2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Teşekkür ederim , sana da afiyet olsun

Ben 07:30 uyanıyorum 08:00 de metrobüse biniyorum 09:00 iş başı.. Gelirken bi açma ya da simit alıp çay eşliğinde minik bi kahvaltı yapıyorum hergün

teşekkürler çalışınca öle oluyor evet bizimkilerde bana çalışmıyorum diye söleniyorlar napim bende lise mezunu değilim market mağaza yerler istemiyorum bakalım

Günaydın baldan tatlı hatunlarr.. özlettinizzz kendimi çok yalnız hissettim pazar pazar
Hatunlar 2 gündür sabahları afedersiniz ama bir öğürtü bir öğürtü mahvediyor benii

pek ciciymiş bu, bizim de başucumuza lazım böyle bişey..gayet de uyguna almışssın

kızlar ben günde 5 litre su içiyorum ama bu durumdan oldukça şikayetçiyim
oow ne kadar cooookk biraz azaltmaya çalış canım..

Hazır foto atabiliyoken

Bunu da paylaşmak istedim

Yeğenim için yaptım ( ablamın kızı )

Eki Görüntüle 555134

Bebek bezi pastası

ben bunu görmüştüm hep internette, seninki de pek cici olmuş hatun.. ellerine sağlık.

ben de baktım ama görememiştim, sanırım ekliyosun şimdi

merhaba kizlar napiyosunuz? ben hala hastayim ilaclar hic ise yaramiyor

aysenurcum dikkat et, muhakkak görün başka bi doktora... Allah acil şifalar versin inş. ben de özledim seni..

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Teşekkür ederim , sana da afiyet olsun

Ben 07:30 uyanıyorum 08:00 de metrobüse biniyorum 09:00 iş başı.. Gelirken bi açma ya da simit alıp çay eşliğinde minik bi kahvaltı yapıyorum hergün

bu arada şu konulaması olay olan tüm filtrreleri aşıpta bizimle paylaştığın sürahin çok şeker fiyatıda acayip ucuzBebek pastasıda gayet şirin ellerine sağlık

Günaydın baldan tatlı hatunlarr.. özlettinizzz kendimi çok yalnız hissettim pazar pazar
Hatunlar 2 gündür sabahları afedersiniz ama bir öğürtü bir öğürtü mahvediyor benii

canım sen her pazar çalışıyo musun, nerde çalışıyosun ki?
yoksa bu hafta istisna mıydı?

öğürtü derkeeen aklıma geleni tahmin ediyosundur

canım sen her pazar çalışıyo musun, nerde çalışıyosun ki?
yoksa bu hafta istisna mıydı?

öğürtü derkeeen aklıma geleni tahmin ediyosundur

Her pazar fiks benim emlak ofisinde.. izin günüm cuma..yaa regl oldum ki ben geçen ay..Bi hastalığın belirtisi olur diye korkuyorum şekercim

Son düzenleme:
Günaydın canım iyilik sağlık seni sormalıı. nasıl geçti haftasonu?

hoş geldin

İyi şükür, asıl sen nasılsın

kızlar ben bugün daha iyiym cok sağolun. artık işe geldim. bakalım gün nasıl gececek. rahatsızlıgımdan izler olsa da, idare edebilirim artık şekerler. siz naptınız bakalım? hayat nasıl?

kuzu baktım tekrar koyduğun için teşkkür ettim..Allah mutluluğunuzu daim etsin eşinle nice mutlu yaşlar kutlarsınız inşllh..Bu arada sende bizim gibi küçük gösteriyon bence

Rica ederim ne demek

Amin inşallah cümlemizin

Evet , herkes küçük sanıyo Ben 25 yaşındayım eşim 26

kızlar ben bugün daha iyiym cok sağolun. artık işe geldim. bakalım gün nasıl gececek. rahatsızlıgımdan izler olsa da, idare edebilirim artık şekerler. siz naptınız bakalım? hayat nasıl?

biz iyiyiz canım,idare ediyoruz walla.. inşallah sıkıntısız geçer bugünün..
ben pazartesi hallerindeyim, midem de bulanıyor.. bişey yemek istemiyorum, bi çay içsem bari o da iyice mi kötü eder diye endişeleniyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…