2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

elifcim ne güzel oldu profil yazılarımız :))))
onursuz bir hayat olurmu, olmaz tabiki
allah mutluluğunu, ve mutluluğumuzu daim etsin inşallah
hoşçakal, kaçtım ben

ii akşamlar talım kal sağlıcakla bende 1 saat sonra çıkıyorum az kaldı

Geldim kızlar

Benimde bankacılık sınavlarım var aslında ama epey boşladım

İnsan bi süre sonra sıkılıyor

boşlama tatlım bankaya girmeye bak, cumartesi tatilin olur ne güzel bence bir kadının cumartesi günü olmalı kendine,evine, gezmesine ayıracağı

elifcim ne güzel oldu profil yazılarımız :))))
onursuz bir hayat olurmu, olmaz tabiki
allah mutluluğunu, ve mutluluğumuzu daim etsin inşallah
hoşçakal, kaçtım ben

kocası onur olan yada olmayan herkesin mutluluğu dim olsun inşallhOnurlarımıza onurlu yaşarız bir ömür inşllah..Öptüm seni canm

içinde 9 adet bitkinin olduğu bir çay canım (burada zayıflama kürleri diye bir başlıkta gördüm), bu arada sen zayıf değilmiydin fotoğraflarda falan gayette zayıfsın :26:

eşime göre yayılmacı politiika gösteriyomuşum...
kendini rahatlatıyo bence aklı sıra
yine de bikaç kilo versem iyi olabilir bence, bacaklarıma alıorum gibi sanki

o canavar ve kasklı canavar dediklerin domuzcuklar

canım ya tarih çok kolay aslında bnde bu sene grdm 78 aldım ama bize 85 lazım atanmak için...Bende çok güel tarih notları var istersen sana fotokopi çeker kargoyla atarım... devlet insanı tembelliğe itiyor bu bir gerçek ama bayan için şart sanki...Bende bu sene sdece 2 ay çalıştım son ay bırakmasaydım kesin 85 falan alırdım keşke demiyorum ama yinede nasip kısmet geç olsun güç olmasın

klasik erkek tiplemesi nişanlımda bana geldiğinde dedi ki belin çok incelmiş hayatım tam sırıtmama kalmadan ama kolların benden kalın dedi bir bozuldum ki....Ne yapayım yapım böyle omuzlarım geniş benm bir 5 kiloda fazlalık olunca biras geniş

boşlama tatlım bankaya girmeye bak, cumartesi tatilin olur ne güzel bence bir kadının cumartesi günü olmalı kendine,evine, gezmesine ayıracağı

Evet ama bilmiyorum işte

Öğrenciyken bile ders çalışan biri değildim, dersi derste dinler sadece bununla sınava girerdim.. bi de yardımlaşma var tabi

Ama yıllar geçip ara verince bir de işimden memnun olup evli olunca öyle böyle gidip geliyorum işte

Cumartesi güzel evet, bizim yaz sezonu 3 ay cumartesi kapanıyo işyeri çok rahatlıyorum ama 3 ay sonra kabus geri dönüyo

o canavar ve kasklı canavar dediklerin domuzcuklar

Genel bir oyun kültürüm var benim tamam mı her oyunda canavardır öldürmen gerekenler, semboller değişse de onlar düşman pis canavarlar

Son düzenleme:

tembelliğe mi iter ne olur bilmiyorum da özelde işte geçirdiğim vaktin karşılığını alamıyorsun .. ve sürekli artan talepler :26: bence kadın için uygun devlette çalışmak .. neyse .. iş durumlarım karışık bu aralar .. bakalım ne olacak halim :26:

Rızkı veren Allah hepimize hayırlı iş kapıları açar inşllh ya sıkmayalım şimdiden canımızı

işinden memnunsan bence gerek yok tabi çalışmaya

ben de kemikliyim, hatta eşimden daha fazla.. benim ayak bileklerim belki onunkinden kalındır, sırtım da geniştir.. sırtıma vurup "tosun tosun" der bana..
geçen de belime bakıp yayılmacı politika gösterdiğimi söyledi
bacaklarım da kalın ona göre.. ama yani giyiniyorum ben,etek gömlek fln giyince çıtı pıtı oluyorum, onun göbek fırlıyo tabii. kendine bakmıyo da..

Genel bir oyun kültürüm var benim tamam mı her oyunda canavardır öldürmen gerekenler, semboller değişse de onlar düşman pis canavarlar

tatlı şey seni

inşallah huzurun bozulmaz canım

İnşallah ilkaycım teşekkür ederim

Genel anlamda da duyduğum yorumlarda müdürlerimizinde hakkımda olumlu şeyler söylediğini duyuyorum

Ama beni iş değil de metrobüs yoruyor

Eski işim bunun belki on katıydı ama onun hattı çok sakindi metronun ilk durağı ve son durağı gibi birşeydi rahat gidip geliyordum oturarak ve trafiksiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…