2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

günaydın arkadaşlar :)
nasılsınız? evlendim geldim :)
nişanlı kızlar başlığındakiler hep buraya taşınmış sanki :26: neden?

salla yaa hepsi görünmek için.

h.sonu bi akrabaya gittik. kp'in halasına.. neyse karşı komşusu oğluymuş kadının.. her gittiklerinde onlara da uğrarlarmış..
neyse gittik oğluna, adam bize dedi ki "yakın oturmayın, yakın oturmak hiç iyi değil. yakın olunca herşeyi haber vermek gerekiyo" vs vs konuştu böyle.. karısı da " evet yakın oturmak sıkıntı, misafir gibi gelip gidin, tatlı olur öyle. yakın olunca yüzgöz olunuyor" dedi.. oowww benim kv bi bozuldu, "niye öyle diyosun da, işte bi yere gitsen gözün arkada kalmaz da"... kadın da dedi ki " e tabi bi yere gidince gözüm arkada kalmaz, cocuklar evdeki yemeği beğenmeseler babaannelerine gider yerler, onlar iiçin iyi tabi" dedi.. benim kv "e senin için de iyi işte, cocuklarını gönderebildiğin güvenli bi yer var.. insan kendini bilince niye yüzgöz olsun fln" kadın "yok dedi, bi yere gidecek olsan gidilmiyo" fln dedi. " e niye gidilmesin, çıkar gidersin.." "yok dedi" kadın "olmuyor öyle" .. kv acayip bozuldu.. kadın dedi ki " ben bizim için konuşmyuorum, biz artık kaynana-gelin gibi değiliz. 8 yıl aynı evde kaldık. ama etrafımda gördüğüm yakın oturanlarda hep gördüm sıkıntı" dedi.. ben de hiiiç kadının da kv'nin de suratna bakmadım, tv izledim ama dinleidğimi de belli ettim,sürekli kadını onaylarca başımı salladım.. ne biçim bozuldu seninki.. yakın otursak, diplerinde dursak çok hoşlarına gidecek.. artık her gelene gidene karışırlar, her yere gelmek isterler yada görümce bizden çıkmaz sürekli durur. anahtar bile isterler.. Allahıma bin şükür bu evi bulduk da, biraz olsun mesafe var arada..

bircan gelinliğini seçti mi? resmini görmek istiyorummm. merak ediyorum çok :) hala ilgim devam etmekte

o kadar mahcubumki annemlere..Bizim burada kurban bayramında koç alır erkek tarafı süsler püsler boynuna bir beşi biryerde yada binlik asar getirir..Biz uzak yer öyle şey olmaz diye sesimizi çıkartmadık hoş arayanda olmadı bayramda adetiniz ne diye..eşim herşeyi yaptığı için ailem yüklenmek istemyo ne yaparsa diyo ama bir hediye dahi yollamayışı onlarıda çok kızdırdı..

günaydın arkadaşlar :)
nasılsınız? evlendim geldim :)
nişanlı kızlar başlığındakiler hep buraya taşınmış sanki :26: neden?

hoşgeldin kuzummm..Balım sen bana özelden yazmışında boş görünüyo nasılsın neler yaptın neler yaşadın hyecanla kilitylendim bekliyorum:13::13:

hoşgeldin kuzummm..Balım sen bana özelden yazmışında boş görünüyo nasılsın neler yaptın neler yaşadın hyecanla kilitylendim bekliyorum:13::13:

yahu anlatacak pek bir şey yok. yaptık düğünü işte, bitti şükür :) kına, düğün, balayı, el öpmeler ve evimiz. sonunda :)

güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. umarım hepimiz hep çok mutlu oluruz

yahu anlatacak pek bir şey yok. yaptık düğünü işte, bitti şükür :) kına, düğün, balayı, el öpmeler ve evimiz. sonunda :)

Allah hayırlı uğurlu etsin ne dmek anlatacak bişe yok daha ne olsun resmen orta çağdan yeni çağa atladın hacı Yoğun temponun ardından keyfini sürme zamanın..Resim falan koydunmu

garip bi his.. bazen oğlum olsa beslesem büyütsem, yeri gelse sırtını keselesem, hep gözünün içine baksam.. sonra da kızın biri alıp gitse.. artık onunla yatsa kalksa.. bilmem nee.. bunları hasetle, kötü niyetle düşününce ooww çok büyük kıskançlıklar geliyor içime... ama insan iyi niyetli olsa, evladım mutlu mu ona bakar.. huzurlu olsun yeter der, kızı sürekli el üstünde tutar ki oğluna iyi baksın, kendisine de hırslanmasın... kötü niyetkli kv olmak akıllı insan işi değil ama belli ki çok zorlanıyolar..

walla benim eşim pek isterdi yakın oturalım.. ama 3 haftadır pazar günleri annemler geliyorlar.. ilk hafta babamla geldiler, ikinci hafta dayım gelmişti istanbuldan onunla geldiler, dün de arkadaşımla ablamla toplanıp geldiler... dün geldiklerini söylemedi artık, işi var evde dedi.. yakın olsan her gelen gideni bilirler, her tartışmayı duyarlar.. bence eşim de yakın olmamanın iyiliklerini anlayacak.. daha bayramda başıma kakıyodu yine, neden yakın olmak istiyorum anla fln diye.. (dış kapılarının önünde sarhoş bi tip geziyodu, neymiş evde bekar kız varmış... hep aklı ondaymışşş!.. ) bi daha derse eğer her kavgamızı da duyarlardı, herşey laçka olurdu diyecem ama... anlarlar.. bekliyorum sabırla. şimdi iyi gelin modundayım...

canım ailen haklı.. her anne baba evladına kıymet verildiğini görmek istiyor. bi bayramlık almak maddi bişey gibi görülmemeli.. en ufak sana bişey yollasa bayramdır diye bunları söylemezdin, beğenmesen bile düşünmüş derdiniz.. zamanla düşüncesizliklerine alışıp sen de onlar gibi olursun boşver.. demek onlarda böyle şeylere önem verilmiyormuş der geçersiniz..

Allah hayırlı uğurlu etsin ne dmek anlatacak bişe yok daha ne olsun resmen orta çağdan yeni çağa atladın hacı Yoğun temponun ardından keyfini sürme zamanın..Resim falan koydunmu

sağol canım. resim koymadım. yok ya çok bir farkı evliliğin bence
konuya bodoslama dalıyorum. kesinlikle ailelerden ayrı yaşamalı, en az 3 sene bence.

Eee tek erkek evlat için mi geçerli ?

Bizleri de annelerimiz öyle büyütmedi mi ?

Bu yaklaşım bana genel olarak çok saçma geliyor..

müthiş kvalidemi okudunmu bilmiyorum ama bizimde aynı bahçede karşılıklı apartmanlarda olacak allah ii etsin..Biran önce uzaklaşmam lazım oradn

Az önce hediye bahsini gördüm

Hediyeyi boşver şimdi

Aynı bahçe içinde olmak daha vahim bence

Ama herkes için aynı değildir elbette de , çevremde gördüğüm kadarıyla geneli öyle dert yanıyor

Elbette kafaya takılacak çok hareketleri oluyor kv lerin ama görmezden gelmezsek ömür geçmez..Ben de sorun yaşamıyorum diyemem ama peeehh!! diyip geçiyorum huzurumu bozmasına izin vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…