok ilginç geldi.. kendim denemem ama denenmişini denemek isterdim

sabah 8 akşam 5 işteyim masabaşı bireysel yapamam ki:44: Şuara dukanı çok duyuyorum ondan mı yapsam ne etsem yapan var mı hatunlar aranızda:44::44:

dukan geçen yıl ben yaptım, kış zamanı diyeti bence.. kesinlikle meyve yok, Karpuzların içinde yapılmazdı.. aralık sonundan marta kadar ffln yapmıştım. 2,5 ayda 7-8 kilo vermiştim. Selülitlerim gitti, gerçekten bacaklarım fln inceldi.. biraaz zor bi diyet, birileriyle birlikte olmalı evdeki.. yoksa ayrı şeyler yemek zor.. ama kilo verdiriyor, annem bile o yaşına rağmen 7-8 kilo vermişti.

ne çayı buu ??? bize de söyleseneiiizzeeee

oww sennki özel mi devlet mi can tam kestiremedim

kadercim bana bir kaç oyun sitesi adı yazarmısın özelden

Yazdım bile

Ama artık face de her türlü oyun var ve arkadaşlarında oynayınca rakibinin olması onları geçmek daha zevkli

Herkesi geçip sinir ediyodum, madalyalarımı duvarımda yayınlıyodum ey gidi günler

Pis bilgisayarcılar engelledi şekeri elinden alınmış çocuklar gibi kalakaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…