oww sennki özel mi devlet mi can tam kestiremedim
Börek içinde kurufasülyeçok ilginç geldi.. kendim denemem ama denenmişini denemek isterdim
dukan geçen yıl ben yaptım, kış zamanı diyeti bence.. kesinlikle meyve yok, Karpuzların içinde yapılmazdı.. aralık sonundan marta kadar ffln yapmıştım. 2,5 ayda 7-8 kilo vermiştim. Selülitlerim gitti, gerçekten bacaklarım fln inceldi.. biraaz zor bi diyet, birileriyle birlikte olmalı evdeki.. yoksa ayrı şeyler yemek zor.. ama kilo verdiriyor, annem bile o yaşına rağmen 7-8 kilo vermişti.
ne çayı buu ??? bize de söyleseneiiizzeeee
Yazdım bile
Ama artık face de her türlü oyun var ve arkadaşlarında oynayınca rakibinin olması onları geçmek daha zevkli
Herkesi geçip sinir ediyodum, madalyalarımı duvarımda yayınlıyodumey gidi günler
Pis bilgisayarcılar engelledişekeri elinden alınmış çocuklar gibi kalakaldım
ne çayı buu ??? bize de söyleseneiiizzeeee
evet facedeki oyunlar güzel bir tane var ben onu oynuyorum başkada bildiğim oyun yok
Yenilere özel , eskilere devlet gibikurumsal bi firma
Ben çocuk oyunlarından tutunda okey, pis 7 liye kadar hepsini oynarım
Ama facede son zamanlar angry birdse çok takılmıştım, şimdi de telefonuma yükledim.. İşe gelip giderken eğer oturabildiysem yolda oynuyorum.. Ama rakip yok ya o kadar sarmıyo..
Bubble Saga
Bubble witch Saga da güzel..
Ben çocuk oyunlarından tutunda okey, pis 7 liye kadar hepsini oynarım
Ama facede son zamanlar angry birdse çok takılmıştım, şimdi de telefonuma yükledim.. İşe gelip giderken eğer oturabildiysem yolda oynuyorum.. Ama rakip yok ya o kadar sarmıyo..
Bubble Saga
Bubble witch Saga da güzel..
bubble witch sagayı ben çok oynadım sonra öyle bir yere geldim ki geçemedim aylarcabıraktım onu .. şimdi pyramid solitaire saga oynuyorum
Önce sorarlar adama senn face hesabın var mı diye
angry birds onu hiç oynamadım ben bilmiyorum bubble witch sagayı oynuyorum güzel oluyor o oyun okeyide arada oynarım..........
angry birds onu hiç oynamadım ben bilmiyorum bubble witch sagayı oynuyorum güzel oluyor o oyun okeyide arada oynarım..........
bubble witch saga da kaçıncı bölüme geldin? benim geçemediğim yere geldiysen orayı nasıl geçtin
Saga nın pramitini sevmedim ben başka piramit oynuyordum ama tam adını hatırlamıyorum
Angry birds süper ama , kuşları sapanla bi atıyosun canavarlar ölüyoama sonraki levellerde kasklı canavarlar zor ölüyo..
Al bi tane zor mu
bubble witch saga da kaçıncı bölüme geldin? benim geçemediğim yere geldiysen orayı nasıl geçtin
flörtken ikimizde kapattık açmadık birdaha
Ben tüm oyunları severim ama canlarım bitince şu Saga larda özellikle sinir oluyorum
Angry birds te can yok, istediğin kadar dene.. Ama sapanı atış tarzın çok önemli.. Yoksa elli kere oyna geçemezsin.. Güzel ama tavsiye ederim..
Okeyi pek oynamıyordum , ancak nişanlıyken nişanlım ve 2 arkadaş bulup masa açıyorduk.. Yabancılarla oynamayı sevmem ben.. Ya da reel okey oynarım, aldım hatta okey takımı misafir gelince bahçede oynuyoruz
bende okeye fazla girmem yabancı olunca laf atıp konuşmak falan istiyorlar dediğiniz angry birdse bakayım bir evet işte saga da can olayı kötü bir durum kaçıncı bölüme kadar geldiniz siz............ben yeni başladım 10 bölümdeyim.......
Ben tüm oyunları severim ama canlarım bitince şu Saga larda özellikle sinir oluyorum
Angry birds te can yok, istediğin kadar dene.. Ama sapanı atış tarzın çok önemli.. Yoksa elli kere oyna geçemezsin.. Güzel ama tavsiye ederim..
Okeyi pek oynamıyordum , ancak nişanlıyken nişanlım ve 2 arkadaş bulup masa açıyorduk.. Yabancılarla oynamayı sevmem ben.. Ya da reel okey oynarım, aldım hatta okey takımı misafir gelince bahçede oynuyoruz
kaçıncı bölümdesin sen ben daha 10 uncu bölümde falan yeni başladım güzel oyun ama gitgide zorlaşıyor tabi.........
Tamam çok güzel o oyun beğenirsen yaz bize ( oynayamıyorum, bari haberini duyayım)
Witch de 40 lı bişeylerde kaldım
Diğer saga zaten gezegenli gibi tam hatırlamıyorum ama kaçıncı gezegen , o yuvarlak ya bende aceleci biriyimdir hep bi yandan tosluyordum dönünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?