bugün cuma haftayyı bitirdiniz sayılır kızlar
hepinize iyi hafta sonları
yavaştan kaçayım
yemek yapmalıyım çünkü :)
umarım hafta sonuna kaloriferlerimiz olurda pazartesi sabahına sıcacık uyanırız
o zaman erken kalkcam, çok okuycam, çok okumam lazım alan sınavı geliyor sanırım
öpüyorum sizleri, görüşmek üzere
mutlu kalın
Geldim kızlar
Benimde bankacılık sınavlarım var aslında ama epey boşladım
İnsan bi süre sonra sıkılıyor
elifcim ne güzel oldu profil yazılarımız :))))
onursuz bir hayat olurmu, olmaz tabiki
allah mutluluğunu, ve mutluluğumuzu daim etsin inşallah
hoşçakal, kaçtım ben
içinde 9 adet bitkinin olduğu bir çay canım (burada zayıflama kürleri diye bir başlıkta gördüm), bu arada sen zayıf değilmiydin fotoğraflarda falan gayette zayıfsın :26:
Saga nın pramitini sevmedim ben başka piramit oynuyordum ama tam adını hatırlamıyorum
Angry birds süper ama , kuşları sapanla bi atıyosun canavarlar ölüyoama sonraki levellerde kasklı canavarlar zor ölüyo..
ben hiç çalışmadım, devlete atanmak gibi bir amacım yoktu çünkü hiç :26: ama evlendikten sonra eylülden beri aklımda "keşke devlette çalışsaydım, özelde çalışma saatleri benim için zor" diye cümleler dönüyor .. çok pişman oldum çalışmadığıma .. ve sınav her yıl değileğer 2014 e kadar atanamazsam ben 2014 başında başlarım ders çalışmaya, zor değil gerçekten tek eksiğim tarih benim :26:
bnm de eylül olacak inşllh..eee nasıl gdiyor peki çeyiz hazırlıkları..
eşime göre yayılmacı politiika gösteriyomuşum...
kendini rahatlatıyo bence aklı sıra
yine de bikaç kilo versem iyi olabilir bence, bacaklarıma alıorum gibi sanki
o canavar ve kasklı canavar dediklerin domuzcuklar
boşlama tatlım bankaya girmeye bak, cumartesi tatilin olur ne güzelbence bir kadının cumartesi günü olmalı kendine,evine, gezmesine ayıracağı
o canavar ve kasklı canavar dediklerin domuzcuklar
iyi gidiyor desem yalan olur bilmiyorum o işlere annem bakıyo :d benim pek fırsatım olmuyor
canım ya tarih çok kolay aslında bnde bu sene grdm 78 aldım ama bize 85 lazım atanmak için...Bende çok güel tarih notları var istersen sana fotokopi çeker kargoyla atarım... devlet insanı tembelliğe itiyor bu bir gerçek ama bayan için şart sanki...Bende bu sene sdece 2 ay çalıştım son ay bırakmasaydım kesin 85 falan alırdım keşke demiyorum ama yinede nasip kısmet geç olsun güç olmasın
tembelliğe mi iter ne olur bilmiyorum da özelde işte geçirdiğim vaktin karşılığını alamıyorsun .. ve sürekli artan talepler :26: bence kadın için uygun devlette çalışmak .. neyse .. iş durumlarım karışık bu aralar .. bakalım ne olacak halim :26:
soğuk havada tadı ayrı bir güzel oluyor
Evet ama bilmiyorum işte
Öğrenciyken bile ders çalışan biri değildim, dersi derste dinler sadece bununla sınava girerdim.. bi de yardımlaşma var tabi
Ama yıllar geçip ara verince bir de işimden memnun olup evli olunca öyle böyle gidip geliyorum işte
Cumartesi güzel evet, bizim yaz sezonu 3 ay cumartesi kapanıyo işyeri çok rahatlıyorum ama 3 ay sonra kabus geri dönüyo
Genel bir oyun kültürüm var benim tamam mıher oyunda canavardır öldürmen gerekenler, semboller değişse de onlar düşman pis canavarlar
işinden memnunsan bence gerek yok tabi çalışmaya
klasik erkek tiplemesi nişanlımda bana geldiğinde dedi ki belin çok incelmiş hayatım tam sırıtmama kalmadan ama kolların benden kalın dedi bir bozuldum ki....Ne yapayım yapım böyle omuzlarım geniş benm bir 5 kiloda fazlalık olunca biras geniş
Genel bir oyun kültürüm var benim tamam mıher oyunda canavardır öldürmen gerekenler, semboller değişse de onlar düşman pis canavarlar
İlk kez bi işyerinden memnunum diyebilirim
Ama bakalım tabi daha yeniyim
Genel olarak bakıldığında herkes memnun ama
[
tatlı şey seni
inşallah huzurun bozulmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?