2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

selammmm hoşgeldin tatlım branşın ne kpss deyince işlgimi çektinbende 2014 e hazırlanacağım kısmetse seneye..

selammmm hoşgeldin tatlım branşın ne kpss deyince işlgimi çektinbende 2014 e hazırlanacağım kısmetse seneye..

tarih öğretmeniyim canım
her yıl sınav var bize
o yüzden olana kadar hazırlanacam sanırım :)))
mesleğimi çok seviyorum evde oturmak istemiyorum o yüzden atanmak istiyorum
çok şükür eşimden yana bu konuda şanslıyım
ama boşuna okumadık biz yaaa, bizde çalışalım :2:

yaşiasın alyansımız bulundu ilkayyyhemde ofisin 2 kat üstündeki dükkandan biri getirmiş sormuş bürodaki elemanlara ...Helal para olunca böyle oluyo içimdede bir ferahlık vardı zaten..Gelince öyle bir küçülttüreceğimki bir daha çıkmasın hiç o parmaktan

bircan hoşgeldin
elif bende 2014 e hazırlanacağım, bu yıl girdim sınava ama düşük aldım 64

evet eşimin adı onur diye öyle yazdım kız :)))
noldukine

nedeni açık değil mi benm kocamında adı onur Ewet bende şimdilik devletteyim ama düğünden sonra isknderuna gdeceğim eğer ben gttiğimde bizim oradaki kurum satılmış olursa tekrar kpss ile atanmam gerekecek:18::18:Nişanlımla aynı sektördeniz oda diyo boşver kpssyi ben diplomanla iş yapayım onun şirkettede elektrik mühendisi var..Sen evde otur yemek yap çocuk yap falan filn ama öyle olursa boşa okumuş hissederim kendimi...Bence bizlerinde ayrı bir iş dünyası arkadaşları olmalı..İnşallah kazanırız şu kpssyi senn bu sene benm sonrakine inşllh..Allah gönlümüze göre versin inşllh:13::13::13::13:

evet eşimin adı onur diye öyle yazdım kız :)))
noldukine

nedeni açık değil mi benm kocamında adı onur Ewet bende şimdilik devletteyim ama düğünden sonra isknderuna gdeceğim eğer ben gttiğimde bizim oradaki kurum satılmış olursa tekrar kpss ile atanmam gerekecek:18::18:Nişanlımla aynı sektördeniz oda diyo boşver kpssyi ben diplomanla iş yapayım onun şirkettede elektrik mühendisi var..Sen evde otur yemek yap çocuk yap falan filn ama öyle olursa boşa okumuş hissederim kendimi...Bence bizlerinde ayrı bir iş dünyası arkadaşları olmalı..İnşallah kazanırız şu kpssyi senn bu sene benm sonrakine inşllh..Allah gönlümüze göre versin inşllh:13::13::13::13:

Hiç şaşırmadım kanks herşeyimiz aynı zaten:13::13::13:Sen niye benden önce evlendin bakimmm

sen niye bu yıl evlenmedin bakiiim sen şimdi devletteymişsin ama o da güzel .. benimde bir an önce kamuya geçmem lazım belediye mi olur devlet mi olur farketmez

ay ne bilim bir yerde yazmayınca eşinin adı :)))
senin işin de varmış ne güzel
ama ne talihsizlik sırf şehir değiştireceksin diye bir daha sınava girmen ne saçma birşey
hayat evde oturulacak gibi değil valla, geçmiyor zaman
şimdiden kendimi yemek yapmaktan sıkılmış gibi hissediyorum
maddi durumun iyi olsun kötü olsun hiç farketmez
eşimin durumuna bakılırsa ben değil çalışmak üçüz beşiz doğurayım o bize baksın
fazlasıyla yeter
ama yookkkk ıııhhh bu kadar basit geçmesin hayat...
hakkımızda hayırlısı canım, senin düğün ne zaman?

sen niye bu yıl evlenmedin bakiiim sen şimdi devletteymişsin ama o da güzel .. benimde bir an önce kamuya geçmem lazım belediye mi olur devlet mi olur farketmez

:26::26: can valla bende evlendiğimde eğer oradaki toroslar edaş satılmış olursa bende buradan istifa etmek zorundayım kendi ellerimle devletten ayrılıp sonra tekrar sınava girmem gerek çok net ddeğil konumum yani...Malum devlet tüm elktrik dağıtım şirketlerini özelleştriyo inşllh ben gdnceye kadar satılmaz yoksa oturup sınava çalışacağım Bence kpss çok zor bir sınav değil istkrarlı çalışma istyor kuzu yaparsın emn ol devlette çalışmak hepsine bedel ben özelin tadınada baktım da devlet ana gibisi yok..Allah devletimize zeval vermesin

Geldim kızlar

Benimde bankacılık sınavlarım var aslında ama epey boşladım

İnsan bi süre sonra sıkılıyor

ya işte saçmalık bn tedaştayım dağıtım şirketlerini devlet özele satıyorya bizi aldı ama bu şekilde aldı işte İnşallah bn evlennceye kadar satılmaz ..Kısmetse eylüle canm düğünümüz...Ne kadar para olursa olsun insanın kendine ait bir zaman dilimi olmalı bence kendi çevresi bu yüzden çalışmak çok önemli evde otur otur bir yere kadar...Hele çocuktan sonra sınav hazırlığı senn için daha zor bende evlennce senn gbi olcağım sınava hazırlanıcam satılırsa:44::44: Hakkımızdan hayırlısı olsun artık inşllh çalışırız istefdiğimiz ii kurumlarda:13::13:

ahh canım istikrarlı da çalıştım hemde çok çalıştım ama matematik olmayınca 78 de kaldım
83 e 85 e bir çıkarsam kesin olcak inşallah
şimdi eşimle matematik çalışarak hazırlanacağız bakalım hayırlısı inşallah olur
bende özelde çalıştım biliyorum çok zor
hoş bu yaşadığımız yerde istesemde özelde çalışacağım bir kurum yok :)))
mecbur devlet ana

bak yazdım sevdiceğimin adına...Ewet çok zor devlette tatil desen var iş konusunda müsama desen var değerli valla..Yaparsın canım sınava gelince 78 aldığına göre g.kültür ii sende bu senede mat.üzerine yoğunlaşıp halledersin takma..:13::13:

bugün cuma haftayyı bitirdiniz sayılır kızlar
hepinize iyi hafta sonları
yavaştan kaçayım
yemek yapmalıyım çünkü :)
umarım hafta sonuna kaloriferlerimiz olurda pazartesi sabahına sıcacık uyanırız
o zaman erken kalkcam, çok okuycam, çok okumam lazım alan sınavı geliyor sanırım
öpüyorum sizleri, görüşmek üzere
mutlu kalın

ben hiç çalışmadım, devlete atanmak gibi bir amacım yoktu çünkü hiç :26: ama evlendikten sonra eylülden beri aklımda "keşke devlette çalışsaydım, özelde çalışma saatleri benim için zor" diye cümleler dönüyor .. çok pişman oldum çalışmadığıma .. ve sınav her yıl değil eğer 2014 e kadar atanamazsam ben 2014 başında başlarım ders çalışmaya, zor değil gerçekten tek eksiğim tarih benim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…