- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
ben de şu an reglim ama acayip midem bulanıyor..
sabah serviste kitap okumaay çalıştım o yüzden mi acaba :26:
ben de şu an reglim ama acayip midem bulanıyor..
sabah serviste kitap okumaay çalıştım o yüzden mi acaba :26:
oy oy arabada kitap okumaya çalışmak benim korkulu rüyam gerçekten insanın içini karıştırıyo hep okuyabilenlere özenmişimdir yolculuklarda
biz iyiyiz canım,idare ediyoruz walla.. inşallah sıkıntısız geçer bugünün..
ben pazartesi hallerindeyim, midem de bulanıyor.. bişey yemek istemiyorum, bi çay içsem bari o da iyice mi kötü eder diye endişeleniyorum ..
oyyyyy kuzucum hoşgeldin..Nerelerdesin nasıl oldu midn tatlım:44::44::44::44: yine ağırıyo falan demşinde hafta sonu allahım şafi sıfatıyla şifa versin inşllh.
ben hep okurdum canım yaa,uzun zamandır hep serviste uyukluyordum.
dün ablam bi kitap getirmiş "eşimin eşi yok" diye.. minik hikayecikler var, baya sarmıştı ama okuyamadım yaa kötü oldum
mide ağrısı cok fena bişiymiş, bunu anladım. bişey yemek istemiyorsan sakın yeme canım. vucut ne isteteceğini biliyor gerçekten de. ben de 1 haftadır yemek yemiyorum adam gibi. dün yedim en sonunda biraz. süzüldüm :111: ama iyi oldu valla
elifcim şuanda da farklı bişiler oluyo vucuduma ama mide ağrım geçti sayılır. bağırsaklarımda düzensizlik varaman bıktım hastalıgımı anlatmaktan hadi canlanalım eller havayaaa
hay allah aynı dertten müzdaribiz desene şeker ya
ay canıım ya pozitif insann,seni iyi gördüğüme sevindim... bu hastalık sana zayıflamak olarak dönmüş olabilir
sorma canım... size hsonu yaptığım zeytinli ezmeden bahsedecektim onu bile canım istemiyo,düşününce midem bulanıyo :26:
mide ağrısı cok fena bişiymiş, bunu anladım. bişey yemek istemiyorsan sakın yeme canım. vucut ne isteteceğini biliyor gerçekten de. ben de 1 haftadır yemek yemiyorum adam gibi. dün yedim en sonunda biraz. süzüldüm :111: ama iyi oldu valla
elifcim şuanda da farklı bişiler oluyo vucuduma ama mide ağrım geçti sayılır. bağırsaklarımda düzensizlik varaman bıktım hastalıgımı anlatmaktan hadi canlanalım eller havayaaa
evet canım zayıfladım biraz, ama karnımı görsen bomba gibi şiş şuanda
evet canım zayıfladım biraz, ama karnımı görsen bomba gibi şiş şuanda
işte mide ağrısının sonucu öyle oluyor maaleseff
inş iyileşince anlarsın canım..
haftasonu yattın sanırım
evet şekerim haftasonu hep yattım, dün biraz iyiydim nispeten. annem geldi yemek falan yaptı. akşam da babam geldi, oturduk sohbet ettik falan. Allah razı olsun.
ooh ooh ne iyi olmuş..
sağolsunlar,Allah razı olsun..
kv yok mu piyasada ?
aramadı bile.pek bi lazım sanki kocam çağırıyım yanında dursun falan dedi ben istemedim.
lüzumluluğu değil de hani bizi lafa gelince pek bi seviyolar ya..
kv demşken dertliyim bende..Nişandan sonra nişanlımın ilk gelişi ailesininde gelmesi gerekirken onca km olduğundan biz birşey söylemedik onlarda sağolsun nişanlım gelirken bir çöp dahi göndermemişti..Eltim birhavlu ve lif koymuş kv. hiçişey koymamış..Nişanlım dönerken bende eltime bir şal aldım bizimki suratını döktü sırf o üzülmesin diye annesinede ipek eşarp vr tüylü patik tarzı terlik aldım gönderdim..Şimdi o kadar pişmanımki e... hoşaftan ne anlar misali bir telfn edip teşekkür etme zahmetinde dahi bulunmadı..Bende geçen dayanamadım ve nişanlıma annen ne kadar beni önemsiyo gelirken hediyeler gönderdi bnm hediyemede açıp teşkkür etti önce kem küm etti yok kontoru yok bilmem ne dedi bende bırak ya senden aramak isterdi isteseydi dedm haklısın dedi bende dedm bnden bundan sonra böyle bir hareket bekleme cnm yapmayıncada surat asma bana nötr ol ve olayları gör istedim dedim...Ben dha anne dememiştim tam ona hazırlanırken iice içim kaçtı demicem aramıcam artık umurumda değil..Aptal gibi en pahalı şeylerden aldımda gönderdim çok pişmanım çokkkkkk
kv demşken dertliyim bende..Nişandan sonra nişanlımın ilk gelişi ailesininde gelmesi gerekirken onca km olduğundan biz birşey söylemedik onlarda sağolsun nişanlım gelirken bir çöp dahi göndermemişti..Eltim birhavlu ve lif koymuş kv. hiçişey koymamış..Nişanlım dönerken bende eltime bir şal aldım bizimki suratını döktü sırf o üzülmesin diye annesinede ipek eşarp vr tüylü patik tarzı terlik aldım gönderdim..Şimdi o kadar pişmanımki e... hoşaftan ne anlar misali bir telfn edip teşekkür etme zahmetinde dahi bulunmadı..Bende geçen dayanamadım ve nişanlıma annen ne kadar beni önemsiyo gelirken hediyeler gönderdi bnm hediyemede açıp teşkkür etti önce kem küm etti yok kontoru yok bilmem ne dedi bende bırak ya senden aramak isterdi isteseydi dedm haklısın dedi bende dedm bnden bundan sonra böyle bir hareket bekleme cnm yapmayıncada surat asma bana nötr ol ve olayları gör istedim dedim...Ben dha anne dememiştim tam ona hazırlanırken iice içim kaçtı demicem aramıcam artık umurumda değil..Aptal gibi en pahalı şeylerden aldımda gönderdim çok pişmanım çokkkkkk
eşinin durumu görmesi ve kabullenmesi bile iyi bişey.. bunun kıymetini anlarsın sonra..en azından senin arkanda durur..
benimki her zaman bişey garibime gitse muhakkak ki savunur onları bana...beni yanlış anlamakla fln suçlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?