2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

canım yaa önce inan ilginç geliyo ama tadı çok hoş hem börek hem kalmış yemeği değerlendiriyorsun...bizim iş yerinde iki bayan başladılar yapıyorlar dukanı bende başlayabilirim tam emin değilim...Bahse konu çayda yine kk da var 9 otlu hayat çayımıydı neydi adı canım 9 bitkiden bir karışım..

evet facedeki oyunlar güzel bir tane var ben onu oynuyorum başkada bildiğim oyun yok

evet facedeki oyunlar güzel bir tane var ben onu oynuyorum başkada bildiğim oyun yok

Ben çocuk oyunlarından tutunda okey, pis 7 liye kadar hepsini oynarım

Ama facede son zamanlar angry birdse çok takılmıştım, şimdi de telefonuma yükledim.. İşe gelip giderken eğer oturabildiysem yolda oynuyorum.. Ama rakip yok ya o kadar sarmıyo..

Bubble Saga

Bubble witch Saga da güzel..

bubble witch sagayı ben çok oynadım sonra öyle bir yere geldim ki geçemedim aylarca bıraktım onu .. şimdi pyramid solitaire saga oynuyorum

angry birds onu hiç oynamadım ben bilmiyorum bubble witch sagayı oynuyorum güzel oluyor o oyun okeyide arada oynarım..........

bubble witch sagayı ben çok oynadım sonra öyle bir yere geldim ki geçemedim aylarca bıraktım onu .. şimdi pyramid solitaire saga oynuyorum

Saga nın pramitini sevmedim ben başka piramit oynuyordum ama tam adını hatırlamıyorum

Angry birds süper ama , kuşları sapanla bi atıyosun canavarlar ölüyo ama sonraki levellerde kasklı canavarlar zor ölüyo..

Önce sorarlar adama senn face hesabın var mı diye

Al bi tane zor mu

Son düzenleme:
angry birds onu hiç oynamadım ben bilmiyorum bubble witch sagayı oynuyorum güzel oluyor o oyun okeyide arada oynarım..........

Ben tüm oyunları severim ama canlarım bitince şu Saga larda özellikle sinir oluyorum

Angry birds te can yok, istediğin kadar dene.. Ama sapanı atış tarzın çok önemli.. Yoksa elli kere oyna geçemezsin.. Güzel ama tavsiye ederim..

Okeyi pek oynamıyordum , ancak nişanlıyken nişanlım ve 2 arkadaş bulup masa açıyorduk.. Yabancılarla oynamayı sevmem ben.. Ya da reel okey oynarım, aldım hatta okey takımı misafir gelince bahçede oynuyoruz

flörtken ikimizde kapattık açmadık birdaha

bende okeye fazla girmem yabancı olunca laf atıp konuşmak falan istiyorlar dediğiniz angry birdse bakayım bir evet işte saga da can olayı kötü bir durum kaçıncı bölüme kadar geldiniz siz............ben yeni başladım 10 bölümdeyim.......

Tamam çok güzel o oyun beğenirsen yaz bize ( oynayamıyorum, bari haberini duyayım )

Witch de 40 lı bişeylerde kaldım

Diğer saga zaten gezegenli gibi tam hatırlamıyorum ama kaçıncı gezegen , o yuvarlak ya bende aceleci biriyimdir hep bi yandan tosluyordum dönünce

bende sevmiyorum face'deki okeyi .. saçma muhabbetler açmaya çalışıyorlar .. birde "naber orti" diye soruyorular ama gerçekte bayılırım

kaçıncı bölümdesin sen ben daha 10 uncu bölümde falan yeni başladım güzel oyun ama gitgide zorlaşıyor tabi.........

ben 90lara gelmiştim geçemedim bir bölümü sildim en sonunda oynayamadığım halde bir sürü istek geldiği için

tamam yazarım sizede 40 a kadar gelebilirmiyim bilmiyorum gezegenli dediğinizi oynamadım hiç ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…