afiyet olsun ben o işi çoktan hallettim
Teşekkür ederim , sana da afiyet olsun
Ben 07:30 uyanıyorum 08:00 de metrobüse biniyorum 09:00 iş başı.. Gelirken bi açma ya da simit alıp çay eşliğinde minik bi kahvaltı yapıyorum hergün
oow ne kadar cooookkkızlar ben günde 5 litre su içiyorum ama bu durumdan oldukça şikayetçiyim
ben bunu görmüştüm hep internette, seninki de pek cici olmuş hatun.. ellerine sağlık.Hazır foto atabiliyoken
Bunu da paylaşmak istedim
Yeğenim için yaptım ( ablamın kızı )
Eki Görüntüle 555134
Bebek bezi pastası
Çok teşekkürler ilkaycım
Eşim hep ben doğum günü sevmem zaten filan derdi.. Aslında seviyomuşta bence kutlayan yokmuşÇok sevindi çünkü.. Ve ailesi hatırlamadı bile.. O yüzden senden başka kimsem yok demek benim dedi durdu
merhaba kizlar napiyosunuz? ben hala hastayim ilaclar hic ise yaramiyor
doktor bu ilaclar icer icmez seni rahatlatacak tarzda ilaclar dedi. eger etki etmezse daha farkli dusunucez bu durumda demisti. hemen mideme bisiler salip da beni yormak istemedigini soylemisti. yemek yemiyorum ne zamandir kizlar. zaten yedigim zaman da kotuyum maalesef. yine gidicem galiba doktora :/
teşekkürler çalışınca öle oluyor evet bizimkilerde bana çalışmıyorum diye söleniyorlar napim bende lise mezunu değilim market mağaza yerler istemiyorum bakalım
pek ciciymiş bu, bizim de başucumuza lazım böyle bişey..gayet de uyguna almışssın
kızlar ben geldimm, günaydın! nasılsınız?
Kurslara filan git o halde, sertifika al işine yarar
evet gitmeyi düşünüyorum da babam önce liseyi bitir dedi 58 kredim kaldı onuda vereyim bitsin kurslara gidicem daha önce eczane çalışmıştım çok güzeldi ama 20 lira haftalıktı çıktım bende
Teşekkür ederim , sana da afiyet olsun
Ben 07:30 uyanıyorum 08:00 de metrobüse biniyorum 09:00 iş başı.. Gelirken bi açma ya da simit alıp çay eşliğinde minik bi kahvaltı yapıyorum hergün
Günaydın baldan tatlı hatunlarr.. özlettinizzz kendimi çok yalnız hissettim pazar pazar
Hatunlar 2 gündür sabahları afedersiniz ama bir öğürtü bir öğürtü mahvediyor benii
canım sen her pazar çalışıyo musun, nerde çalışıyosun ki?
yoksa bu hafta istisna mıydı?
öğürtü derkeeenaklıma geleni tahmin ediyosundur
Günaydın canım iyilik sağlık seni sormalıı. nasıl geçti haftasonu?
hoş geldin
İyi şükür, asıl sen nasılsın
Her pazar fiks benim.. izin günüm cuma..yaa regl oldum ki ben geçen ay..Bi hastalığın belirtisi olur diye korkuyorum şekercim
hoş geldin
İyi şükür, asıl sen nasılsın
kuzu baktım tekrar koyduğun için teşkkür ettim..Allah mutluluğunuzu daim etsin eşinle nice mutlu yaşlar kutlarsınız inşllh..Bu arada sende bizim gibi küçük gösteriyon bence
kızlar ben bugün daha iyiym cok sağolun. artık işe geldim. bakalım gün nasıl gececek. rahatsızlıgımdan izler olsa da, idare edebilirim artık şekerler. siz naptınız bakalım? hayat nasıl?
ben de şu an reglim ama acayip midem bulanıyor..
sabah serviste kitap okumaay çalıştım o yüzden mi acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?