2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Telefonum oyun doludur benim

mahjong oyunları
solitare
okey
birçok balon patlatmaca oyunları
altıncı amca
angry birds
bilgi yarışması
sinek ve böcek öldürmece

Ama bilgisayar kadar sarmıyo sanki :44:

ben 90lara gelmiştim geçemedim bir bölümü sildim en sonunda oynayamadığım halde bir sürü istek geldiği için [/QUOTE]

ovvv çok iyi o kadar gelmek hayal benim için.......

Son düzenleme:

Evet o yüzden tanıdık yoksa girmezdim okeye faceden.. Ama zaten mahaleden 2 arkadaşım vardı bi kişi daha bulup terasta hep oynardık reel.. Sonra ben evlendim , evime okey aldım eşim pek sevmez, anlamazda.. Misafir gelince oynuyoruz zaten ama benle ortak olduğu için sağolsun kaybettiriyo oyunu

tamam yazarım sizede 40 a kadar gelebilirmiyim bilmiyorum gezegenli dediğinizi oynamadım hiç ben

Bubble saga gezegenli.. Ama 10 mu 12 mi ne etabı var, onları geçince hoooop ikinci gezegene geçiyosun..

mahjong oyunları
solitare
okey
altıncı amca
angry birds
bilgi yarışması
sinek ve böcek öldürmece

benim telefon dokunmatik ekran değil pek oyun oynanmıyor klavyeli :26: bende söyle birşey var içi oyun dolu
görüntü olarak ciks bir alet olsa da uyduruk, internete girmeye kalktığımda çok yavaş bende oyun indirip oyun oynuyorum .. ben en çok su dokuna bayılıyorum da onu da gazete kağıdında çözmeyi seviyorum dijital ortamda zevk vermiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bubble saga gezegenli.. Ama 10 mu 12 mi ne etabı var, onları geçince hoooop ikinci gezegene geçiyosun.. [/FONT][/QUOTE]

tamam anladım bakıcam onlarada bir ara

Son düzenleme:
ben 90lara gelmiştim geçemedim bir bölümü sildim en sonunda oynayamadığım halde bir sürü istek geldiği için

ovvv çok iyi o kadar gelmek hayal benim için.......[/QUOTE]

gelirsinde her kısmın son bölümü zor oluyor orayı geçmek zaman alıyor, dediğim gibi en sonuncu aylar sürünce uyuz olsun defettim

Ben bi de oyuna fazla kendini kaptıranlardanım

Toplu taşıma da bile oynar nerde olduğumu unuttupum bir anda ufacık birşeyle kaybettiğim oyun varsa tüh be filan yapar telefonuma vururdum kendime geldiğimde artık herşey için çok geç olurdu.. millet bana garip garip bakardı

Şimdi metrobüste elimi kaldıracağım yer bile yokken oyun oynamak ne mümkün

Kızlar biraz yokum, sonra görüşürüz..

evet kaptırıyormuşsun gerçektende ben daha çok kafam doluyken oynuyorum .. hiç birşey düşünmediğim için dinleniyorum

görüşürüz kolay gelsin

selam kızlarrr
egenin güneşli havasından trakyanın soğuk havasına geldik yine.
arkadaş demiş güneşli ege sabahı diye, özellikle dün ayvalıkta hava muhteşemdi.
cenazeden sonra yine bi şekilde hayat devam ediyor, gitmişken ayvalık tostunu yemeden de gelmedim (çok kötüyüm dimi, canınız çekmesin)

bu arada üst komşum gelmiş, tanıştım
iyi bir kıza benziyor, sanırım arkadaşsız yalnız kalmıycam bu küçücük kasaba vari ilçede.

hoşgeldin canım tanışman güzel olmuş, yavaş yavaş kaynaşırsınız, o çalışıyormuymuş :26:

hoşgeldin canım tanışman güzel olmuş, yavaş yavaş kaynaşırsınız, o çalışıyormuymuş :26:

sesleri duyunca heralde geldiler dedim, fatura yatırmaya çıkıyordum bi bakim dedim, haberdar olalım birbirimizden dedim ve tanıştım
o da memnun olmuşa benziyordu, çünkü o aylardır burda ve sıkılıyor belliki

işin güzel yanı zaten onun da çalışmıyor olması, yoksa bina da var arkadaşlar, tanıştık iyi insanlara da benziyorlar ama hepsi çalışıyor
dolayısıyla onlarla sürekli bir arkadaşlık etme durumu zor olacaktı
bu arkadaşın çalışmadığını duyduğum için dört gözle bekledim onu :)
o da benim gibi kpss ye hazırlanacak, artık birlikte burda hayatı götürcez
yoksa inanın burda hayat geçecek gibi değil
hiç bir aktivite yok

ortak noktalarınızın olması(kpss gibi) çok iyi olmuş canım .. bence orada geçireceğin zamanı olumsuz düşünme canım .. sinemayı siz kendi evinize getirebilirsiniz akşamları .. çağırırsınız üst komşunuzu patlatırsınız mısırları film izlersiniz .. film alacak yer yoksa yakın bir ile gittiğinizde stok yaparsınız filmleri o sizi uzun süre götürür .. havanın güneşli olduğu günlerde soğukta olsa piknik yaparsınız, mesela biz bayılırız soğuk havalarda arkadaşlarımızla mangalda sucuk yapmaya yeter ki isteyin canım ..

kampa girmiş gibi düşün .. harika bir programla ders çalışabilirsin ve yüksek puan alabilirsin bu yıl canım

bizde kışın hava soğuk demeyiz sucuk ekmek arası yemeye gidiyoruz dışarı güzel oluyor...........

ahh inşallah, bu yılda çabalayacağım artık oldu oldu, gerisi kısmet
seneye bebek istiyorum şöyle şubatta falan, o yüzden ben bu yıl sıkı ders çalışmalıyım :))

ahh inşallah, bu yılda çabalayacağım artık oldu oldu, gerisi kısmet
seneye bebek istiyorum şöyle şubatta falan, o yüzden ben bu yıl sıkı ders çalışmalıyım :))

ne güzel bak bir hedefin var ve motive olmak için güzel sebeplerin var

kuzum tünaydın snada..Sen benm sabah saatlerinde topiklerdeki kadim dostumdun senle ben açardık bu tükanı ama yoksun şu ara düğünde yaklaştı tabii adrenal yüksek

Elifim özledim kız seni evet hep açardık topiği buraya da geliyorum ama çok izin kullandım bu ara ondan yetişemiyorum işlere....

merhaba canım bekliyoruz seni

Geldim kuzu 18:00'e kadar sizinleyim inşallah..

bircan krizsavarı gördün mü hiç :26:

Krizsavar'ı görmedim canım ama 19'unda gelecek diye biliyorum..

mahjong oyunları
solitare
okey
altıncı amca
angry birds
bilgi yarışması
sinek ve böcek öldürmece

Ayy ne güzel oynuyorsunuz ben çok sıkılırım oyunda face bile yok sadece kk takılıyorum

Canım öncelikle başınız sağolsun...

Komşuyla tanışman iyi oldu bak artık yalnız değilsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…