2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

oy oy arabada kitap okumaya çalışmak benim korkulu rüyam gerçekten insanın içini karıştırıyo hep okuyabilenlere özenmişimdir yolculuklarda

ben hep okurdum canım yaa,uzun zamandır hep serviste uyukluyordum.
dün ablam bi kitap getirmiş "eşimin eşi yok" diye.. minik hikayecikler var, baya sarmıştı ama okuyamadım yaa kötü oldum

oyyyyy kuzucum hoşgeldin..Nerelerdesin nasıl oldu midn tatlım:44::44::44::44: yine ağırıyo falan demşinde hafta sonu allahım şafi sıfatıyla şifa versin inşllh.

mide ağrısı cok fena bişiymiş, bunu anladım. bişey yemek istemiyorsan sakın yeme canım. vucut ne isteteceğini biliyor gerçekten de. ben de 1 haftadır yemek yemiyorum adam gibi. dün yedim en sonunda biraz. süzüldüm :111: ama iyi oldu valla

elifcim şuanda da farklı bişiler oluyo vucuduma ama mide ağrım geçti sayılır. bağırsaklarımda düzensizlik var aman bıktım hastalıgımı anlatmaktan hadi canlanalım eller havayaaa

ay canıım ya pozitif insann,seni iyi gördüğüme sevindim... bu hastalık sana zayıflamak olarak dönmüş olabilir

hay allah aynı dertten müzdaribiz desene şeker ya

sorma canım... size hsonu yaptığım zeytinli ezmeden bahsedecektim onu bile canım istemiyo,düşününce midem bulanıyo :26:

evet canım zayıfladım biraz, ama karnımı görsen bomba gibi şiş şuanda

iyi olur inşallah tatlım

lüzumluluğu değil de hani bizi lafa gelince pek bi seviyolar ya..

kv demşken dertliyim bende..Nişandan sonra nişanlımın ilk gelişi ailesininde gelmesi gerekirken onca km olduğundan biz birşey söylemedik onlarda sağolsun nişanlım gelirken bir çöp dahi göndermemişti..Eltim birhavlu ve lif koymuş kv. hiçişey koymamış..Nişanlım dönerken bende eltime bir şal aldım bizimki suratını döktü sırf o üzülmesin diye annesinede ipek eşarp vr tüylü patik tarzı terlik aldım gönderdim..Şimdi o kadar pişmanımki e... hoşaftan ne anlar misali bir telfn edip teşekkür etme zahmetinde dahi bulunmadı..Bende geçen dayanamadım ve nişanlıma annen ne kadar beni önemsiyo gelirken hediyeler gönderdi bnm hediyemede açıp teşkkür etti önce kem küm etti yok kontoru yok bilmem ne dedi bende bırak ya senden aramak isterdi isteseydi dedm haklısın dedi bende dedm bnden bundan sonra böyle bir hareket bekleme cnm yapmayıncada surat asma bana nötr ol ve olayları gör istedim dedim...Ben dha anne dememiştim tam ona hazırlanırken iice içim kaçtı demicem aramıcam artık umurumda değil..Aptal gibi en pahalı şeylerden aldımda gönderdim çok pişmanım çokkkkkk

eşinin durumu görmesi ve kabullenmesi bile iyi bişey.. bunun kıymetini anlarsın sonra..en azından senin arkanda durur..
benimki her zaman bişey garibime gitse muhakkak ki savunur onları bana...beni yanlış anlamakla fln suçlar..

Canım sen yine de ters gitme bence ne kadar kötü olursa olsun senin sevdiğin insanı ömrünü geçireceğin insanı dünyaya getirmiş sonuçta..Yıllarca besleyip büyüttüğü oğlunu başka bir kadınla paylaşacak olmanın hırçınlığı olabilir elbet ama bana fikrimi sorarsan nişanlına bu negatifliği yansıtma onu annesiyle kendin arasında bırakma canım

hep de biz yanlış anlarız, anneleri bişileri insanlık hali olarak yapar, aman bile bile yapmamıştır, dalgınlıgına gelmiştir. kabul etmesine eşim eder, ama her zaman değil benim de. daha göreceği cok şeyler var, zamanı gelicek ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…